W dwóch parach nie znalazłem żadnej piosenki zasługującej na mój głos.
Najtrudniejszy wybór -- moje nry 11 i 13 w jednej parze. Przez chwilę było blisko, żeby wygrał ten drugi.
Dwa utwory jakoś nagle zaczęły mi się podobać.

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Ups, coś nieuważnie przeczytałemNeo01 pisze:Regulamin głosi:
"Nie wolno głosować na utwory w parze ,w której znajduje się utwór zaproponowany przez siebie. (Chyba, że oba utwory jednej osoby spotkają się w tej samej parze)"
Miewam tak samo, ale to mi nie przeszkadza w głosowaniu. W jednej z par spotkały się moje utwory 66 i 68, ktore usunąłem, bo i tak ich bym nie słuchał. Obydwa koszmary, ale 68 gorzej życzę.mixplusik pisze:W dwóch parach nie znalazłem żadnej piosenki zasługującej na mój głos.
Jeden: Automat sprawdza tylko poprawność tekstową. Dwa: automat się zepsuł, ale już zdążyłem naprawić.mixplusik pisze:Ups, coś nieuważnie przeczytałemNeo01 pisze:Regulamin głosi:
"Nie wolno głosować na utwory w parze ,w której znajduje się utwór zaproponowany przez siebie. (Chyba, że oba utwory jednej osoby spotkają się w tej samej parze)"póki co automat przysłał mi 10 razy potwierdzenie, że głosy przyjęte...
OK, w takim razie wysyłam głosy po raz drugi, tym razem poprawnie. No i chyba skorzystam z rady kajmana.Grycek pisze:Jeden: Automat sprawdza tylko poprawność tekstową. Dwa: automat się zepsuł, ale już zdążyłem naprawić.
Może nie tak szczegółowoYacy pisze:hm... ciekawe jak?Nivo pisze:Podaj, bo i tak każdy może sprawdzić.
Czyli nie trzeba przedłużać?adameria pisze:2. Przepraszam za moją propozycję przedłużania, mam już komplet faworytów tej rundy,
pozostaje tylko zagłosować. Do jutro powinienem to zrobić.
otwieram swój notatnik , i tam jest napisane ...moje miejsce 8.Neo01 pisze:Ciekaweż skąd masz takie informacyje![]()
Ach to subiektywne podejście do tematu. 8. miejsce w eliminacjach to dla mnie 8. miejsce, a nie takież u jednego z głosującychAro pisze:otwieram swój notatnik , i tam jest napisane ...moje miejsce 8.Neo01 pisze:Ciekaweż skąd masz takie informacyje![]()
Tak. Jeszcze tylko 15 minut zostało, a głosowało 31 osób.michal91d pisze:wyniki dziś po 22:00?