Campari pisze:(13) takie koszmarku na LP3 to ja nie pamiętam!!! połączenie kiczu Ich Troje, plastikowej patetyczności Rubika i wszystkiego czego ja nie znoszę!! nie będę już nic więcej pisał bo po co sobie wieczór jakże miły psuć
tadzio3 pisze:System spada, nie dziwie sie, bo i tak zdziwiłem sie że trójka puściła taki kawałek nie przerobiony na "singlową, dopieszczoną, ułagodnioną wersje". I tak żałuję, że Coma nie pojawiala sie na liscie, kiedy królował pierwszy Wielki ich album.
"Spadam" było kilkanaście tygodni. Żałuję trochę, że nie było "Leszka Żukowskiego".
Nowa płyta jest równie dobra jak pierwsza. Zarówno "System" jak i "Daleka droga do domu" to typowe utwory singlowe. A takich na nowej płycie jest mało. "Tonacja" nie pasuje mi na singla, ale to jeden z lepszych utworów na płycie.
Osobiście nie trawię tego J.Radka, ale uważam, że rzeczywiście niektórym taka muzyka może się podobać.
Darek pisze:własnie chrupie sobie "obojetne dla zębów" jezyki - ale w połaczeniu z Psalmem - zemdliło mnie normalnie.....dajcie cos gorzkiego , na litość...
Jako że wkrótce serwis sportowy to:
Mariusz Fyrstenberg/Marcin Matkowski awansowali do półfinału turnieju w Bazylei, pokonali oni argentynśką parę David Nalbandian/Sebastian Prieto 3:6, 6:3, 10:5
stavanger pisze:Jako że wkrótce serwis sportowy to:
Mariusz Fyrstenberg/Marcin Matkowski awansowali do półfinału turnieju w Bazylei, pokonali oni argentynśką parę David Nalbandian/Sebastian Prieto 3:6, 6:3, 10:5
10:5 to chyba nie
a Legia prowadzi do przerwy z Widzewem!
stavanger pisze:Jako że wkrótce serwis sportowy to:
10:5 to chyba nie
a Legia prowadzi do przerwy z Widzewem!
Jeśli w meczu deblowym po 2 setach jest 1:1, to gra się super tiebreaka do 10 punktów.
A w serwisie sportowym ani słowa o tym sukcesie.
Ostatnio zmieniony pt paź 27, 2006 9:08 pm przez stavanger, łącznie zmieniany 1 raz.