Przypominają się dłuugie noce na korytarzu w akademiku ehh

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
A gdzie tam wszystkich .. ja nawet lubięMash pisze:No i jest największa zmora wszystkich topowiczów...
Mash pisze:No i jest największa zmora wszystkich topowiczów...
bear pisze:myślę, że "Jolka mogła wypaść,
pozdrów jąBodeczek pisze:a moja żona ma na imię Jolka ...
Największa zmora już była na szczęście;).Mash pisze:No i jest największa zmora wszystkich topowiczów...
Mąż tej tekstowej nie miał szczęścia w życiuBodeczek pisze:a moja żona ma na imię Jolka ...
Jak to dobrze, że ktoś jeszcze nieznosi tego autobusu arabów i idących zakonnic.słoik pisze:Rozczuliłem się, bez tej szmiry Top nie byłby taki sam. Uśmiecham się szerzej niż przy "Baranku".
"z autobusem arabów zdradziła go" to dopiero perwersjakrzysiek83 pisze:Wszyscy: Plażą szły zakonnice... Perwersyjną przyjemność sprawia mi ten utwór
Stanowczo za niskoAjtek pisze:No i mamy Jolkę na 20-stym. Stanowczo za wysoko. Zgrana do granic możliwości.
Czekaj, czekaj, bo będzie jeszcze Tango.Gary pisze:Budka z tyloma znakomitymi utworami, a taka zajeżdżona "chabeta" najwyżej sklasyfikowana.
Masz rację, w Trójce grają niezwykle rzadkotadzio3 pisze:Stanowczo za niskoAjtek pisze:No i mamy Jolkę na 20-stym. Stanowczo za wysoko. Zgrana do granic możliwości.A czy zgrana? Ja ją słysze niezwykle rzadko.
Nie strasz!Robinson pisze:Czekaj, czekaj, bo będzie jeszcze Tango.Gary pisze:Budka z tyloma znakomitymi utworami, a taka zajeżdżona "chabeta" najwyżej sklasyfikowana.
Dla mnie pewnie pierwsza 10, ale na pewno wyżej byłyby: Com uczynił, Człowiek jam niewdzięczny, Pamięci piotra, Pod Papugami i Italiam Italiam.Yoda pisze:Mój absolutny numer 1 z piosenek Niemena
Pozdrawiamy JolkęBodeczek pisze:a moja żona ma na imię Jolka ...