Notowanie 1998 - 15.05.2020 - Marek Niedźwiecki
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Re: Notowanie 1998 - 15.05.2020 - Marek Niedźwiecki
Ciekawe, czy widać jakieś ruchy u reklamodawców. Spółki Skarbu Państwa (i tak pokaźni kontrahenci) podadzą kroplówkę? Z drugiej strony fundusz płacowy gwałtownie się skurczy.
W pełni popieram decyzję p. Piotra. Już chyba wcześniej pisałem, że p. Piotr na pewno dobrowolnie nie zgodzi się ma prowadzenie najbliższego notowania, nie powinien tego robić (współczułbym gdyby musiał to robić). Cała masa zarzutów została skierowana w kierunku zespołu, który tydzień w tydzień pracował, żeby ułożyć Listę i teraz niby p. Piotr powinien prowadzić audycję i tłumaczyć się z tego co się wydarzyło.
A co do prowadzącego na najbliższe notowanie Listy, to mój faworyt cały czas jest w grze. Ale - tak jak pisałem wczoraj - do piątku do 19.00 nie powiem komu "kibicuję".
Druga sprawa to fakt, że tak jak ktoś tutaj napisał wcześniej (nie pamiętam dokładnie kiedy, a przekopywanie się przez ten wątek trochę czasu zajmie) Trójka nie da rady bez Listy. Ktoś będzie prowadził tą Listę tymczasowo, za jakiś czas ogłosi się nowy zespół i Lista będzie trwała. No bo umówmy się - nikt nie ma na tyle odwagi żeby zakończyć na dobre Listę Przebojów Programu Trzeciego. Ten kto to zrobi ostatecznie zakończy żywot Trójki..
PS Albo tylko mi się tak wydaje, że Listy nie da się zakończyć a wtedy oczy mi z orbit wyjdą

Ostatnio zmieniony śr maja 20, 2020 4:46 pm przez kacper94, łącznie zmieniany 1 raz.
- EVENo
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2014
- Kontakt:
Baron pożegnał się tak... najdziwniej? Aczkolwiek te słowa przytoczone w Dzienniku Zachodnim mi się podobają.
Jedno jest pewne, nie będę prowadził już żadnej Listy Przebojów „Trójki”, dopóki Marek Niedźwiecki i my wszyscy nie zostaniemy oficjalnie przeproszeni za ten stek kłamstw, które padły pod naszym adresem.
Jedno jest pewne, nie będę prowadził już żadnej Listy Przebojów „Trójki”, dopóki Marek Niedźwiecki i my wszyscy nie zostaniemy oficjalnie przeproszeni za ten stek kłamstw, które padły pod naszym adresem.
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Ja nie widzę w takim razie możliwości kontynuacji LP3. Szkoda, że Pan Piotr nie poprowadzi - liczyłem na jakiś rodzaj dywersji na finał.
Myślę, że z tego artykułu co nieco można odczytać. No i jeszcze wczoraj czytałem o tym, że olx.pl wycofał swoje reklamy...
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/s ... adz-opinie
A propos rzewnego Cieślika, który też już ponoć nie jest pracownikiem Trójki, tak napisała grupa podpisująca się jako LUDZIE TRÓJKI, a udostępniła na FB Fabi Darmetko:
"Wszystkim,którzy nieopatrznie się wzruszyli wraz z Mariuszem Cieślikiem, który poprowadził swoją ostatnią audycję w Trójce i bohatersko wyemitował na zakończenie TĘ piosenkę Kazika przypominamy,że ten sam Mariusz Cieślik,chwilę temu dyrektor PR III, niszczył ten program i pracujących dziennikarzy. Żegnając się stwierdził, że nie wytrzymuje presji...Cóż, o wiele łatwiej było mu ją wywierać.
Ludzie Trójki"
"Wszystkim,którzy nieopatrznie się wzruszyli wraz z Mariuszem Cieślikiem, który poprowadził swoją ostatnią audycję w Trójce i bohatersko wyemitował na zakończenie TĘ piosenkę Kazika przypominamy,że ten sam Mariusz Cieślik,chwilę temu dyrektor PR III, niszczył ten program i pracujących dziennikarzy. Żegnając się stwierdził, że nie wytrzymuje presji...Cóż, o wiele łatwiej było mu ją wywierać.
