Pustki zaś wcale nie brzmią bezbarwnie, jakby z nazwy to wynikało!

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Wcześniej gdzieś pamiętam napisałeś, że liczysz na debiut Kultu w trzydziestce!kajman pisze:Gdzie Ty tu widzisz popieranie, skoro chcę, żeby był znacznie niżej niż PJ.Sundrajta pisze:Zastanawiam się kajmanie dlaczego popierasz nowy Kult skoro dałeś im zero?
Ale na Twoje szczęście chodziło o Poczekalnię więc to ja się trochę pomyliłem, zwracam honor.kajman pisze:Mam nadzieję, ale jeszcze będą dwie nowości w poszczekalni. Oby jedną z nich był Kult.
Ezra czyli po trzech beznadziejach coś takiego sobie (ale i tak to lepiej).
(...)
Już niedługo będzie można zamienić rok na wszechczasy - smutas, wysoki debiut, Syreny wypadły i nie ma konkurencji, skończy w betonie stuprocentowo, ma wszystko ku temu.Piotr pisze:Podsumowanie 2014 roku: miejsce: 64
Nie, czegoś takiego nie napisałem. Może że przewiduję.Sundrajta pisze:Wcześniej gdzieś pamiętam napisałeś, że liczysz na debiut Kultu w trzydziestce!![]()
Też tam mi się skojarzyło. Tyle, że od razu mnie wciągneło, a nie po kilkunastu tygodniach w zestawie. Mocarna ballada.prz_rulez pisze:Czyżby Pearl Jam pozazdrościli Stereophonics?
Takie miałem wrażenie po pierwszej minucie.
Bo faktycznie coś w nim jest. Za tydzień może będą mieli mój głos.barb42 pisze:Dawno żaden utwór mną tak nie zawładnął.
Niezły oksymoronprz_rulez pisze:Nie było co prawda numeru jeden, ale jest w tym utworze mała wielkość.
Kult już leci? Bo u mnie jeszcze Coldplay.Miszon pisze:Teraz chwila na dicho-błycho-techniawę.
Ma się to cośMiszon pisze:Niezły oksymoron.
Kojarzy się mi to z kawałkiem "Babe come back" czy jakoś tak, to piosenka na serwowanie kolacji rodzinie.Miszon pisze:Teraz chwila na dicho-błycho-techniawę.