piosenki promowane przez nas na LP3 (następcy 'Again'?)

Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

atram842

Re: piosenki promowane przez nas na LP3 (następcy 'Again'?)

Post autor: atram842 »

Zgłaszając IA nie miałam zamiaru wywołać burzy, ani tym bardziej następnym wpisem. Decyzję o promocji podjęłam już dużo wcześniej. Na pewno nie wpłynęły na nią wcześniejsze komentarze i nie odczytałam ich jako zbytnie lobbowanie na rzecz tego zespołu. Chociaż muszę przyznać rację,że ze względu na ich ilość można było to tak odebrać. Moja kolej została odwleczona w czasie i jeśli pojawi się w zestawie do głosowania coś ciekawszego, to jeszcze mogę zgłosić inną piosenkę.
Natomiast jeśli chodzi o kolejny mój wpis, to może źle się wyraziłam. Odebrałam ten komentarz:
Na Inside Again nie ma się co napalać, bo 24 osoby głosowały w ub. tygodniu, w tym sporo z tych, co promują, więc "zysk" realny jest dużo mniejszy niż w wypadku innych utworów
, że nie ma sensu promować, bo i tak efekt może być marny. Tylko ile innych utworów jest promowanych mimo małych szans na dostanie się choćby do poczekalni. Myślę, że nie ma sensu dalej ciągnąć tej dyskusji.
gżegoż

Post autor: gżegoż »

TomaszBr, temik3:
Chłopaki, bardzo, ale to bardzo Wam dziękuję za wsparcie! :D :)
To bardzo miłe, że nie ulegacie innym i jesteście w stanie przyznać, że w gruncie rzeczy mam rację :) Dzięki! :D

Do niektórych Waszych słów mogę się donieść, bo to nie będzie kopanie się z koniem :)
TomaszBr pisze:nie zauważyłem, żeby ktokolwiek (a już szczególnie gżegoż) był na forum dyskryminowany czy "jego zdanie jest mniej ważne".
Nie pisałem o dyskryminacji, tylko o nieufności, jaką niektórzy "starsi wyjadacze" darzą część społeczności forumowej (czyli tych, którzy nie są za długo na forum, których nie znają osobiście i którzy miewają odmienne poglądy na pewne sprawy od większości). To ogólne spostrzeżenie, które nie dotyczy tylko mnie, ale także innych osób, spełniających te 3 kryteria. Ale co tam, ważne że inni (jak choćby Ty i temik3 mają całkiem inne podejście) :)
TomaszBr pisze:I chociaż jak widzę "lobbowanie" IA na forum czy marudzenie, że nie jest grane na antenie, że nikt nie promuje itp., to mnie krew zalewa, to jednak reakcja gżegoża była zbyt gwałtowna. I tyle.
Może była zbyt gwałtowna, ale jak już wyjaśniałem: zostałem trafiony w czuły punkt, bo wyjątkowo nienawidzę takiego odwracania kota ogonem i oskarżania innych o to, za co jest się samemu odpowiedzialnym oraz przypisywania swojej winy drugiej stronie. A zarzut, że "sam nakręcam atmosferę, a potem zwalam na innych", był właśnie taką obrzydliwością.
TomaszBr pisze:Dla jasności: ja zagłosuję na ten utwór podczas promocji. Nie patrzę na czynniki pozamuzyczne, kiedy głosuję.
Racja, tak być powinno, ale... w zasadzie sam udział w akcji promocyjnej jest takim "czynnikiem pozamuzycznym", bo przecież na większość z tych utworów, których promocję wspieramy, nie głosowalibyśmy w innych okolicznościach :) Tak więc w tym jednym przypadku nie dołączę się do promocji z innego powodu, niż słabość utworu. Ale pewnie to nie będzie dla nich żadna strata, bo już są dość blisko poczekalni, a tych kilkanaście dodatkowych promocyjnych głosów zapewne ich ostatecznie do niej wepchnie.
temik3 pisze:Najbardziej jednak w tym wszystkim zastanawia mnie brak reakcji na wpisy innych osób, które naprawdę rozpoczęły tą całą zaistniałą sytuację, pewnie gdyby sprawa szła o inny zespół to większość jednak rację przyznałaby gżegożowi
No właśnie! Dzięki! Moich słów niektórzy się czepiają, z czemu nikt poza mną nie odniósł się do innego kontrowersyjnego wpisu (zaznaczam, że nie posądzam autorki, że celowo chciała wywołać dyskusję, bo wydaje mi się, że to pokojowo nastawiona osoba, ale po prostu wyraziła się bardzo niefortunnie):
atram842 pisze: zastanawia mnie jedno - inni zgłaszając piosenki nie spotykają się z komentarzami, że nie powinni promować
:?:
Wyszło to tak, jakby to zwolennicy Inside Again byli w tym wszystkim pokrzywdzeni (z powodu nieuzasadnionych szykan, których inni promujący nie doświadczali) co w kontekście tego wszystkiego, co się działo w ostatnim czasie, byłoby kompletnym absurdem. Poza tym zostały tu zawarte dwa nieprawdziwe stwierdzenia: 1) nikt (ani konwicki1980, ani nikt inny) nie twierdził, że ten utwór nie powinien być promowany. Wręcz przeciwnie: od dłuższego czasu pojawiało się wiele natarczywych głosów, że właśnie powinien. 2) przypomnijcie sobie reakcje po tym, jak TomaszBr zdecydował, że zamiast IA będzie promował The Hives. Tak więc to nie do końca prawda, że inni nie spotykają się z komentarzami, iż nie powinni promować tego czy owego, bo autorzy tamtych wypowiedzi wyraźnie sugerowali (choć może nie wprost), że zamiast Hives'ów powinien być promowany wiadomy utwór :?

