Masz chyba ostatnio alergię na muzykę francuską.kajman pisze:I nie było by też tak źle, gdyby nie obecność tragicznego francuskiego kawałka.

Moderatorzy: ku3a, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Mateusz
Masz chyba ostatnio alergię na muzykę francuską.kajman pisze:I nie było by też tak źle, gdyby nie obecność tragicznego francuskiego kawałka.
Mi on w żadnym towarzystwie nie brzmi fantastycznieI taki Tomek Organek brzmi w tym towarzystwie wręcz fantastycznie
Czyli jak zwyklegżegoż pisze: Niestety Zakopower jest tragiczny
Po prostu muzyka francuska w zdecydowanej większości jest totalnie beznadziejna i wiem to od kilkudziesięciu lat. A że czasami zdarzają się wyjątki jak paryska płyta Zaz to nic w tej kwestii nie zmienia.konwicki1980 pisze:Masz chyba ostatnio alergię na muzykę francuską.
A ja nie kojarzę czy u mnie mieli kiedyś coś niżej niż 5. Ale najczęściej dostają koło 8.seblit pisze:nie wiem czy ode mnie dostali kiedykolwiek coś innego niż 0,0
kajman pisze:Po prostu muzyka francuska w zdecydowanej większości jest totalnie beznadziejna i wiem to od kilkudziesięciu lat.
Nie, dowodzą tylko tego, że inaczej odbieramy muzykę i że podoba nam się co innego.konwicki1980 pisze:Choć może nie powinienem być zszokowany, bo takie Twoje opinie dowodzą zwykle tego, że jest dokładnie odwrotnie.
Kajmanie czy na pewno, policzyłeś moją średnią z not które dodałem w czwartek, czy te z początku tygodnia? Bo te z czwartku to średnia wychodzi wysoka.kajman pisze:Tym razem zestaw odebraliśmy w większości (12:7, średnia 0,190 poniżej zwykłej) negatywnie. Przy czym sporo ocen było w okolicy średniej. Dwie osoby odebrały go skrajnie. Zdecydowanie najlepiej Misia87, zdecydowanie najgorzej specjalista od skrajności czyli temik3.
-2,289 temik3
Nie miałem czasu edytować, choć we wtorek przesłuchane miałem 80%, a i nie liczyłem, że już w czwartek policzyszkajman pisze:Liczyłem w czwartek, ale przed 20 i nie sprawdzałem później, bo nie przewidziałem, że będziesz zmieniał.
Teraz to byłbyś nad kreską.
o rety .... jest gorzej niż poprzednio.4989341 pisze: 09. Nicoletta
0+0+0+(-2)+2+0+0+2+0+0= 02 (06,25%)
Lepiej w płot niż... w serceNicoletta pisze:Ostatnio wciąż trafiam kulą w płot ...
nie poddawaj się. z czasem będzie tylko lepiejNicoletta pisze:dzięki za propozycję, ale chyba sobie daruję wszelkie typowania.
Ostatnio wciąż trafiam kulą w płot ...
No nie wiem czy tak byłoby lepiej i dla kogo?jollyroger72 pisze:Lepiej w płot niż... w serceNicoletta pisze:Ostatnio wciąż trafiam kulą w płot ...![]()
No więc jeszcze bez punktów i tak jedynie dwa utwory:ku3a pisze:506. notowanie naszej listy przebojów
Głosowanie na 1759. notowanie Listy
(...)
65. NN. Kamp! - NO NEED TO BE KIND 7+8+2+5=22
(...)
98. NN. John Porter - WHERE THE SUN NEVER SHINES 1+5+3=9
(...)
104. NN. Organek - ITALIANO 4+4=8
(...)
114. NN. Boy & Bear - WALK THE WIRE 6=6
(...)
117. NN. Bryan Adams - BRAND NEW DAY 1+4=5
(...)