Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
saferłel pisze:Epitah Świetne, jak zresztą cała płytka gdzie jest. Wybrałbym z samego In The Court Of...z 2 kawałki, które powinny być na topie...
A to jest jedna z najsłabszych płyt King Crimson (z 1 okresu). Gdzie jej tam do Stareless and bible black, Red, Lizard, In the wake of Poseidon, że o płycie wszech czasów czyli Island nie wspomnę.
jotem3 pisze:u Marka:
9. METALLICA - Nothing Else Matters
i kolejna piosenka wyżej niż w Trójce
Heh, prawie wszystko tam wyżej niż u nas...ale jaki jest sens robienia topu, skoro wszędzie to samo. Zero tam świeżości :/ Byłoby fajnie gdyby pojawiło się choćby takie ...hm... BLUR-owskie Tender. Tego mi też brakuje bardzo w 3. Bardzo nietypowy kawałek jak na Blur, jak ktoś nie zna, to niech nawet się nie sugeruje innym Blurem i nie ocenia...
----
Again. I teraz w sumie mogę trochę posłuchać RZP, a nuż mnie coś zaskoczy miło....a na powrót do piosenki mam te 14 minut
saferłel pisze:Epitah Świetne, jak zresztą cała płytka gdzie jest. Wybrałbym z samego In The Court Of...z 2 kawałki, które powinny być na topie...
A to jest jedna z najsłabszych płyt King Crimson (z 1 okresu). Gdzie jej tam do Stareless and bible black, Red, Lizard, In the wake of Poseidon, że o płycie wszech czasów czyli Island nie wspomnę.
Skoro płyta, która ma u mnie 5 gwiazdek jest jedną ze słabszych, to aż boję się słuchać tych lepszych...Czy ze szczęścia że poznam najcudowniejsze kawałki świata nie dostanę jakiegoś groźnego szału ?
saferłel pisze:Byłoby fajnie gdyby pojawiło się choćby takie ...hm... BLUR-owskie Tender. Tego mi też brakuje bardzo w 3. Bardzo nietypowy kawałek jak na Blur, jak ktoś nie zna, to niech nawet się nie sugeruje innym Blurem i nie ocenia...
----
Again. I teraz w sumie mogę trochę posłuchać RZP, a nuż mnie coś zaskoczy miło....a na powrót do piosenki mam te 14 minut
ja uwielbiam Blur i Tender i Song 2 i Coffee & cigarettes i mnóstwo innych.
Co do Again, to polecam teledysk, taki z postaciami anime. Do mnie bardzo przemawia...