EDIT:
atram842: do Ciebie nie mam żadnych pretensji, mimo że tak naprawdę to, iż się źle wyraziłaś, spowodowało moją reakcję i całe dalsze zamieszanie. Każdemu zdarza się niezbyt szczęśliwie wypowiedzieć - ważne więc, że nie obrażałaś się za wyjaśnienia tamtej sytuacji i że potem to sprostowałaś. Ty natarczywie nie lobbowałaś za tym utworem i wierzę, że zgłaszasz go tylko dlatego, bo Ci się podoba (a nie ze względu na związki z Radiem Orbit albo z powodu innych mniej merytorycznych czynników). Życzę więc powodzenia Twojej promocji (choć sam z powodu zachowania Twoich kolegów na tę piosenkę nie zagłosuję). Masz rację, że nie warto już dalej ciągnąć tej dyskusji.

To definitywnie było moje ostatnie słowo w tym temacie.
Pozdrowienia!
Awatar użytkownika
jollyroger72
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176

Post autor: jollyroger72 »

atram842 pisze: Myślę, że nie ma sensu dalej ciągnąć tej dyskusji.
A gżegoż natrętnie wciąż odgrzebuje ten temat. I po co? "Mowa jest srebrem a milczenie złotem" Dwa razy się zastanów, nim raz coś napiszesz, bo ja uważam, że rację to masz tylko w jakichś 30 procentach. Niemal wszyscy zakończyli dyskusję w temacie IA, a Ty dalej swoje. I proszę - nie pisz następnego wypracowania w tym wątku.
gżegoż

Post autor: gżegoż »

Ty to naprawdę jesteś złośliwy :evil: Wyjaśniam, że wpis atram842 zobaczyłem dopiero po tym, jak skończyłem swoją ostatnią wypowiedź (a więc przed zobaczeniem pokolorowanego przez Ciebie zdania, bardzo mądrego zresztą). Nie chciałem więc marnować wcześniej napisanego postu (zresztą za nieliczne głosy wsparcia po prostu wypadało podziękować). A do swoich cennych rad lepiej sam się dostosuj, bo to właśnie w głównej mierze Twoje wyjątkowo niepotrzebne wpisy (jak choćby ten czy ten) wywołały tę całą sytuację (to głównie je miałem na myśli pisząc o agresywnym lobbingu). Sam się zastanawiaj, zanim coś napiszesz i pamiętaj, że to milczenie jest złotem.
I proszę - nie pisz następnego wypracowania w tym wątku
Nie mam najmniejszego zamiaru. A nawet gdybym to zrobił, to nikt nie ma obowiązku tego czytać. Ty też zamiast się dalej wyzłośliwiać mogłeś po prostu olać moje wypowiedzi i ich nie czytać.

To już na 100% koniec z mojej strony - nawet, jakby znowu ktoś w podobny sposób mnie zaczepił.
kajman

Post autor: kajman »

