michu pisze:Przepraszam Grzegorzu! Pomyliłem się z tymi 90%-tami. Poświęciłem się i policzyłem do czasu emisji Petera G. Twoja średnia to 82% na NIE! Choć nie piszę, to jednak co tydzień czytam posty na tym forum i wiem, że w poprzednich tygodniach nie było lepiej. Widać, Ta lista nie jest dla Ciebie. Ale słuchać możesz i pisać też - jak najbardziej. Tylko po co ? .
Kto to jest ten Grzegorz?
Znam taki dowcip o dziecku, które po raz pierwszy odezwało się, kiedy coś było nie w porządku. Ja np. pisze przede wszystkim o tym, co bardzo mi się podoba lub bardzo nie. O tym, co niespecjalnie mnie wzrusza, to nie piszę. Myślę, że tak jest nie tylko ze mną.
Coma. Jeszcze żyję emocjami z wczorajszego koncertu. Naprawdę niezłe show dali. No i wyprosilismy "Sto tysięcy..." Specjalnie dla nas.
Pogo było niezłe, ale kilka siniaków na ciele to widac.
16 (+3) zaliczyłem koncert Comy. Było glosno. Raczej bez szans, aby wsłuchac sie w teksty. Przyjęcie gorące. Ludziska (o dziwo) w różnym wieku. Nas, starszaków trż było kilku
Po Olsztynie chłopaki pojechali do Białego. Tadzio - byłeś??? Były już płyty CD???
Ostatnio zmieniony sob lis 08, 2008 9:57 pm przez zbyszu, łącznie zmieniany 1 raz.
zbyszu pisze:16 (+3) zaliczyłem koncert Comuy. Było glosno. Raczej bez szans, aby wsłuchac sie w teksty. Przyjęcie gorące. Ludziska (o dziwo) w różnym wieku. Nas, starszaków trż było kilku
Po Olsztynie chłopaki pojechali do Białego. Tadzio - byłeś??? Były już płyty CD???
Patrz kilka postów wyżej. Niestety tak jak i u was nie zagrali "Leszka"
SummerMovedOn pisze:
Co to ma za znaczenie? Że gdybym nie był anonimowy to bałbym się wypowiedzieć źle o danej piosence? Proszę bardzo: nazywam się Igor Ziółkowski i nie podobają mi się Pustki. Teraz lepiej?
Przepraszam Grzegorzu! Pomyliłem się z tymi 90%-tami.. Twoja średnia to 82% na NIE! .
Michu - a mozesz wyciac z posta mój pościk, bo niechcący wplatałes mnie w tę polemike, która ejst mi (już) zupełnie obojetna. Prosze o edit
Przepraszam zbysza, Igora też za tego Grzegorza i ...zostawmy miejsce na serwerze.
Hiszpan polecam do chodzenia/jazdy rowerem w trakcie deszczu naprawdę - świetnie się wtedy tego sŁucha szkoda, że spada, ale cieszę się, że słyszę "coś, przy czym da się jeść"
SummerMovedOn pisze:Co to ma za znaczenie? Że gdybym nie był anonimowy to bałbym się wypowiedzieć źle o danej piosence? Proszę bardzo: nazywam się Igor Ziółkowski i nie podobają mi się Pustki. Teraz lepiej?
Przepraszam Grzegorzu! Pomyliłem się z tymi 90%-tami.. Twoja średnia to 82% na NIE! .
Michu - a mozesz wyciac z posta mój pościk, bo niechcący wplatałes mnie w tę polemike, która ejst mi (już) zupełnie obojetna. Prosze o edit
zbyszu pisze:16 (+3) zaliczyłem koncert Comuy. Było glosno. Raczej bez szans, aby wsłuchac sie w teksty. Przyjęcie gorące. Ludziska (o dziwo) w różnym wieku. Nas, starszaków trż było kilku Po Olsztynie chłopaki pojechali do Białego. Tadzio - byłeś??? Były już płyty CD???
Patrz kilka postów wyżej. Niestety tak jak i u was nie zagrali "Leszka"
Moze celowo nie graja? Publika nawet skandowała moje imie. Więc chlopaki zagrali A czy Rogucki też poswięcił utwór "Spadam" swojemu zmarlemu wujkowi?
zbyszu pisze:[ Moze celowo nie graja? Publika nawet skandowała moje imie. Więc chlopaki zagrali A czy Rogucki też poswięcił utwór "Spadam" swojemu zmarlemu wujkowi?
No tak, u nas też to skandowali Twoje imię. Kurcze, jaki popularny jesteś I też zagrali. Co do "Spadam", to Roguc coś mówił przed ta piosenką, ale nie dosłyszałem. Zapewne o to chodziło.