Ja już nie muszę typować, bo wiem jak będzie (bo łatwo można policzyć znając statystyki). Ale tutaj takich informacji się nie podaje, a więc... bawcie się w typowanie!
Ja już nie muszę typować, bo wiem jak będzie (bo łatwo można policzyć znając statystyki). Ale tutaj takich informacji się nie podaje, a więc... bawcie się w typowanie!
Lady, chyba w tym roku już zagłosujesz na Top WC?
Jakby nie patrzeć, to kilka dodanych utworów jest... o Tobie
Chris de Burgh - THE LADY IN RED
Tom Jones - SHE'S A LADY
Uriah Heep - LADY IN BLACK
A wśród starych propozycji są min.:
Beatles, The - LADY MADONNA
Cat Stevens - LADY D'ARBANVILLE
i sporo LADY Panków
Czytałem, Jarek jak zwykle życiowy i taki dosadny.... Może tłumaczenie nie jest najlepszych lotów ale sens utworu chyba oddaje?
A jednak "Graffiti on the Train" wciąż tylko na trzecim! I ta piosenka też wiele zyskała właśnie po przeczytaniu tłumaczenia na tekstowo.pl! Jednak przyznaję że ten utwór nie został do końca dobrze zaplanowany! Są w nim przeróżne sprzeczności i chyba dlatego nie może dobić się do szczytu Listy? Chociaż w TOPnowościach może pochwalić się najwyższą średnią w tym roku!
Ostatnio zmieniony pt paź 25, 2013 9:55 pm przez Sundrajta, łącznie zmieniany 1 raz.
lady pisze:Zagłosuję na te trzy bluesy, które dodano, a za rok może Redaktorzy skorzystają z mojej listy brakujących bluesów.
Może jednak jeszcze na coś?
Jakby ktoś Cię zobaczył wśród tłumu, to mógłby krzyknąć: SHE'S A LADY! Jak na Sylwestra włożysz czerwoną sukienkę, to będziesz THE LADY IN RED, a jak czarną, to LADY IN BLACK. Natomiast jak kiedyś dorobisz się pociechy i weźmiesz ją na kolanka, to będziesz LADY MADONNA
gżegoż pisze:
Jakby ktoś Cię zobaczył wśród tłumu, to mógłby krzyknąć: SHE'S A LADY! Jak na Sylwestra włożysz czerwoną sukienkę, to będziesz THE LADY IN RED, a jak czarną, to LADY IN BLACK. Natomiast jak kiedyś dorobisz się pociechy i weźmiesz ją na kolanka, to będziesz LADY MADONNA
bobby-x pisze:Dobre, dobre gżegożu z tymi LADY'siami
Dzięki. "Mr. Bobby" właśnie wyleciał, ale doszedł "Bobby Brown", a oprócz tego są Bobby Vinton i Bobby McFerrin. Ponadto "Me and Bobby McGee", no i oczywiście Boby: Dylan i Marley