XX Top Wszech Czasów w Trójce
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
-
Re: XX Top Wszech Czasów w Trójce
Spodziewałem się top 10, ale nie ma 4. z rzędu rekordu.
"Dziwny jest ten świat" 4. raz z rzędu najlepszym polskim utworem w topie ogólnym i na pewno nie spadnie, w najgorszym wypadku Niemen utrzyma 13.miejsce. Można więc powiedzieć, że jeśli chodzi o wyniki PTWC w oparciu o top ogólny to Niemen wygrał.
"Dziwny jest ten świat" 4. raz z rzędu najlepszym polskim utworem w topie ogólnym i na pewno nie spadnie, w najgorszym wypadku Niemen utrzyma 13.miejsce. Można więc powiedzieć, że jeśli chodzi o wyniki PTWC w oparciu o top ogólny to Niemen wygrał.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
Ja to tylko takie za 5 złotych lubię więc podziękuje.FOXD pisze:Heh ja chętnie, aczkolwiek popijam czerwoneEmilia pisze:Ktoś ma ochotę na białe wino, półsłodkie? Bo wypiję sama.
- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
Czerwone piłam wczoraj.FOXD pisze:Heh ja chętnie, aczkolwiek popijam czerwoneEmilia pisze:Ktoś ma ochotę na białe wino, półsłodkie? Bo wypiję sama.
pewnie małe szanse są by w tym roku zajrzeć za kulisy top 100. Ciekawe na którym This I Love Gunsów i np. The Man who sold the World Nirvany
Nieciekawie na razie w tej godzinie. Teraz słaba Narvana.
no to Paranoid coraz bliżej top 10 

- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Ja wiem po co tak piszeszFOXD pisze: Nie na tym polega "owczy pęd".Problem jest znacznie szerszy niż na skondensowaną i wbrew pozorom tendencyjną formę wypowiedzi, jaką jest ten wątek. Polecam mimo wszytko samokształcenie w szeroki zakresie. Jednak dojrzałość to podstawą, stąd też nie sposób przekonać jakiegoś dajmy na to maturzysty czy studenta w obecnym momencie (a takich tu wielu), bo jakimże on dysponuje bagażem doświadczeń. Moim zdaniem żadnym

Mogę to tylko skwitować stwierdzeniem, że nie ogarniasz tematuBrian pisze:Mistrzu, wyjaśnij mi, albowiem ja ciemny nie rozumiem.FOXD pisze:Gunsi, fajnie że tak wysoko, ale jednak za wysoko.![]()

Nirvana wreszcie !!!! Mój kolejny głosik (20/33)
Ostatnio zmieniony śr sty 01, 2014 8:17 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Szkoda ze spadło
Ale wreszcie się doczekałem
Ale wreszcie się doczekałem
-
A Niemen gdzie?
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Emilia, polej mi proszę tego wina, to może zrozumiem powyższe zdanie.FOXD pisze: Problem jest znacznie szerszy niż na skondensowaną i wbrew pozorom tendencyjną formę wypowiedzi, jaką jest ten wątek.
ROBIMY POGO, NAJLEPSZY PUNK ŚWIATA!!!1
- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
AAAAA!!!!!! CZAD!!! GITARKI! FAJECZKA I Z PROGU, HEY! NIRVANA! GIMNAZJUM REAKTYWEJSZYN.
1. Pink Floyd - Shine on You Crazy Diamond
2. Led Zeppelin - Kashmir
3. The Beatles - Yesterday
4. Pink Floyd - Comfortably Numb
5. Dżem - List do M.
6. Pink Floyd - High Hopes
2. Led Zeppelin - Kashmir
3. The Beatles - Yesterday
4. Pink Floyd - Comfortably Numb
5. Dżem - List do M.
6. Pink Floyd - High Hopes
Tanie wina są dobre, bo są dobre i tanie.semuś pisze:Ja to tylko takie za 5 złotych lubię więc podziękuje.

Łe, jaka gimbusiarnia leci.

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
a to źle ?saferłel pisze: "classic rock" przejmie kontrolę nad światem.

uwielbiam "Smells like teen spirit", ale mam wrażenie, że twierdzenie iż Cobain wykrzyczał w nim hymn pokolenia ukłuto na dlugo po jego śmierci.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
zdecydowanie za wysoko... Nirvana to max. powinna się mieścić w przedziale 100-51.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Przypadłość ripostowania?FOXD pisze:W twoim przypadku, ta przypadłośc akurat nie dziwi ... od dłuższego już czasuMiszon pisze:Padłem, riposta za 1000 punktówbarb42 pisze:FOXD, ale jeśli ktoś w setce ma 1 swój utwór a Ty naście, to kto w owczym pedzie podąża?.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
2 takie utwory a ja nie mam gdzie i po co wyjść
Dla mnie też za wysoko, chociaż utwór zacny. I nadal daje czadu.
W zasadzie nie moją rolą jest przestrzegać, bo od tego jest rozum każdego. Nigdy nie aspirowałem do roli mędrcy i nie mam zamiaru. Ja tylko odpowiadamKertoip pisze:dobrze, że jako wytrawny socjolog trzymasz rękę na pulsie i ostrzegasz nas przed taką sytuacją...FOXD pisze:Ależ to to jest prawda, jeśli prześledzisz liczne fanaberia na lp3, czy innych notowaniach. Tak od wielu, wielu lat się dzieje. Liczba osób, które są świadome tego na to co głosują, jest na tyle ograniczona, że jest w mniejszości. Większość kieruje się zasadą "owczego pędu" (terminu znanego z ekonomii), który wypacza faktyczne preferencje głosujących. Ja to zjawisko obserwuję w różnych płaszczyznach od wielu, wielu lat. Mało tego, sama Trojka do tego się przyczynia.

- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Kertoip pisze:ROBIMY POGO, NAJLEPSZY PUNK ŚWIATA!!!

A w uszach łomoce: Heloł, heloł, aj dont noł...
Kurt antycypował Mariolkę.
- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
Ciężka sprawa, 11 % to za mało. Mogę Ci polać naleweczki z czarnego bzu (ok.45%), wtedy w lot pojmiesz wszystko.barb42 pisze:Emilia, polej mi proszę tego wina, to może zrozumiem powyższe zdanie.FOXD pisze: Problem jest znacznie szerszy niż na skondensowaną i wbrew pozorom tendencyjną formę wypowiedzi, jaką jest ten wątek.
Pomóżcie bliźniemu. Jak zrobić, żeby nowe posty się pojawiały na moim ekranie bez odświeżania strony?