Ja też nie dostałem potwierdzenia, ale mam nadzieję, że głosy był policzone

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Pełna zgoda. Przykuli mnie do słuchawek.Miszon pisze: ↑śr lis 20, 2019 12:26 am Odpadło Motorpsycho, wielka szkoda, choć w sumie nieco do przewidzenia, bo Volbeat to zespół tutaj znany i lubiany, ale jednak Motorpsycho jest jednym z moich ulubionych utworów tej edycji , rewelacyjne nagranie, ścisła czołówka, wspaniały ten mix metalu i folka
Mi się akurat Funkadelic na początku dosyć podobał natomaist zaprezentowana tu bodajże 15 minutowa wersja , to przesada. Utwór po prostu męczył po kolejnym odsłuchu.santosz pisze: ↑śr lis 20, 2019 10:12 am Natomiast to, że taka legenda jak Funkadelic kończy na ostatnim miejscu jest wstydem, hańbą, plamą na honorze i zdradą, George Clinton gdyby nie żył, to by się w grobie obracał, ale żyje i na pewno bardzo martwi się wynikami NL. Na złość odmrożę sobie uszy i do następnej edycji zgłoszę jakiś 60-minutowy funky utwór! Tak będzie!
A mój nr 1 z nr 2 (wcześniej 2 wygrał z 3), więc chyba Cię przebiłem... Poza tym mam jeszcze jedną parę z eliminacji - no ale przynajmniej 1 kawałek przejdzie dalej. No i większość z eliminacyjnych głosów w grze.
Z góry przepraszam