Postarałem się zostawić najważniejsze z tego, do czego miałem się odnieść (może za dużo przyciąłem, jakby co to sorry).
gżegoż pisze:1. To wydaje się oczywiste, że tak nachalnie nakłaniacie do promowania tego utworu i ciągle o nim mówicie nie z powodu tego, że jest on taki dobry (1a. bo w ostatnich kilkunastu miesiącach chyba z kilkadziesiąt lepszych piosenek przepadło w otchłani zestawu i nie doczłapało do poczekalni, a podobne kampanie jakoś nie były prowadzone), tylko dlatego, bo kojarzy się z Waszym Radiem Orbit i podbijał tamtejszą listę przebojów. Dodatkowo z lektury tematu poświęconemu tej liście można wywnioskować, że ku3a zna się osobiście z członkami zespołu. Trudno zatem nie wywnioskować, że to są prawdziwe powody tej miejscami agresywnej forumowej kampanii, a nie względy czysto muzyczne.
kajman pisze:Miałeś prawo poczuć się urażony, ale mimo wszystko zareagowałeś zbyt ostro i pewne Twoje stwierdzenia są moim zdaniem obraźliwe.
2. Posądzenie o to, że to ja nakręcam atmosferę i zwalam na innych, było właśnie czymś takim. Jeżeli twierdzisz, że pewne moje stwierdzenia są Twoim zdaniem obraźliwe, to przykro mi, ale to przede wszystkim ja zostałem tutaj obrażony.
kajman pisze:Na tym forum ku3a jest jednym z uczestników i to co tutaj pisze jest jego prywatną sprawą. To jaką funkcję pełni w radio to zupełnie inna sprawa i nie powinna mieć wpływu na jego wypowiedzi.
3. OK, niech Wam będzie, że ku3a z Trójki, ku3a z Radia Orbit, ku3a moderator forum lp3 i Kuba Jarosz prywatnie to 4 różne osoby, a to, co robią osoby 1, 2 i 4 nie wywiera żadnego wpływu na postępowanie osoby nr 3 :wink:
4. Natomiast agresywnie zareagował na mój żartobliwy wpis dotyczący braku spacji po kropce przy IA - czyżbym to więc ja zrobił coś, co przekraczało granice, przepisy i dobre obyczaje? Widać jak na dłoni, że nie wszyscy są tutaj równo traktowani, a niektórzy użytkownicy, którzy mają inne poglądy i kierują się innym systemem wartości, są narażeni na pretensje i szykany.
5. To jest niestety refleksja, która nasunęła mi się już bardzo dawno temu (a teraz na własnej skórze odczuwam, że jest jak najbardziej prawdziwa): jeżeli ktoś jest na forum krócej niż kilka lat i nie zna się z Wami osobiście, to jest w pełni akceptowany tylko wtedy, gdy ma takie same poglądy, co forumowa większość (a jeżeli trochę inne, to budzi nieufność i nie jest zbyt mile widziany). Zaznaczam, że to nie dotyczy wszystkich forumowych weteranów, tylko zaledwie kilku osób, ale za to tych najbardziej wpływowych (zwłaszcza ku3y). Wobec Ciebie kajmanie też kiedyś miałem podobne odczucia, ale nie zawsze.
6. Nie pamiętam, czego dotyczyła sprawa beara, ale za to pamiętam, że też niedawno "wziął zabawki" i zadeklarował, że się tu więcej nie będzie wypowiadał. I wtedy go broniłeś (podobnie jak inną osobę, która w trochę innej sytuacji też "wzięła zabawki" i się obraziła), a nie pisałeś, że Cię to wkurza i że nóż Ci się w kieszeni otwiera.
7. A czemu nie odniesiesz tego do tych osób, które od kilku tygodni prowadzą tę kampanie na rzecz IA? Też powinny wiedzieć, że taki natarczywy lobbing może innych denerwować i grozić konfliktem. To bez sensu, że jedni mogą zachowywać się prowokacyjnie, a jak inni na to reagują, to radzisz, by sobie odpuścili, czyli nie wchodziły w konfliktowe tematy albo tonowali wypowiedzi. Przecież jakby nie było tamtej akcji lobbingowej, to w ogóle nie trzeba byłoby sobie niczego odpuszczać ani niczego tonować.
1. Akurat ku3a zna osobiście członków wielu zespołów, a jeżeli chodzi o IA to z tego co wiem ta znajomość polega na tym, że przeprowadzał z nimi wywiad dla Radia Orbit. Radio Odbit jako tako jest reklamowane i w podpisach i w wielu innych miejscach (między innymi wyniki topów wykonawców są na nim prezentowane i sprawa jest nagłaśniana mocniej niż powiązania IA z RO. A to że osoby słuchające RO cieszą się, że "ich" przebój pojawił się w Trojce to ich prawo mimo że mnie to momentami już męczy.
1a. Wypowiadasz swoje zdanie, ktoś jednak może uważać, że to jeden z najlepszych utworów, które ostatnimi czasy się pojawiły i trzeba go promować.
Przy okazji napiszę, że RO nie słucham. IA uważam za przeciętny utwór ale na mój głos podczas promocji się załapie.
2. Masz rację, że stwierdzenie było niewłaściwe (przynajmniej moim zdaniem). Natomiast uważam Twoją reakcję za zbyt przesadzoną. Nie chcę wchodzić w szczegóły, ale moim zdaniem mogłeś odnieść się do komentarza a nie atakować ku3y personalnie.
3. Uważam, że życia osobistego nie powinno się mieszać z pełnionymi funkcjami i życiem zawodowym. Uważam, że RO to jego prywatna sprawa, a moderowanie to co innego, a to co robi w Trójce to jeszcze co innego. A tutaj się wypowiedział prywatnie. Jako moderator udzieliłby Ci ostrzeżenia a nic takiego miejsca nie miało.
4. Czy na jego agresywną reakcję musiałeś reagować w sposób jeszcze bardziej agresywny?
5. Tu nie chodzi o poglądy tylko o sposób ich wyrażania. Dla mnie to co robisz jest to atak personalny na ku3ę. Zarzuty (nie tylko Twoje) wykraczają daleko poza temat. Mam wrażenie, że zarzucasz mu postępowanie nieetyczne i robisz uogólnienia. Dodam, że swego czasu też pisałem, że ku3a postępuje w pewnej sprawie niewłaściwie ale moje zarzuty dotyczyły tylko tej jednej konkretnej sprawy i poza to nie wychodziłem. I byłem wtedy bardzo mocno atakowany przez sporą grupę osób za swoją postawę.
6. Co do beara to nie chcę sprawdzać, ale wydaje mi się, że nie wszędzie go broniłem. Natomiast do tej drugiej osoby to tam sytuacja była inna. To człowiek, który będąc bardzo luźno związany z naszym forum robił bardzo dużo. Poza tym informował o tym, że kolejne uwagi spowodują jego odejście.
7. Jeżeli ja się wypowiadam ostro w jakiejś sprawie to liczę się z tym, że mogę oberwać. Gdybym obawiał się tego, to bym się nie angażował. Poza tym lobing nie był atakiem personalnym w stronę nikogo. Nie zauważyłem, żeby ktoś pisał, że jeżeli nie będziesz głosował na IA to jesteś... (można dopisać co się chce). Natomiast Ty przynajmniej w części dyskusji uciekasz się do ataków personalnych.
ku3a

