Nawet na wczesną jesieńEVENo pisze:To już brzmi bardziej na lato, niż na wiosnę. Robimy postępy.kajman pisze:Witam malinowo.

Wreszcie coś konkretnego na "rozruch"

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Nawet na wczesną jesieńEVENo pisze:To już brzmi bardziej na lato, niż na wiosnę. Robimy postępy.kajman pisze:Witam malinowo.
jollyroger72 pisze:Kajman, please, nie psuj mi całej wiosny...
FOXD pisze:To nastała już wiosna?
EVENo pisze:Jeśli chodzi o pogodę w tym kraju to już nic mnie nie zdziwi.
Ja miałem problem ze sobą. To chyba było trzy lata temu, kiedy też był taki ciepły styczeń i luty. Ciepło i ciemno, bo dnie krótkie - to był ewenement dla mojej psychiki i nie tylko psychiki. Całe ciało mi mówiło, że to jakiś taki nienormalny stan. Ale powtórzyło się jeszcze parę razy i się przyzwyczaiłem. Adaptacja, ocieplenie jej mać...FOXD pisze:Trzymam się jednak kalendarza, bo z pogodą to w ostanich latach bardzo różnie bywa
Jakoś nie widzę tego, żeby piosenki z płyty nagrodzonej Grammy odniosły tutaj sukcesFOXD pisze:Muse z tym kawałkiem (w miarę dobrym) mogłoby już wypaść, tym bardziej, że redaktorom nie starcza refleksji najwyraźniej by dodać do zestawu znacznie lepsze z tej samej płyty
No początek był słaby, ale Beth ratuje tą piątkęEVENo pisze:Same fajne kawałki, na ścisłość od samego początku audycji.
Może to było z prywatnych zapasów z jakimś dodatkiem dla ministrantów.FOXD pisze:Mszalne wino to z reguł typowy "sikacz bezvoltowy"![]()