Podsumowanie roku 2010
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
-
Re: Podsumowanie roku 2010
Nie rozumiem co ludzie widzą (słyszą?) w takich utworach jak denerwujące właśnie z głośnika Muchy. Podobnie zastanawia dalsyz wzrost Lugoli.
Martwi dalszy spadek Wron
Martwi dalszy spadek Wron
moja siostra siedząca obok nienawidzi tego i apeluje "ścisz to!!!".lady pisze:ale dla równowagi ... teraz najlepszy riff AD 2010 na Liście
ale ja nie dość, że lubię to, to jestem zua i niedobra i nie ściszę.

- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
1. I to na dodatek świecka.słoik pisze:2. Konserwatysta.Kertoip pisze:1. przesąd nie przesąd ale taka tradycja
2. To taki turysta, który lubi mieć na zapas konserwy.

- mara
no wreszcie coś dla ludzi..(ok pozostałe też takowe były)
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
I tak 3maj! (przynajmniej w tym przypadkuuzi pisze:ale ja nie dość, że lubię to, to jestem zua i niedobra i nie ściszę.

Ciekawa definicja ;Dadameria pisze: To taki turysta, który lubi mieć na zapas konserwy.
adameria pisze:2. To taki turysta, który lubi mieć na zapas konserwy.

rzeczywiście wielki błąd...uzi pisze:Muchy przypominają mi o największym moim koncertowym błędzie tegorocznego Off Festivalu
<ukłon> nie dziękujęuzi pisze:a Piotruś - powodzenia! :*

Nie ma to jak zwięzły i pojemny komentarz.Neo01 pisze:Yeeeeeeaaaaaaaaaahh![]()
![]()
Ja w sumie nic nie słyszę, ale mam dobre wspomnienia, uśmiech na gębie - i starczyBajkoczytacz pisze:Nie rozumiem co ludzie widzą (słyszą?) w takich utworach jak denerwujące właśnie z głośnika Muchy.

15 10 9 -5 BALLADA O BARONIE, NIEDŹWIEDZIU I CZARNEJ HELENIE Artur Andrus
14 13 6 -1 ARAHJA (UNPLUGGED) Kult
13 15 5 2 DYWIZJON 303 Elektryczne Gitary
12 11 6 -1 SKORO Ms. No One
11 8 14 -3 NA PLAŻACH ZANZIBARU Grzegorz Turnau i Sebastian Karpiel-Bułecka
14 13 6 -1 ARAHJA (UNPLUGGED) Kult
13 15 5 2 DYWIZJON 303 Elektryczne Gitary
12 11 6 -1 SKORO Ms. No One
11 8 14 -3 NA PLAŻACH ZANZIBARU Grzegorz Turnau i Sebastian Karpiel-Bułecka
w ogóle jakaś niesamowita historia: przeglądam swój zeszyt poprzedni a tam są dosyć poważne luki w dolnych partiach trzydziestki w wakacyjnych notowaniach... i przez to nie mogę zidentyfikować ilości tygodni Much...
ech... miałem dzisiaj siedzieć cicho
ech... miałem dzisiaj siedzieć cicho

przestań z tymi ukłonami, lepiej zostaw je sobie dla Wodza, co?Kertoip pisze:<ukłon>

no nie mówi się "na gębie"- i starczy:)Julia pisze:Ja w sumie nic nie słyszę, ale mam dobre wspomnienia, uśmiech na gębie - i starczyBajkoczytacz pisze:Nie rozumiem co ludzie widzą (słyszą?) w takich utworach jak denerwujące właśnie z głośnika Muchy.
Łups, przestało się piąć do góryku3a pisze:12 11 6 -1 SKORO Ms. No One

Wszyscy wiedzą, że jesteś zua, niedobroto jedna. Trzymaj fason.uzi pisze:ale ja nie dość, że lubię to, to jestem zua i niedobra i nie ściszę.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
wymodliłam, wypłakałam, wyprosiłam, wykrakałamku3a pisze:12 11 6 -1 SKORO Ms. No One

To ja trochę ponarzekam, tak dla odmiany:
1. żeby taki syf, jak Muse [nigdy nie spodziewałem się, że to napiszę
] wygrał [i to nawet nie punktami, a najlepszą pozycją] z najlepszą piosenką AD 2010? Granda, proszę państwa.
2. zły rozkład prądów w układzie. DC/AC powinno wyprzedzić AC/DC, zdecydowanie. Słyszałem obie piosenki na żywo, ale zdecydowanie lepsza była ta z Off Festivalu
3. Muchy na Offie to była tragedia [choć zawsze lepsze to, niż Pink Freud], a jedenaste miejsce w podsumowaniu to zdecydowanie za wysoko. Błeh.
I dobry wieczór
1. żeby taki syf, jak Muse [nigdy nie spodziewałem się, że to napiszę

2. zły rozkład prądów w układzie. DC/AC powinno wyprzedzić AC/DC, zdecydowanie. Słyszałem obie piosenki na żywo, ale zdecydowanie lepsza była ta z Off Festivalu

3. Muchy na Offie to była tragedia [choć zawsze lepsze to, niż Pink Freud], a jedenaste miejsce w podsumowaniu to zdecydowanie za wysoko. Błeh.
I dobry wieczór

A krakaniem udajesz słoika?lady pisze:wykrakałamku3a pisze:12 11 6 -1 SKORO Ms. No One
Naprawdę lubię wrony.
lady pisze:wymodliłam, wypłakałam, wyprosiłam, wykrakałamku3a pisze:12 11 6 -1 SKORO Ms. No One

w takim razie dziękuję!

No w sumie tak, mówi się gębą.stycznik pisze:no nie mówi się "na gębie"- i starczy:)

ojtam ojtam. przeca jeden ukłon w tę czy tę nie zmieni niczegouzi pisze:przestań z tymi ukłonami, lepiej zostaw je sobie dla Wodza, co?

- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Uuuu, no to pojechałeś. Muchy zawsze mi latały, ale nie ukrywam, że lubię tak PF, jak i PF.ksch pisze:3. Muchy na Offie to była tragedia [choć zawsze lepsze to, niż Pink Freud],
Czy ja usłyszałam "Beirut na żywo" ?!?!?! Łaaaaaaaaaaaa
!

A gdzież Colours się podziało? Spory awans, na to wygląda 

Czy aby was dobrze zrozumieć trzeba wsłuchać się w płytę z aktualnego pierwszego miejsca Olisu?Kertoip pisze:ojtam ojtam. przeca jeden ukłon w tę czy tę nie zmieni niczegouzi pisze:przestań z tymi ukłonami, lepiej zostaw je sobie dla Wodza, co?