Tia, jeszcze trochę, to ludziska wychowane tylko na interentach dojdą do wniosku ze wcześniej to była jkaś prehistoria, a ludzie ówcześni to swoistego sortu byli neandertalczycy
Poczekalnia zaczęła się bardzo dobrze, chociaż kawy nie lubię to ten utwór o dwóch owszem.
Say dobre tylko po co.
Editors słabo, ale po tych ostatnich ich potworkach to i tak dobrze.
Dwa powroty przed tygopdnie. Bez sensu stara Bem, ale i tak lepiej to słyszyćź niż potworka Rudzielca.
FOXD pisze:Tia, jeszcze trochę, to ludziska wychowane tylko na interentach dojdą do wniosku ze wcześniej to była jkaś prehistoria, a ludzie ówcześni to swoistego sortu byli neandertalczycy
Dobrze, że nie spytała jak nadawano listę, kiedy nie było radia
FOXD pisze:Tia, jeszcze trochę, to ludziska wychowane tylko na interentach dojdą do wniosku ze wcześniej to była jkaś prehistoria, a ludzie ówcześni to swoistego sortu byli neandertalczycy
Dobrze, że nie spytała jak nadawano listę, kiedy nie było radia
Miałem poślizg przez moją 30, więc teraz nadrabiam, a że trzy tygodnie nie słyszałem utworów to brzmią jak nowe.
Fismoll poozytywnie. Zastanawiam się czy to coś nowszego niż płyta czy polska wersja czegoś z niej.
TLove przeciętnie.
Muse dobrze. Na szczęście złe czasy, gdy tworzyli potworki na literę U już raczewj minęły.
Orły przeciętnie. A miewali bardzo dobre rzeczy.
50 N Lipali KAWY DWIE
49 -2 Paul McCartney & Michael Jackson SAY SAY SAY (remix 2015)
48 -7 Editors OCEAN OF NIGHT
47 +3 Simply Red LOVE GAVE ME MORE
46 +2 Ewa Bem & Marek Bliziński TRUDNIEJ WIERNĄ BYĆ W SOBOTĘ
45 +4 Fismoll JAŚNIENIE
44 -1 T.Love Alternative ULTRA
43 -1 Muse REVOLT
42 N Eagles Of Death Metal - SAVE A PRAYER
41 +4 Dream Theater THE GIFT OF MUSIC
DTh robił już znacznie lepsze rzeczy.
Elektrycy brzmią zupełnie jak Beatlesi w '66-'67. Bardzo dobre nagranie.
Na 39 najlepszy utwór poprzedniego roku. Ale pewno niestety znowu do Strobla nie dotrwamy.
Zawsze mi się uśmiech pojawia jak słyszę Oberów na Trójce. Po pierwsze, przez to jak brzmią, po drugie, jeszcze niedawno byli zwykłym, miejscowym zespolikiem będącym atrakcją na Dni Siemianowic lub finał WOŚP, a teraz niemal podbijają kraj