słoik pisze:Emilia w okopach Woli.

To też bym chętnie zobaczył.prz_rulez pisze:A ja, jak wiedzie listę na barykady.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
słoik pisze:Emilia w okopach Woli.
To też bym chętnie zobaczył.prz_rulez pisze:A ja, jak wiedzie listę na barykady.
Zgorszyłeś tekstem nawet Dyjaka?Miszon pisze:Stworzyłem sobie zwrotkę Elektrycznego, ale nie chcą tego zaśpiewać...
Usuń wszystkie ciasteczka!Emilia pisze:Bisquit? To może zaryzykuję jeszcze jedno ciasteczko.
Nie mieli tych wyrazów, które chciałem żeby zaśpiewali, w puli do wyboru.albarn pisze:Zgorszyłeś tekstem nawet Dyjaka?Miszon pisze:Stworzyłem sobie zwrotkę Elektrycznego, ale nie chcą tego zaśpiewać...
w Polsce mamy 14 miejscowości 'Niedźwiedź'bobby-x pisze:(...) A mogłem w zeszłym roku z wakacji wysłać z miejscowości Niedźwiedź, gminy Niedźwiedź spod urzędu stanu cywilnego miasta Niedźwiedź pocztówkę jakąkolwiek, to dobry pomysł. Tak przez przypadek tam trafiliśmy bo byliśmy w Porębie Wielkiej i łazikowaliśmy po uroczych Gorcach.
[chrup chrup]Mmm... gotowe.słoik pisze:Usuń wszystkie ciasteczka!Emilia pisze:Bisquit? To może zaryzykuję jeszcze jedno ciasteczko.
Rili?albarn pisze:To też bym chętnie zobaczył.
Ależ naprawdę nie ma za co.Lemmy pisze:Dzięki za uwage.
A ja po kisielu obaliłem dwukilogramowy kawałek przymrożonego arbuza. I jestem przeżarty.Miszon pisze:Znad słonecznika pozdrawiam forum.
Cóż za skromnośćLemmy pisze:Lemmy > lata świetlne > Lenny. Dzięki za uwage.
Albarn>Lemmy>Lenny.prz_rulez pisze:Cóż za skromnośćLemmy pisze:Lemmy > lata świetlne > Lenny. Dzięki za uwage.