kajman pisze:To oni grają?

Moderatorzy: ku3a, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Mateusz
kajman pisze:To oni grają?
poprawiłem. Niech zatem będzie to tłuste zero.kajman pisze:Nie zawyżaj mu średniej.
Zatem bez punktów pozostaje:ku3a pisze:483. notowanie naszej listy przebojów
Głosowanie na 1736. notowanie Listy
(...)
03. NN. 01. Lao Che - WOJENKA 10+3+8+10+10+9+10+2+4+6+9+10+9+10+10+6+2+8+4+1+6+2+10+9=168
(...)
31. NN. Mark Knopfler - SKYDIVER 10+9+3+6+10+5+3+2=48
(...)
60. NN. Chemical Brothers, The - SOMETIMES I FEEL SO DESERTED 6+7+1+8=22
(...)
79. NN. Lenny Kravitz - SEX 1+6+2+4=13
(...)
84. NN. Terrific Sunday - BOMBS AWAY 10+2=12
(...)
90. NN. Lora Szafran, Mietek Szcześniak, Marcin Wyrostek - NA ULICY SŁOWICZEJ 3+8=11
(...)
101. NN. Smolik feat. Kev Fox - RUN 10=10
(...)
116. NN. Rudimental - NEVER LET YOU GO 4+1=5
(...)
127. NN. Lucy Rose - OUR EYES 3=3
127. NN. Rasmentalism - NA HORYZONCIE 3=3
(...)
Raczej tak, ale spora w tym Twoja zasługa i częściowa prowadzącego, bo Aro pewnie pozostał by przy swoim zapisie i średnia by podskoczyła, mnie takie "delikatne przymuszanie" niespecjalnie się podoba, mimo nawet tego co dałem temu utworowi.kajman pisze:Mnie z kolei zaskakuje zdecydowanie bardziej niezwykle wysoka pozycja Chemików i niska Marka oraz Lennego. I nie obserwowałem aż tak dokładnie naszych głosów tutaj ale wydaje się że Braciszkowie będą mieli jedną z najniższych średnich w historii.
Jasna sprawa, nikt Cię nie zmusił, ale gdyby nie te posty to być może tego zera nie dałbyś. Oczywistym jest, że w takim wypadku zamiast obniżenia średniej w dziwny sposób Twoja beznota byłaby dużym plusemAro pisze:To nie było przymuszanie. Po fakcie zorientowałem się, że średnia bez mojej oceny byłaby niewątpliwie za wysoka. I przy obowiązujących zasadach i nie mając opcji do wyboru postawiłem na 0.
Jeśli dałbym choćby - 1,00, to Sundrajta i tak by przecież tego nie policzył.
Z tego zestawu zdecydowanie byłem zadowolonykajman pisze:tylko gżegoż zdecydowanie wygląda na zadowolonego
Nie taki debiutantSundrajta pisze:Najwyższa średnia jak zwykle przypadła Radzixowi (6,95) a sporo za nim debiutant tutaj gżegoż (6 pkt.)!
a mnie śmieszy Twoja śmieszność i gdzie tu widzisz histerię człowieku?. Dla mnie to jeden z najgorszych kaszaków tego wieku i nic Ci do tego.gżegoż pisze:I dodam, że śmieszy mnie ta zbiorowa histeria dotycząca utworu Chemicznych Braci. Drugą Kaczkę w sosie sobie znaleźliście![]()
![]()
Skoro Cię śmieszy, to znaczy, że jest Ci wesoło, a skoro jest Ci wesoło to chyba nie ma problemu. Gdyby to weszło na LP3 to, bingo!, zachowywałbym się dokładnie tak jak przy Kaczce w sosie.gżegoż pisze:śmieszy mnie ta zbiorowa histeria dotycząca utworu Chemicznych Braci. Drugą Kaczkę w sosie sobie znaleźliście
Jeszcze bardziej śmieszy mnie Twoja agresywność i te wycieczki osobiste pod moim adresem. Jak Ci się nie podoba to, co piszę, to mnie ignoruj, i tyle! Dla mnie dla odmiany jednym z najgorszych utworów ostatnich lat jest to, co wczoraj właśnie spadło z pierwszego miejsca - i co Wam do tego? Podobnie za fatalny uważam utwór z pierwszego miejsca forumowej listy - i co Wam do tego? Ale nie piszę o tym w kółko, by Was nie drażnić.Aro pisze:a mnie śmieszy Twoja śmieszność i gdzie tu widzisz histerię człowieku?. Dla mnie to jeden z najgorszych kaszaków tego wieku i nic Ci do tego.
Zaskoczyło mnie, że jest tak wysoka i że było coś niżej.Sundrajta pisze:Wcale tak źle z tą średnią dla Chemicznych Braciaszków nie jest!
gżegoż pisze:śmieszy mnie ta zbiorowa histeria
Chyba musisz sięgnąć do słownika i znaleźć znaczenie słów histeria i agresywność bo są kompletnie nieadekwatne do sytuacji.gżegoż pisze:śmieszy mnie Twoja agresywność
Nic nam do tego ale Tobie nic do tego co my uważamy.gżegoż pisze:Dla mnie dla odmiany jednym z najgorszych utworów ostatnich lat jest to, co wczoraj właśnie spadło z pierwszego miejsca - i co Wam do tego?
Dopóki tego nie piszesz nic nam do tego. Skoro to upubliczniłeś to wolno nam odpowiadać.gżegoż pisze:Tak uważam i nic Ci do tego!