Post autor: ku3a »

Przykro mi, jeszcze odpiszę.
gżegoż pisze:Dodatkowo z lektury tematu poświęconemu tej liście można wywnioskować, że ku3a zna się osobiście z członkami zespołu. Trudno zatem nie wywnioskować, że to są prawdziwe powody tej miejscami agresywnej forumowej kampanii, a nie względy czysto muzyczne.
Ależ oczywiście, że się z członkami zespołu znam. Ale poznałem ich dzięki swojej audycji, a potem ich koncertom na których byłem. To nie są moi koledzy, nie umawiamy się na oranżadę.
Tak więc kompletnie niecelny jest wniosek podany w drugim zdaniu, a szczególnie rozbawiło mnie to, że to że ja znam kogoś miałoby mieć wpływ na to co piszą tu inne osoby. Bo może nie zauważyłeś, ale ja ani słowem nie odezwałem się na temat promowania IA. Jedynie cieszyłem się gdy utwór został dodany do zestawu, a potem gdy został zagrany.
gżegoż pisze:Wyjątkowo nienawidzę tak ewidentnego odwracania kota ogonem i przypisywania winy drugiej stronie poprzez insynuowanie jej tego, co się samemu uczyniło, przy jednoczesnym zrzucaniu odpowiedzialności ze swojej strony. To wyjątkowo wyrachowana nieuczciwość, którą się brzydzę. Posądzenie o to, że to ja nakręcam atmosferę i zwalam na innych, było właśnie czymś takim.
ależ oczywiście, że nakręcasz, jeszcze tego nie zrozumiałeś?? nakręcasz, bo piszesz na ten temat i postów na temat IA jest 2 razy więcej niż by było gdybyś nie pisał na ich temat. czy to nie jest nakręcanie tematu?
gżegoż pisze:przykro mi, ale to przede wszystkim ja zostałem tutaj obrażony.
to jest chyba jakiś wątpliwej jakości żart.
gżegoż pisze:agresywnie zareagował na mój żartobliwy wpis dotyczący braku spacji po kropce przy I
"agresywnie"?! nie mam więcej pytań.
gżegoż pisze:A jeżeli wielkim wykroczeniem było to, że zamieściłem go w tym temacie, a nie w sąsiednim (bo tutaj rozprawialiśmy o tym utworze, a nie tam), to w takim razie dlaczego nigdy nie reagował, gdy niektórzy poruszali temat IA w wielu różnych wątkach, niekoniecznie do tego przeznaczonych? :know: Widać jak na dłoni, że nie wszyscy są tutaj równo traktowani, a niektórzy użytkownicy, którzy mają inne poglądy i kierują się innym systemem wartości, są narażeni na pretensje i szykany.
no a to to jest już mistrzostwa świata. człowiek który najpierw pisze: "Wyjątkowo nienawidzę tak ewidentnego odwracania kota ogonem i przypisywania winy drugiej stronie poprzez insynuowanie jej tego, co się samemu uczyniło", potem robi klasyczne odwrócenie kota ogonem. kariera polityczna stoi otworem.
gżegoż pisze:To jest niestety refleksja, która nasunęła mi się już bardzo dawno temu (a teraz na własnej skórze odczuwam, że jest jak najbardziej prawdziwa): jeżeli ktoś jest na forum krócej niż kilka lat i nie zna się z Wami osobiście, to jest w pełni akceptowany tylko wtedy, gdy ma takie same poglądy, co forumowa większość (a jeżeli trochę inne, to budzi nieufność i nie jest zbyt mile widziany). Coś w rodzaju "kto nie z nami, ten przeciwko nam" (choćby teraz: kto lubi Inside Again i komu nie przeszkadza natarczywy lobbing za tą piosenką, jest OK, a kto uważa tę kampanię za mocno przesadzoną i irytującą, ten jest "be"). Zaznaczam, że to nie dotyczy wszystkich forumowych weteranów, tylko zaledwie kilku osób, ale za to tych najbardziej wpływowych (zwłaszcza ku3y).
że co?! faktycznie sypiesz żartami jak z rękawa, ale prosiłbym jednak o jakieś przykłady, w których to ja kogoś nie akceptuję czy też ten ktoś nie jest przeze mnie mile widziany, a już w szczególności z powodu krótszego niż u innych stażu. i jeśli tak łatwo przychodzi Ci szafowanie słowem "oszczerstwo", to napisz coś na obronę tego rzuconego przez Ciebie.
kajman

