Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Ale ja nie o tej nagonce myślę (mam nadzieję, że piszemy o tym samym), lecz o tym, że zdarza Ci się zarzucanie innym ignorancji i niewiedzy (to drugie bez konkretnych podstaw). Sorry, nie znajdę cytatów, bo nie pamiętam, gdzie to było. Ale było.FOXD pisze:Rzecz w tym, że pewną urojonąą "nagonkę" nie ja zacząłemStąd i moja pasywna postawa
Mogłabym to samo napisać.kajman pisze: Jestem być może jednym z najlepiej do Ciebie nastawionych osób na tym forum, ale czasem reagujesz zbyt emocjonalnie i piszesz rzeczy, ktorych raczej nie powinieneś (przynajmniej takie jest moje odczucie).
Nie no Kamilu, już dość. Pora na spadanie tej wielkiej piosenki.kamil_snk pisze:No to rozpoczynamy kolejny atak na szczyt? Akurat takie tempo awansu i jest szansa, że na Zlocie będą na pierwszym
Ale był na tak, czy bardziej na nie?konwicki1980 pisze:Chciałbym poznać to jednowyrazowe określenie, jakie M.N. na ostatnim spotkaniu rzucił o tym utworze, ale pewnie wwas nie zdradzi.
Obstawiałem że wygrają podczas poprzedniego Zlotu, następny za pasem a oni dalej się trzymają w czołówce.temik3 pisze:Nie no Kamilu, już dość. Pora na spadanie tej wielkiej piosenki.kamil_snk pisze:No to rozpoczynamy kolejny atak na szczyt? Akurat takie tempo awansu i jest szansa, że na Zlocie będą na pierwszym
Kajmanie może jak masz pod ręką, które to miejsce w Podsumowanku?.
Byłbyś rozczarowanykonwicki1980 pisze:Chciałbym poznać to jednowyrazowe określenie, jakie M.N. na ostatnim spotkaniu rzucił o tym utworze, ale pewnie wwas nie zdradzi.
Na nie. Zdecydowaniebarb42 pisze:Ale był na tak, czy bardziej na nie?
Cóż być może emocje czasem biorą górę, mimo i tak sporej dozy z mojej strony ignorowania wielu wpisów. Nigdy nikomu nie zarzucałem braku wiedzy jeśli nie było ku temu podstaw. Również nie chcę się bawić w szukanie cytatów i robienia wywodów udowadniających ów brak wiedzy w konkretnej sprawie tej czy innej osobie. W każdym razie, być może moje niektóre wpisy mogły być odebrane jako nazbyt arogankcie, jednak uważam że wynikały one raczej z braku refleksji i nadmiernych emocji osób reagujących na owe wpisy. Nigdy także to ja nie byłem inicjatorem jakichkolwiek nieprzyjemnych polemik. Nazbyt dokładam starań do tego co piszę i co z tego wynika, by się tak podłożyć. Owszem przyznaję, mogłem olać totalnie wszelakie podjazdy pod moim adresem. Ale sam przyznasz, że są pewne granice tolerowania takich zachowańkajman pisze:Ale ja nie o tej nagonce myślę (mam nadzieję, że piszemy o tym samym), lecz o tym, że zdarza Ci się zarzucanie innym ignorancji i niewiedzy (to drugie bez konkretnych podstaw). Sorry, nie znajdę cytatów, bo nie pamiętam, gdzie to było. Ale było.FOXD pisze:Rzecz w tym, że pewną urojonąą "nagonkę" nie ja zacząłemStąd i moja pasywna postawa
Jestem być może jednym z najlepiej do Ciebie nastawionych osób na tym forum, ale czasem reagujesz zbyt emocjonalnie i piszesz rzeczy, ktorych raczej nie powinieneś (przynajmniej takie jest moje odczucie).
Gdybyś zdradził na jaką literę alfabetu to było, to mógłbym tak nieoficjalnie sobie typować. Choć i tak mam jakiegoś faworyta.wwas pisze:Byłbyś rozczarowany
Pod ręką nie ma, ale sprawdziłem i na 15. A w ogóle 5 utworów z obecnego top14 jest w top64 podsumowania (to miejsce zajmuje Ojciec).temik3 pisze:Kajmanie może jak masz pod ręką, które to miejsce w Podsumowanku?.
A Balonik go uwielbia. W sumie w wielu przypadkach Panowie Prowadzący mają odmienne zdanie.wwas pisze:Byłbyś rozczarowanykonwicki1980 pisze:Chciałbym poznać to jednowyrazowe określenie, jakie M.N. na ostatnim spotkaniu rzucił o tym utworze, ale pewnie wwas nie zdradzi.
Na nie. Zdecydowaniebarb42 pisze:Ale był na tak, czy bardziej na nie?
A czemu tak akurat ? Przecież to nie jest polski utwór.FOXD pisze:
Stereło awans zalicza tylko dzięki zbitce listy z PTWC
To może lepiej mi żyć w tej niewiedzy, niż się niemile rozczarować.wwas pisze: Na nie. Zdecydowanie
bubel ?wwas pisze:Na "b"
Myślałem o innej literze. Ale tutaj pasuje mi na 7 liter.wwas pisze:Na "b"