Gary pisze:ja w to wchodzę. Mogę podesłać jedną ze swych koszulek.
Dodatkowo obiecuję, że na następnym zlocie przypnę sobie plakietkę z Garym Moorem, którą sprezentował mi kajman.
ok Gary! . Adres, na który możesz przesłać koszulkę podam Ci na PW. Mam jeszcze prośbę i tu chciałem się usmiechnąć do administratora o dobrej jakości tiff lub bmp lub gif tego napisu z adresem forum ze strony (lewy górny róg)... I może, jeśli jest gdzieś dostęp do lepszej jakości logo "trójki" też najlepiej tiff lub gif.
Kertoip pisze:na ostatek wspólne zgadywanie co kto wrzucił na NL.
tak... chyba z 2 tuziny mogliśmy rozszyfrować z palcem w uchu. Najtrudniej chyba było Saferłelem, bo dla mnie to wyglądało tak, że mógł wrzucić ze 4 propozycje.
macor70 pisze:ok Gary! . Adres, na który możesz przesłać koszulkę podam Ci na PW. Mam jeszcze prośbę i tu chciałem się usmiechnąć do administratora o dobrej jakości tiff lub bmp lub gif tego napisu z adresem forum ze strony (lewy górny róg)... I może, jeśli jest gdzieś dostęp do lepszej jakości logo "trójki" też najlepiej tiff lub gif.
Hmm, a ja mam 2 koszulki "forumowe" i w sumie na jednej z nich chciałem sobie mojego nicka strzelić.
cóż, ja Ci co najwyżej mogę zagrać jakiś riff ...
ok, nie proszę o tłumaczenie na polski , chciałam tylko powiedzieć że czytając Wasze wpisy robię się coraz bardziej z zazdrości.
Trochę litości dla nieobecnych, pliiiss ...
cóż, ja Ci co najwyżej mogę zagrać jakiś riff ...
ok, nie proszę o tłumaczenie na polski , chciałam tylko powiedzieć że czytając Wasze wpisy robię się coraz bardziej z zazdrości.
Trochę litości dla nieobecnych, pliiiss ...
riff-ko, riffko skocz po piwko...
Nie, litości nie będzie
Skoro nie prosisz o (wy)tłumaczenie, (więc...) tłumaczyć nie będziemy
Ostatnio zmieniony śr lis 17, 2010 11:28 pm przez macor70, łącznie zmieniany 1 raz.
słoik pisze:Ja w ogóle nie brałem pod uwagę do tej pory takiej możliwości, że kajman może mieć imię. To do niego zupełnie nie pasuje.
Ależ imię Krzysztof również pasuje do niego jak ulał, choć nick "kajman" bardziej... I w dodatku kajman-nick (nie taki znowu mały) zawiera wszystkie swoje człony imion i nazwiska...
I jest zarazem bardzo kontrastujący (wręcz przeciwieństwo) z cechami dzikich - wolnych kajmanów... Nasz forowy kajman jest szybki - i to zdecydowanie... tak w mowie jak i wymyślaniu, kojarzeniu i pokazywaniu...
słoik pisze:Ja w ogóle nie brałem pod uwagę do tej pory takiej możliwości, że kajman może mieć imię. To do niego zupełnie nie pasuje.
Ależ imię Krzysztof również pasuje do niego jak ulał, choć nick "kajman" bardziej... I w dodatku kajman-nick (nie taki znowu mały) zawiera wszystkie swoje człony imion i nazwiska...
I jest zarazem bardzo kontrastujący (wręcz przeciwieństwo) z cechami dzikich - wolnych kajmanów... Nasz forowy kajman jest szybki - i to zdecydowanie... tak w mowie jak i wymyślaniu, kojarzeniu i pokazywaniu...
Może głupio mowić, ale Krzysztofa bardzo nie lubię. Krzysiek, Krzyś, Krzysiu, nawet Krzysio ale nie pełna forma.
Ja jestem szybki? Może w mowieniu, ale tak w ogole to jestem wolnomyślicielem co wyszło podczas konkursów.
kajman pisze: Może głupio mowić, ale Krzysztofa bardzo nie lubię. Krzysiek, Krzyś, Krzysiu, nawet Krzysio ale nie pełna forma.
Ja jestem szybki? Może w mowieniu, ale tak w ogole to jestem wolnomyślicielem co wyszło podczas konkursów.
Moja córka też jest Krzysztofa i bardzo nie lubi, gdy do niej tak mówimy... Lubi Krzysia, Krzysiunia, Szyszunia
Co do szybkości, masz po prostu wolniejszy transfer wejściowy (stąd wolnomyslicielstwo - kompilacje, translacje, wiązania). Wyjściowy interfejs masz całkiem szybki
Tak, ja też odnoszę takie wrażenie, że wszystkie Krzyśki to fajne chłopaki . Serio - chyba wszystkich których poznałem conajmniej lubię, a zwykle bardzo.
Pozwolę sobie zabrać głos w sprawie koszulek...
Niebawem będzie miała miejsce premiera książki o druhach zastępowych. W związku z tym zaplanowaliśmy również akcję koszulkową. I dobrze by było nie dublować już tego typu akcji, dlatego proponuję - opcja koszulek z nickami, pseudonimami, imionami jest bardzo dobra i możliwa do wdrożenia.
Tak więc myślę, że dobrze byłoby się tutaj (lub w jakimś innym odpowiednim miejscu - admin Jacek mam nadzieję podpowie) wpisywać się na takie koszulki z odpowiednią personalizacją - nickiem czy też imieniem. Co Wy na to?
Temat koszulek i ew. przyszłych gadżetów Forowych (Forumowych?) przewinął się w naszych z Jackiem i Piotrem rozmowach, więc mam nadzieję, że popilotujemy ją, aczkolwiek nie zamierzamy otwierać od razu sklepu z wszelakim możliwym asortymentem do koloru i wyboru. Koszulki na pewno. Może jeszcze jakieś gadżety tekstylne w przyszości. Zobaczymy, czy czas i możliwości pozwolą.
Robinson pisze:Ciekawe, czy ze mną były jakiekolwiek problemy.
fajnie że akurat traktowaliśmy to jako zabawę .
I kiedy głośno wypowiadało się danego wykonawcę , to jeden patrzył na drugiego licząc na to czy zdradzi go jakiś gest. Okazało się to trudne, bo jedni pocierali dziwnie oczy ,inni drapali się po szyjach , czy dotykali palcem ust albo unosili rękę ku twarzy co mogło zdradzać niepewność i zakłopotanie
Eyes of 99 mogłoby być tym co było uważane za Twoją propozycję, natomiast Abigail's Ghost to pamiętam i że to może być propozycja Grycka.
jotem3 pisze:...
Tak więc myślę, że dobrze byłoby się tutaj (lub w jakimś innym odpowiednim miejscu - admin Jacek mam nadzieję podpowie) wpisywać się na takie koszulki z odpowiednią personalizacją - nickiem czy też imieniem. Co Wy na to?
Aaaa ja na to, że się na to wpisuję ... Aczkolwiek nie wiem czy właśnie tu, czy może gdzieś w innym wątku??? Mam nadzieję, że nie przegapię ewentualnego zgłoszenia - wpisania się na listę chętnych...