Ludzie Trójki"
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Gabi - 100 % racji !!!
Do Kuby dodzwonił się Waldemar Wilkołek z Kabaretu Ani Mru Mru
Powiedział, że 18 lat temu kabaret wygrał 18. PAKĘ (nagroda publiczności) i jedną z nagród była możliwość zapowiedzenie miejsca 18 w 2000 notowaniu Listy Trójki.
Bardzo na to czekał, żeby w obecności Marka Niedźwieckiego zapowiedzieć 18 miejsce na LPP3. I wygląda na to, że 18 lat czekał i się nie doczeka. I jest mu po prostu przykro i smutno...
Powiedział, że 18 lat temu kabaret wygrał 18. PAKĘ (nagroda publiczności) i jedną z nagród była możliwość zapowiedzenie miejsca 18 w 2000 notowaniu Listy Trójki.
Bardzo na to czekał, żeby w obecności Marka Niedźwieckiego zapowiedzieć 18 miejsce na LPP3. I wygląda na to, że 18 lat czekał i się nie doczeka. I jest mu po prostu przykro i smutno...
https://www.facebook.com/Ranek-w-Tr%C3% ... 9766531129
Kochani,
Poranne wydanie "Zapraszamy do Trójki", jakie znacie, właśnie przestaje istnieć. Pęka nam serce, bo to był dla nas wspaniały czas. Czas, za który jesteśmy wdzięczni.
Przede wszystkim Wam, naszym Słuchaczom. Za to, że byliście z nami i dawaliście nam tej obecności dowody. Kto normalny wstaje o 6.00 na urlopie, tylko po to, żeby posłuchać „poranka”. Mamy takie udokumentowane przypadki. Będziemy je zgłaszali odpowiednim służbom
Jesteśmy wdzięczni za to, że udało nam się spotkać bladym świtem, z całym stadem innych dziwaków, którzy też nie mogą spać.
Było sporo uśmiechu, trochę wzruszeń, kawa, dobra muzyczka, czasem coś mądrego (nie tylko dla ojców). Mamy nadzieję, że się podobało…
Do usłyszenia!
Ranek
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
Jak rozumieć ten zespół Listy ???
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: notowania 1016.
- bobby-x
To nie będzie rano Zd3 ? Czyli oni nie zaczynali w latach 70tych?
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
1) Nie ma Piosenki Dnia - nie ma Płyty Tygodnia - bo kto ma wybrać? :-/
2) Wczoraj premiera Beth Hart specjalnie dla Trójki - oczywiście nie ma jej w nowościach do Listy - bo kto ma dodać? :-/
2) Wczoraj premiera Beth Hart specjalnie dla Trójki - oczywiście nie ma jej w nowościach do Listy - bo kto ma dodać? :-/
Ostatnio zmieniony śr maja 20, 2020 5:55 pm przez zbyszu, łącznie zmieniany 1 raz.
- bobby-x
To kiedy przeczytam komunikat, "w związku brakiem redaktorów , Program Trzeci przestaje nadawać".
- obserw99
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 01.05.1982
Sorry, że często nawiązuję do polityki ale wiem, że gdyby nie przyszła "dobra zmiana" w 2015 r to byśmy mieli dalej LP3, Trójkę i wielkie święto 2000 notowania LP3 z Panem Markiem, Panami Piotrami i gościnnie z Panem Wojtkiem i Panią Gacek. Kiedyś PISu tylko nie lubiłem a teraz ich nie cierpię. Zniszczenie LP3 i Trójki to ich "zasługa".
Już przynajmniej od wczoraj nie ma tam redaktorów - Krystiana Hanke i Marcina Łukawskiego. Jest tylko łodej...
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 388
Abstrahując od tego czy miał dobre relacje z innymi, bo biorąc pod uwagę w jakich godzinach prowadził audycje, pewnie widywali się rzadko, to postawa Łodeja jest dla mnie kompletnie niezrozumiała, niewytłumaczalna wręcz.
Jak ktoś taki mógł tyle lat się tam uchować.