Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
Bo w tym tygodniu jeszcze nie głosowałem, a boję się, że jak to zrobię teraz, to zagłosuję nie na najbliższe, tylko to dalsze notowanie, jak to ostatnio durno bywało .
bez wzgledu na to czy drwycior poda jeszcze wybrana przez siebie piosenke, w nastepnym tygodniu wyboru dokonuje jaszczomp, chyba ze sie nie ujawni do czasu LP3, to wtedy kolejka przechodzi na Zawiesine.
ku3a pisze:bez wzgledu na to czy drwycior poda jeszcze wybrana przez siebie piosenke, w nastepnym tygodniu wyboru dokonuje jaszczomp, chyba ze sie nie ujawni do czasu LP3, to wtedy kolejka przechodzi na Zawiesine.
Profilaktycznie, żeby uniknąć zamieszania jak przed tygodniem, mówię, że jeśli jaszczomp się nie odezwie i kierownictwo na mnie sceduje przywilej wyznaczania piosenki, to wybiorę pozycję LOLA - Robbie Williams.
OK, w tym tygodniu promujemy Robbiego. (przy okazji - )
drwycior traci kolejke, jaszczomp traci kolejke. Jesli koledzy odzwa sie w tym tygodniu to beda mieli szanse zaproponowac piosenke 29.12. Za tydzien albo HERMMAN (jesli wczesniej da znac, ze jest juz gotow) albo Gabram.
ku3a pisze:OK, w tym tygodniu promujemy Robbiego. (przy okazji - )
drwycior traci kolejke, jaszczomp traci kolejke. Jesli koledzy odzwa sie w tym tygodniu to beda mieli szanse zaproponowac piosenke 29.12. Za tydzien albo HERMMAN (jesli wczesniej da znac, ze jest juz gotow) albo Gabram.
Po co mamy promować Robbiego? Przecież on już został wystarczająco rozpromowany...
Ja widzę w tym wszystkim taki sens, żeby promować mniej znane zespoły, ale może inni inaczej to widzą...
mrsap pisze:Po co mamy promować Robbiego? Przecież on już został wystarczająco rozpromowany...
Ja widzę w tym wszystkim taki sens, żeby promować mniej znane zespoły, ale może inni inaczej to widzą...
Większość jest chyba jednak za promowaniem utworów, a nie wykonawców.
Ja przyznam się, że też jestem za tym i nie wybieram utworu do promowania ze względu, że wykonawca jest mało znany, tylko z powodu tego, że utwór mi się podoba, a jest mało grany lub w ogóle nie jest grany w Trójce.
kazdy ma prawo wybrac do promocji to co mu sie podoba.
i to jest podstawowy warunek. "Lola" nie zalapala sie na razie do Poczekalni, a poza tym ostatnio Robbie radzi sobie bardzo slabo, wiec nie widze powodow, zeby miec cos przeciwko temu wyborowi.
ku3a pisze:umowmy sie tak - jesli HERMMAN sie odezwie do polnocy w piatek, to on wybiera, a jesli nie to kolejka przechodzi na Gabrama.
Jeśli Gabram nie ma nic przeciwko temu, to może wybierać w najbliższym tygodniu a ja już rezerwuję sobie kolejkę następną. Do domu zjechałem praktycznie wczoraj i zamiast brać się ostro za nowości to wpadła mi dzisiaj w ręce TA książka . Jeśli się nie zgodzicie, to będę musiał coś zaproponować ale wolę najpierw dobrze przesłuchać nowe utwory z zestawu.
ku3a pisze:poswiecili jeden ze swoich dziesieciu glosow na Liste na piosenke, ktorej pomoc jest potrzebna, czyli taka ktora na razie na elpetrojce w zaden sposob nie zaistniala.
Mam takie pytanie - czy mogę zaproponować utwór, który tylko raz był w poczekalni i później wypadł? Wykonawca poza tym utworem nic na LP3 nie umieścił. Tak więc niby piosenka zaistniała, ale nic nie osiągnęła. A moim zdaniem zasługuje na promocję i wsparcie, by miała prawdziwą szansę zaistnienia na liście.
adr pisze:Mam takie pytanie - czy mogę zaproponować utwór, który tylko raz był w poczekalni i później wypadł? Wykonawca poza tym utworem nic na LP3 nie umieścił. Tak więc niby piosenka zaistniała, ale nic nie osiągnęła. A moim zdaniem zasługuje na promocję i wsparcie, by miała prawdziwą szansę zaistnienia na liście.
A to zależy, czy to dobry utwór.
A tak na poważnie, to ja nie mam nic przeciwko, ale:
1) Zasady ustalał Kuba
2) Na Twoim miejscu bym się zastanowił, bo jeżeli był w poczekalni, słuchacze go usłyszeli i nic nie wskórał na LP3, to nie wiem, czy druga szansa coś mu pomoże.