jollyroger72 pisze:A gżegoż natrętnie wciąż odgrzebuje ten temat. Dwa razy się zastanów, nim raz coś napiszesz, bo ja uważam, że rację to masz tylko w jakichś 30 procentach. Niemal wszyscy zakończyli dyskusję w temacie IA, a Ty dalej swoje. I proszę - nie pisz następnego wypracowania w tym wątku.
Jeżeli ma taką potrzebę to niech odgrzebuje. Nie widzę w tym nic niewłaściwego. Ten kto chce niech czyta i nawet komentuje, kto nie to niech sobie daruje.
gżegoż pisze:A do swoich cennych rad lepiej sam się dostosuj, bo to właśnie w głównej mierze Twoje wyjątkowo niepotrzebne wpisy (jak choćby...) wywołały tę całą sytuację (to głównie je miałem na myśli pisząc o agresywnym lobbingu). Sam się zastanawiaj, zanim coś napiszesz i pamiętaj, że to milczenie jest złotem.
Przeczytałem wymienione wpisy i nie widzę w nich żadnego lobbowania. Ja też nie promowałem Hives bo uważam to za straszny gniot. A jeżeli wszyscy piszą, że utwór już zaraz będzie promowany a nigdzie tego nie widać to była to całkiem naturalna reakcja.
Awatar użytkownika
TomaszBr

Post autor: TomaszBr »

Dżyzys, jak Wy się wzajemnie nakręcacie. Nie lepiej skończyć tę dyskusję? Zabawnie o wygląda z pozycji osoby trzeciej. Każdy każdemu chce wszystko tłumaczyć, odnosić się, odpowiadać... No gorzej niż w kurniku.
Ostatnio zmieniony sob mar 15, 2014 1:31 pm przez TomaszBr, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
jollyroger72
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176

Post autor: jollyroger72 »

TomaszBr pisze:Dżyzys, jak Wy się wzajemnie nakręcacie. Nie lepiej skończyć tę dyskusję? Zabawnie o wygląda z pozycji osoby trzeciej. Każdy każdemu chce wszystko tłumaczyć, odnosić się, odpowiadać... No gorzej niż w kurniku.
gżegoż pisze: Do niektórych Waszych słów mogę się donieść, bo to nie będzie kopanie się z koniem :)
tego to ja bym nie był tak pewien. akurat trzy dni temu koń mnie pokopał, i nie żartuję - więc ja też mogę teraz pokopać z siłą konia.
Po co "odgrzewasz" temat? Ostatni wpis był wczoraj czyli chyba wszyscy zakończyli ten słowny pojedynek, a teraz Ty dolewasz oliwy do ognia.
atram842 pisze:Myślę, że nie ma sensu dalej ciągnąć tej dyskusji.
Awatar użytkownika
fajnex

