kajman pisze:[Mam wrażenie, że grał te utwory, które awansowały, a których nie puszczał tydzień temu (przynajmniej w większości przypadków), ale do końca trudno mi stwierdzić, bo tydzień temu byłem za blisko..
W przypadku Ewy Bem ta teoria sie nie sprawdza. Zresztą przypadków jest wiecej.
A mi się wydaje, że Bem była tydzień temu puszczana. No a inne wyjątki to zeszłotygodniowe awansujące debiuty. Były obydwa.
pisalem to juz gdzie indziej - Muchy przekonaly mnie do siebie na koncercie. Tutaj to jakos nie brzmi tak fajnie jak na zywo. Tylko trzech kolesi, a naprawde fajnie graja. No i super perkusja, bardzo ekspresyjny koles .
Sa i Muchy po raz pierwszy
Chyba bez promocji płyty w Trójce nie było by tak dobrych wyników tego zespołu. Przynjamniej "21 dni" nie byłoby tak wysoko, albo w ogóle nie dostałby sie do poczekalni.
tadzio3 pisze:Sa i Muchy po raz pierwszy
Chyba bez promocji płyty w Trójce nie było by tak dobrych wyników tego zespołu. Przynjamniej "21 dni" nie byłoby tak wysoko, albo w ogóle nie dostałby sie do poczekalni.
No najpierw były i z niej wypadły, więc jak widać nawet najbardziej durne reklamy robią swoje.
kajman pisze:A mi się wydaje, że Bem była tydzień temu puszczana. No a inne wyjątki to zeszłotygodniowe awansujące debiuty. Były obydwa.
Być moze...A odpowiesz na takei pytania?
* Dlaczego dziś zagrano 10 tygodniowe Foo F. a 5 tygodniowego Króla już nie? Choć ten drugi jest z 10 pozycji wyzej???
* Dlaczego Bjork ominięto, a juz Apologize nie? Mimo, ze oba utwory awansują i tworzą czołówkę Poczekalni???
* Dlaczego bez słowa zrezygnowano z kącika z Gościem???
* Przypadki można mnożyć... Poczekania jest bałaganiarska, zas prowadzenie niekonsekwentne. Nie dziwię się, ze jest mniej głosów. Ciekawe, co się gaworzy po korytarzach
Ostatnio zmieniony sob gru 22, 2007 9:29 pm przez zbyszu, łącznie zmieniany 1 raz.
Na forum pojawiło się zestawienie 2007 r.
TOP5 2007 roku
1. MICHAEL BUBLÉ — Me and Mrs Jones
2. VILLE VALO & NATALIA AVELON — Summer Wine
3. LINKIN PARK — What I've Done
4. TRAVIS — Closer
5. KAISER CHIEFS — Ruby
Przyznam się, że brzmi bardzo podobnie do wersji Gruzu, tylko trochę słowa pozmieniane. I bardziej mi pasuje Górna Wetlina niż Zielona Dolina, szczególnie że 3 sylaby w Zielonej tam mocno zgrzytają.
Uwazam ze SDM sie popsulo. Kazda nastepna plyta coraz mniej mi sie podoba. Brakuje gry Romka Ziobry. Pamietam czasy kiedy na kazda plyte sie czekalo w wypiekami. A teraz....
kurcze a ja nie moge sobie posluchac dzis listy bo napierw kapielka córci teraz jesc nie chce a o spaniu mozna zapomniec
a mialem sie poprawic we wspolnym komentowaniu z Wami ale nie moge dac rady
no ale ciesze sie ze Buble ma piosenke roku !!