AURORA - Runaway
PS romec, dzięki za przypomnienie

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Wielkie dzięki!romec pisze:Ok, to ja teraz zabieram się do wysyłania przypomnień.
A ja mam propozycję od dawna tylko jakoś nie chce mi się ich wrzucać.Yacy pisze:raczej zawsze miałem gotowe propozycje wraz z rozpoczęciem zabawy
tylko swoich czy wszystkich?kajman pisze:Zmieniam termin zgłaszania propozycjni na poniedziałek.
Na forum nadal nie działa opcja powiadamiania mailem o nadejściu prywatnej wiadomości, może to utrudnić dotarcie z informacją do użytkowników.romec pisze:Ponad 40 osób jeszcze nie przeczytało wiadomości, więc ucieszyło mnie wydłużenie terminu zgłaszania swoich
To już chyba było jako Paul Mauriat i tytuł był po angielsku.Dede pisze:Le Grand Orchestre de Paul Mauriat - L'amour est bleu
Ja nie otrzymałem odpowiedzi.kajman pisze:Wszystkie maile odebrałem i z wyjątkiem jednej osoby pobrałem. Jeżeli nie otrzymaliście odpowiedzi to piszcie.
Tobie to chyba kajman gołębiem puścił. Jeszcze nie doleciałkonwicki1980 pisze:Ja nie otrzymałem odpowiedzi.
a który jest który?wwas pisze:Podejrzewam, że utworów po baskijsku ani po estońsku w historii NL zbyt wielu nie było. Co prawda być może działo się to nie bez powodu, ale jednak zaryzykuję:
Itoiz - Lau teilatu
Smilers - Ainult unustamiseks
Nie znasz baskijskiego ani estońskiego?Miszon pisze:a który jest który?