Post autor: fajnex »

Może garść nowych statystyk z minionego tygodnia ostudzi emocje :wink:

Kolejność po 1592 notowaniu:
1. PaTToN 47 1564 99 0
2. Gary 41 1565 244 0
3. konwicki1980 35 0 0 0
4. atram842 34 0 0 0
5. fajnex 34 1562 113 0
6. seblit 31 1555 6 1
7. Yacy 31 1569 252 0
8. Albarn 28 1571 65 0
9. Talvi 25 1566 15 9
10. wwas 23 1568 40 0
11. ADDY 23 1576 0 0
12. Julia 22 0 0 1
13. neon.ka 22 0 0 0
14. Romec 22 0 0 0
15. michal91d 22 1567 97 0
16. Isenor 21 1572 0 0
17. ku3a 20 1575 271 0
18. tadzio3 19 1574 270 0
19. Artur 18 0 0 0
20. endrju1s 17 0 0 0
21. gżegoż 16 1573 0 1
22. temik3 14 1577 88 0
23. Grycek 14 1579 269 0
24. herMMan 12 1590 183 0
25. Zawiesina 11 1580 240 0
26. kwietniowa92 9 1581 8 0
27. Tomekk 9 1583 242 0
28. stavanger 9 1584 250 0
29. Corleone 9 1587 22 0
30. ralfik 8 1578 36 0
31. kajman 8 1582 226 0
32. Kasiulka 7 0 0 0
33. Robinson 7 1585 224 0
34. darek49 6 1586 0 0
35. TomaszBr 5 1591 17 0
36. lady 4 1588 79 1
37. mr.pusiak 4 1589 223 0
38. JadenKast -1 1592 0 0

miejsce, nick, liczba punktów, notowanie w którym promował, liczba głosowań na forumową (na dzień 9 kwietnia 2011 r.), liczba tygodni nie oddawania na piosenkę promowanej głosu, (ew. liczba tygodni zawieszenia)

Notowanie:1592
Utwór:Charlie Winston - UNLIKE ME
Promował: JadenKast
Efekt: 48 miejsce
Zagłosowały:41 osoby
Zgłosili się i zagłosowali:PaTToN Gary JadenKast konwicki1980 atram842 fajnex Yacy Albarn wwas neon.ka Romec michal91d ADDY Isenor ku3a tadzio3 Artur endrju1s temik3 Grycek herMMan Zawiesina kwietniowa92 Tomekk stavanger Corleone ralfik kajman Kasiulka Robinson darek49 TomaszBr mr.pusiak
Zagłsowali także: miszony barb42 kocin Nivo DARK obserw99 Lukasz8 mariusz72
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany:seblit Talvi Julia gżegoż lady

Przepraszam ADDY za pomyłkę sprzed tygodnia. Brakujący punkt został doliczony.

Notowanie: 1593
konwicki1980 pisze:Ja mam tylko jedną propozycję:
Jessie Ware - WILDEST MOMENTS
Notowanie: 1594
Proszę o przedstawienie propozycji przez atram842 (Jeśli PaTTon lub Gary się odezwą, będą mieli pierwszeństwo)

Statystyki od notowania 1578
Statystyki od notowania 1559
Statystyki od notowania 1534
Zasady
Awatar użytkownika
ADDY
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2004
Kontakt:

Post autor: ADDY »

fajnex pisze: Przepraszam ADDY za pomyłkę sprzed tygodnia. Brakujący punkt został doliczony.
Dzięki! Obawiałem się, że w tym rozgardiaszu nie odnajdziesz mojego postu :D
atram842

Post autor: atram842 »

Propozycje już przedstawiłam i nie zamierzam ich zmieniać.
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

atram842 pisze:Propozycje już przedstawiłam i nie zamierzam ich zmieniać.
uff... :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
fajnex

