I te kartki pocztowe.
I nagrywanie na szpulowym, bo dopiero później miałam Kasprzaka.
Dinozaur jestem

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Ale nagrywanie na szpuli było znacznie bardziej ekscytujące niż na kaseciakibarb42 pisze:Ja też pamiętam na 5 utworów.
I te kartki pocztowe.
I nagrywanie na szpulowym, bo dopiero później miałam Kasprzaka.
Dinozaur jestem
Zbyszu... ja tam zazdrosny nie jestem, ale chyba platonicznie!?zbyszu pisze:Edyta !!!!!!! Kocham !!!! Kocham !!! Kocham!!!
no bo to: Najwyższa nowość - notowanie 640 miejsce 1, ale Panu PB sie troche pomylaloJaceK pisze:Edytka swoją drogą, ale największy skok to zaliczył inny utwór: To tylko tango, Maanam. tzw. 34 oczka!
Tak właśnie mi to jakoś dziwnie zabrzmiało...Piotr pisze:no bo to: Najwyższa nowość - notowanie 640 miejsce 1, ale Panu PB sie troche pomylalo
Po całym dniu na giełdzie, to jeszcze Mu się może sporo namieszać, jak i Panu MarkowiPiotr pisze:no bo to: Najwyższa nowość - notowanie 640 miejsce 1, ale Panu PB sie troche pomylaloJaceK pisze:Edytka swoją drogą, ale największy skok to zaliczył inny utwór: To tylko tango, Maanam. tzw. 34 oczka!
jak pragnę mieć to 2 złote.anowika pisze:będą i piniączkidrżyj złodzieju mojego magicznego prtfelika!
(niech się tobą Anioły zaopiekują prawdziwe, bo niebieskie nie chciały) nie dość że kupuję sobie nowy, to jeszcze i pieniążek że ho ho
Pamiętam jak wyczekiwałem niecierpliwie, czy Archive już wypadło, czy jeszcze tydzień posiedzi, żeby pobić rekord. Czekałem i czekałem, pisałem do Pana Marka i głosowałem i... się doczekałem. Na antenie też było to powiedziane. A dzisiaj znowu taka informacja, że to Beverly Craven...danco28 pisze:Kod: Zaznacz cały
BEVERLEY CRAVEN - Promise Me
Z tego co kilkukrotnie podkreślili dzisiaj Zmiennicy, to chyba wszystkie te dane dostali właśnie od naszych druhów forumowychLLucky pisze:danco28 pisze:.....Inna sprawa to taka, że "Promise..." ma więcej tygodni niż notowań, bo dwa notowania były podwójne - stąd pewnie różnica pomiędzy http://www.lp3.pl i lp3.polskieradio.pl . Dlaczego natomiast "Again" ma na stronie Trójki sumę wziętą razem ze stażem w poczekalni? (Pytanie retoryczne.)
Kod: Zaznacz cały
16. Maanam To tylko tango CD „Nocny patrol” 1983
Nawiększy awans na liście (TOP zasadniczy) - 34 miejsca z 37 na 3, notowanie 92 21.01.1984
Największy wypadek z Topu zasadniczego - TOP40, notowanie 111 2.061984 z miejsca 17