Dziękuję i pozdrawiam

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Kod: Zaznacz cały
| 1 | 4 | 9 | +3 | Pendulum - Pearl Jam | ZG |
o takNeo01 pisze:A wcześniej piękny awans Lenny'ego.
Ale o czym? Byłyby różnice z dokładnością do 0,5 głosu a nie 1 głosu.LLucky pisze:Podyskutujemy na temat tego głosowania na pół piosenki?
To mogłoby być ciekawe: gdyby na stronie do głosowania można były suwaczki i można by było ustawić sobie, że oddaje się 100% głosów na jedną piosenkę, albo rozdzielić je na maksymalnie sto różnych. Zapewne psioczylibyśmy wtedy jeszcze bardziej, bo wszelkiej maści akcje głosowania na jeden jedyny utwór ukochanego wykonawcy miałyby dużo większą siłę przebicia...kamil_snk pisze:głosowanie na ułamkowe części piosenki. Podoba mi się 3/4, albo 0,46 piosenki? To oddaję tyle głosu
Nie bałagan i nie w głowie, tylko jazz i na ulicach.bobby-x pisze:Artysta powinien mieć bałagan w głowie czy jak to Sadowska dziś mówiła.
Dlaczego? Jestem otwarty na argumenty, a poza tym rozmowa, w której interlokutorzy są tego samego zdania, zbyt owocna nie może być. A może znasz jakiś ich utwór, który nie zajmowałby się odrzucającą mnie stylistyką i tematyką?adameria pisze:Słoiku (...) ale zapamiętam sobie, że o Luxtorpedzie to sobie nie pogadamy.
Dobrze, że ostatnie słowo nie potraktowałeś po Manowemu.adameria pisze: Ożesz kurczę pióro w mordę hulaj!
tak jest, kajmanie, pisałam o Andrusie.kajman pisze:Ale mi się wydaje, że Martyrka to o Andrusie napisała.lady pisze:Mój teżMartyr pisze:Oto i mój koszmarek.
Jak to jest na innych portalach?? LUBIĘ TO!bobby-x pisze:Nagle, Niedźwiedź wyjechał. Wiedziałem, że Balonik sobie to Pendolino szykował na numer jeden.
Mam dokładnie takie samo odczucie. [nie pierwszy raz...]bobby-x pisze:Nagle, Niedźwiedź wyjechał. Wiedziałem, że Balonik sobie to Pendolino szykował na numer jeden.
Ręce precz od "Pendolino".neon.ka pisze:Mam dokładnie takie samo odczucie. [nie pierwszy raz...]bobby-x pisze:Nagle, Niedźwiedź wyjechał. Wiedziałem, że Balonik sobie to Pendolino szykował na numer jeden.
[pomyślałam o tym zanim przeczytałam słowa jotema3 powyżej]
No niestety, trudno mi nie wierzyć w teorie spiskowe...
W sumie nie mam nic do tej pieśni. Powiem więcej - nie zaszkodzi, gdy Pendolino zatrzyma się na stacji nr 1 tejże na chwil kilka (tydzień, może dwa, choć zaraz, zaraz - jak długo Marek nie poprowadzi Listy?...) Ale powtórzę swój poprzedni post i skieruję go tym razem do postu neon.ki: LUBIĘ TO!...neon.ka pisze:Mam dokładnie takie samo odczucie. [nie pierwszy raz...]bobby-x pisze:Nagle, Niedźwiedź wyjechał. Wiedziałem, że Balonik sobie to Pendolino szykował na numer jeden.
Chyba Wam upał zaszkodził... przecież piosenka, pomimo początkowej stagnacji regularnie wspinała się na szczyt.neon.ka pisze:Mam dokładnie takie samo odczucie. [nie pierwszy raz...]bobby-x pisze:Nagle, Niedźwiedź wyjechał. Wiedziałem, że Balonik sobie to Pendolino szykował na numer jeden.
Będzie szczęśliwszy, przecież masz mnie.słoik pisze:Zacząłem wczoraj siódmy rok z forum. Oby szczęśliwszy od zeszłych.