Kolejność po 1593 notowaniu:
1. PaTToN 47 1564 99 1
2. Gary 42 1565 244 0
3. atram842 35 0 0 0
4. fajnex 34 1562 113 1
5. seblit 32 1555 6 0
6. Yacy 32 1569 252 0
7. Albarn 29 1571 65 0
8. Talvi 25 1566 15 10
9. wwas 24 1568 40 0
10. ADDY 24 1576 0 0
11. Julia 23 0 0 0
12. neon.ka 23 0 0 0
13. Romec 23 0 0 0
14. michal91d 23 1567 97 0
15. Isenor 22 1572 0 0
16. ku3a 21 1575 271 0
17. tadzio3 20 1574 270 0
18. Artur 19 0 0 0
19. endrju1s 18 0 0 0
20. gżegoż 16 1573 0 2
21. temik3 15 1577 88 0
22. Grycek 15 1579 269 0
23. herMMan 13 1590 183 0
24. Zawiesina 12 1580 240 0
25. kwietniowa92 10 1581 8 0
26. Tomekk 10 1583 242 0
27. stavanger 10 1584 250 0
28. Corleone 10 1587 22 0
29. ralfik 9 1578 36 0
30. kajman 9 1582 226 0
31. Kasiulka 8 0 0 0
32. Robinson 8 1585 224 0
33. darek49 7 1586 0 0
34. TomaszBr 6 1591 17 0
35. mr.pusiak 5 1589 223 0
36. lady 4 1588 79 2
37. JadenKast 0 1592 0 0
38. konwicki1980 -2 1593 0 0

miejsce, nick, liczba punktów, notowanie w którym promował, liczba głosowań na forumową (na dzień 9 kwietnia 2011 r.), liczba tygodni nie oddawania na piosenkę promowanej głosu, (ew. liczba tygodni zawieszenia)

Notowanie:1593
Utwór:Jessie Ware - WILDEST MOMENTS
Promował: konwicki1980
Efekt: 62 miejsce
Zagłosowały:42 osoby
Zgłosili się i zagłosowali:Gary konwicki1980 atram842 seblit Yacy Albarn wwas ADDY Julia neon.ka Romec michal91d Isenor ku3a tadzio3 Artur endrju1s temik3 Grycek herMMan Zawiesina kwietniowa92 Tomekk stavanger Corleone ralfik kajman Kasiulka Robinson darek49 TomaszBr mr.pusiak JadenKast
Zagłsowali także: animag fazzer mustaszrik Nivo kocin Adamsky miszony mariusz72
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany:fajnex Talvi gżegoż lady PaTToN

Notowanie: 1594
atram842 pisze:W tym tygodniu promujemy: Inside Again - ANYTHING MORE THAN THIS
Notowanie: 1595
W tym tygodniu promuję ja (Jeśli PaTTon lub Gary się odezwą, będą mieli pierwszeństwo) Poniżej przedstawiam listę propozycji:
1. Katy Carr - KOMMANDER'S CAR
2. Alabama Shakes - HANG LOOSE
3. Bloc Party - OCTOPUS

Zasady
Ostatnio zmieniony śr sie 22, 2012 8:24 am przez fajnex, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

skoro już są jakieś propozycję zgłoszone, to ja się wstrzymam, tym bardziej że nic mi do głowy nie przychodzi. :-)
Awatar użytkownika
Yacy
Kontakt:

fajnex pisze: W tym tygodniu promuję ja (Jeśli PaTTon lub Gary się odezwą, będą mieli pierwszeństwo) Poniżej przedstawiam listę propozycji:
1. Katy Carr - KOMMANDER'S CAR
dzisiaj słyszałem w Trójce, ale tylko od połowy - intrygująco zabrzmiało! ;-)
Awatar użytkownika
adameria
Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
Kontakt:

Post autor: adameria »

Wracam z urlopu i :shock: . Ludzie kochani... :know:
Miałem napisać dłuższą wypowiedź, ale daruję sobie, bo dość wywoływania wilka z lasu.
Mam tylko nadzieję, że Radio Orbit nadal będzie mogło współpracować z Forum LP3 bez żadnych problemów. Oto najbliższa wspólna audycja i radiu niepotrzebna jest żadna kryptoreklama! Przepraszam za taki offtop, ale nie mogę całkowicie przemilczeć, dlatego w razie czego proszę o usunięcie tego postu.
majster

Post autor: majster »

Czy jest realna możliwość zapisania się na listę promujących? Jeśli jest jakiś termin zapisów to proszę uznać post za nieważny, Z tego co czytałem to wiem, że trzeba oddać głos na promowany utwór w danym tygodniu i trzeba czekać aż będzie się miało najwięcej punktów zeby dać swoją propozycję.
kajman

To zgłoszenie praktycznie równa się zapisaniu na listę promujących. I od tego momentu Twój głos na utwór promowany będzie tutaj zaliczany.
Awatar użytkownika
fajnex

