Campari pisze:(21) Linkin Park A.D. 2007 to dno maksymalne, kompletny brak pomyslow, ale nie ma co sie dziwic skoro na nu-metal i temu podobne twory nie ma juz zapotrzebowania
A co to jest ten nu-metal i co on ma wspolnego z LPark? Bo ja nie slysze ani nutki, raczej pogranicze rock-pop, no ale w moim wieku moge byc juz nieco przygluchy.
oni grali ten rodzaj muzyki, teraz faktycznie graja jakis popowy badziew
No, Shadow Of The Day mozna by tam zaliczyc. Ale nie "Bleed It Out" - jak na razie z 4 singli jedyna ostoja starego Linkinu
Witam! Już dawno nie słuchałem listy na żywo. A tu po raz kolejny reklama naszego forum!
A teraz leci jeden z moich największych koszmarków. justyna, która kompletnie się pogubiła stylistycznie
zbyszu pisze:1) Musi to być singiel ( w przypadku utworu z zagramanicy) i koniecznie aktualny (a nie jakiś tam sprzed iluś tam)
3) W przypadku polszczyzny - cóż - powinien to być utwór wybrany przez wytwórnie/artystę - do promocji w radiu
a skąd ja będę wiedział, co jest singlem a co nie i co w Polsce wybierają do promowania w radio.
Bo ja bym chciał Nie zabijaj Kasi i To co nienazwane Ani Mani.
Jako taką wiedzę mamy. Wystarczy abyś prześledził Personalne LP na Forum w którym sie udzielasz...
...A po drugie - to by były tylko słuchaczowe propozycje. I tak diecezję podejmuje red. muzyczna - bo Trójka ma jakiś tam swój profil
Wytłumacz mi np. dlaczego nie ma nowej Bjork??? Trójka zawsze grałą - a Słuchacze zawsze głosowali
No Zbyszu sie zmilowal nade mna i odpowiedzial,dzieki...a kto to jest GrzegorzHoffmann?? Gdzie jest Akademia Muzyczna?? Uprzedzalem ze mam dzis nienajlepszy humor...
Campari pisze:parapam stratatm caluj mnie dotykaj mnie. hahah ale banal, Justyno az sie nie chce wierzyc :/
Też to tak odbieram
A co do nowego Linkin Park, to oczywiście z popem ma niewiele wspólnego. Już bardziej można to podciągnąć pod twór o nazwie emo, ale to też trochę nie to...
Zresztą Funeral For A Friend też idzie w podobną stronę, więc może tworzy się jakiś nowy nurt, na przykład post-emo.
17 (-3). To nie jest najlepsza piosenka Strachów na Lachy, ale przynajmniej na tydzień mogłaby wejść do 10-tki, skoro tak długo było tam znacznie gorsze "Moralne salto".
drwycior pisze:No Zbyszu sie zmilowal nade mna i odpowiedzial,dzieki...a kto to jest GrzegorzHoffmann?? Gdzie jest Akademia Muzyczna?? Uprzedzalem ze mam dzis nienajlepszy humor...
Akademię Muzyczną tworzy teraz chyba z 10 osob
:-/ - jak o tym myśle, też tracę humor
Co tak wszyscy wyjeżdzaja z mojego olsztyna. Epidemia czy co???
Zapraszam do Starych Jabłonek - World Tour w Siatkófffce Piazowej. Ja jutro jadę na cała sobote.
mrsap pisze:A co do nowego Linkin Park, to oczywiście z popem ma niewiele wspólnego. Już bardziej można to podciągnąć pod twór o nazwie emo, ale to też trochę nie to...
Zresztą Funeral For A Friend też idzie w podobną stronę, więc może tworzy się jakiś nowy nurt, na przykład post-emo.
do emo to LP daleko jak stad na Ksiezyc ale juz takie post-emo to juz predzej