Nie puścili ani kawałka listy dziś... Ani przed południem ani po południu - właściwie do godz. 17 normalna ramówka, jak w każdą sobotę czyli:
12:15 - 15:00 Kultura na fali
od 15:30 Klub Dobrej Muzyki
O 17:03 zaczęła się retransmisja audycji "Salon dziennikarski" (na żywo w soboty o 9:45 na antenie telewizji wPolsce24), która trwa dokładnie 40 minut a jej początek służy mi co tydzień właściwie wyłącznie do tego żeby odliczyć sobie kiedy wystartuje lista - to jest taka publicystyka, tylko że (i tu miałem dłuższą refleksję na ten temat, ale odpuściłem, bo to przecież forum muzyczne i to muzyka wszelakich gatunków wszystkich tutaj łączy - niech tak zostanie).
Czasem kiedy mieli w planach jakieś transmisje modlitw/mszy na żywo, to darowali sobie emisję "Salonu dziennikarskiego" i puszczali listę, nawet bez "Nieszczęśliwej" a tylko "zasadniczy" top10. No ale dziś lista puszczona nie będzie - od 18:00 ma być transmisja na żywo z Białej Podlaskiej (post wyżej)
Pewnie wyemitują listę w nocy, ale o której (i której nocy to będzie) - nie mam pojęcia... Czyli notowanie puszczą, ale mało kto tego będzie słuchał...
Jak złapię to notowanie, to wrzucę wyniki ale nikłe szanse...
Po 19:30 nie ma co liczyć na listę, bo to zawsze jest czas dla najmłodszych słuchaczy, później także planowo wieczorne modlitwy.
A na stronie dalej wisi notowanie z 26 października
https://radiopodlasie.pl/podlaska-lista-przebojow/
Edit:
Dodzwoniłem się do studia i dostałem informację, że audycja będzie wyemitowana dziś w nocy, po godzinie 1:00.