Kolejność po 1594 notowaniu:
1. PaTToN 48 1564 99 0
2. Gary 43 1565 244 0
3. fajnex 35 1562 113 0
4. Yacy 33 1569 252 0
5. seblit 32 1555 6 1
6. Albarn 30 1571 65 0
7. Talvi 25 1566 15 11
8. wwas 25 1568 40 0
9. ADDY 25 1576 0 0
10. neon.ka 24 0 0 0
11. Romec 24 0 0 0
12. michal91d 24 1567 97 0
13. Julia 23 0 0 1
14. Isenor 23 1572 0 0
15. ku3a 22 1575 271 0
16. tadzio3 21 1574 270 0
17. Artur 20 0 0 0
18. endrju1s 19 0 0 0
19. gżegoż 16 1573 0 3
20. temik3 16 1577 88 0
21. Grycek 16 1579 269 0
22. herMMan 14 1590 183 0
23. Zawiesina 13 1580 240 0
24. kwietniowa92 11 1581 8 0
25. Tomekk 11 1583 242 0
26. stavanger 11 1584 250 0
27. Corleone 11 1587 22 0
28. ralfik 10 1578 36 0
29. kajman 10 1582 226 0
30. Kasiulka 9 0 0 0
31. Robinson 9 1585 224 0
32. darek49 8 1586 0 0
33. TomaszBr 7 1591 17 0
34. mr.pusiak 6 1589 223 0
35. lady 4 1588 79 3
36. JadenKast 0 1592 0 1
37. konwicki1980 -1 1593 0 0
38. atram842 -2 1594 0 0

Notowanie:1594
Utwór:Inside Again - ANYTHING MORE THAN THIS
Promował: atram842
Efekt: 43 miejsce
Zagłosowały:46 osoby
Zgłosili się i zagłosowali:PaTToN Gary atram842 fajnex Yacy Albarn wwas ADDY neon.ka Romec michal91d Isenor ku3a tadzio3 Artur endrju1s temik3 Grycek herMMan Zawiesina kwietniowa92 Tomekk stavanger Corleone ralfik kajman Kasiulka Robinson darek49 TomaszBr mr.pusiak konwicki1980
Zagłsowali także: bear mkuzanski adameria student mustaszrik piotreklp3 Martyr Hipe1981 antek barb42 adr mariusz72 jollyroger72 Brian
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany:seblit Talvi Julia gżegoż lady JadenKast

Notowanie: 1595
Promujemy Katy Carr - KOMMANDER'S CAR
Notowanie: 1596
Czekamy na listę propozycji od Gary'ego lub Yacy (Jeśli PaTTon się odezwie, będzie miał pierwszeństwo)
majster pisze:Czy jest realna możliwość zapisania się na listę promujących? Jeśli jest jakiś termin zapisów to proszę uznać post za nieważny, Z tego co czytałem to wiem, że trzeba oddać głos na promowany utwór w danym tygodniu i trzeba czekać aż będzie się miało najwięcej punktów zeby dać swoją propozycję.
Od dnia napisania powyższego postu będą zliczane Twoje głosy i pojawiasz się na liście. Witamy :)

Rozumiem, że przy okazji dodania nowego uczestnika, dodam wszystkim po dwa punkty, aby zniwelować ujemny bilans punktowy.

Zasady
kajman

fajnex pisze:Czekamy na listę propozycji od Gary'ego lub Yacy (Jeśli PaTTon się odezwie, będzie miał pierwszeństwo)
Rozumiem, że przy okazji dodania nowego uczestnika, dodam wszystkim po dwa punkty, aby zniwelować ujemny bilans punktowy.
Tak się składa, że Yacy jest ewidentnie płci męskiej, więc należy konsekwentnie Gary'ego i Yacy'ego lub Gary lub Yacy.
A co do punktów, to wkrótce będzie potrzeba dodania kolejnych, bo pojawi się sporo osób na sporym minusie (tak gdzieś za miesiąc).
Awatar użytkownika
konwicki1980
Kontakt:

Post autor: konwicki1980 »

Jeśli już chcemy być poprawni, to trzeba też poprawiać formy typu: zagłosowały 46 osoby, 41 osoby. :)
kajman

Tylko to nie dotyczy nikogo personalnie.
Awatar użytkownika
Yacy
Kontakt:

kajman pisze:Tak się składa, że Yacy jest ewidentnie płci męskiej
:P
Raz na jakiś czas ktoś ma wątpliwości... Kiedyś Helen losując nagrodę akurat trafiła we mnie i ... nie była pewna "czy to chłopiec czy dziewczynka" :mrgreen:

W razie gdyby nie było chętnych to zgłoszę pewien Band w czasie lp3. Tylko czy to ma sens...
Awatar użytkownika
PaTToN
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007

Post autor: PaTToN »

fajnex pisze: (Jeśli PaTToN się odezwie, będzie miał pierwszeństwo)
Jakby co to cały czas kontynuuje swoje zawieszenie :wink:
ODPOWIEDZ