extra!

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
To jedyna dobra wiadomość od pewnego czasu. Ale pewnie się zatrzyma, a nie awansuje.FOXD pisze:Poza tym drugie AC/DC nie spada dzisiaj
Ja akurat jestem z tym na bakier i do tego kompletnie mnie nie obchodzi.Emilia pisze:karnawał już się kończy
Witamy ciebie jedynego.prz_rulez pisze:Witam wszystkich.
Ja się doliczyłem tylko 6 koszmarów i nie wszystkie są super lub hiper.FOXD pisze:Super, hiper etc koszmarów na liście bez liku, Idol na ich tle się wyróżnia pozytywnymi walorami
Formalnie rzecz ujmując: lotnisko jest w sołectwie Balice na terenie gminy Zabierzówadameria pisze:Lotnisko jest w Balicach, o ile pamiętam. Chyba, że przenieśli. Fakt, tam trwa budowa, ale o zmianie miejsca piewsze słyszę.bobby-x pisze:chcą w Zabierzowie lotnisko blokować
Witaj w klubiekajman pisze:Ja akurat jestem z tym na bakier i do tego kompletnie mnie nie obchodzi.Emilia pisze:karnawał już się kończy
Pojawiłeś się akurat na reklamy. Ty to masz wyczucie.prz_rulez pisze:Witam wszystkich.
W swoim rodzaju.bobby-x pisze:Witamy ciebie jedynego.prz_rulez pisze:Witam wszystkich.
W takim razie masz "wyrozumiałe" uchokajman pisze:Ja się doliczyłem tylko 6 koszmarów i nie wszystkie są super lub hiper.FOXD pisze:Super, hiper etc koszmarów na liście bez liku, Idol na ich tle się wyróżnia pozytywnymi walorami
Dobrze, że nie jestem dziewczyną, bo nie mam pojęcia jak wygląda i nie wiedziałbym co napisać.lady pisze:Powiedzcie dziewczyny czy Wam się Jack White podoba bardziej z krótkimi włosami, jak teraz czy z długimi, jak kiedyś ?
Ale w gminie są sołectwa: Aleksandrowice, Balice, Bolechowice, Brzezie, Brzezinka, Brzoskwinia, Burów, Karniowice, Kleszczów, Kobylany, Kochanów, Młynka, Niegoszowice, Nielepice, Pisary, Radwanowice, Rudawa, Rząska, Szczyglice, Ujazd, Więckowice, Zabierzów, Zelków.adameria pisze:Lotnisko jest w Balicach, o ile pamiętam. Chyba, że przenieśli. Fakt, tam trwa budowa, ale o zmianie miejsca piewsze słyszę.bobby-x pisze:chcą w Zabierzowie lotnisko blokować
To Ty Teraz Rocka nie czytasz ?kajman pisze:nie mam pojęcia jak wygląda
ale nie obchodzi Was karnawał czy to, że się kończy?FOXD pisze:Witaj w klubiekajman pisze:Ja akurat jestem z tym na bakier i do tego kompletnie mnie nie obchodzi.Emilia pisze:karnawał już się kończy
Niekoniecznie, bo były listy, na których doliczałem się i 20. Po prostu teraz jest wyjątkowo dobrze. A jak za tydzień wypadnie PawełPaweł to będzie jeszcze lepiej.FOXD pisze:W takim razie masz "wyrozumiałe" ucho
ani z krótkimi ani z długimi.lady pisze:Powiedzcie dziewczyny czy Wam się Jack White podoba bardziej z krótkimi włosami, jak teraz czy z długimi, jak kiedyś ? Bo podobno szuka żony w Polsce
Mnie jedno i drugie. Szkoda czasuNicoletta pisze: ale nie obchodzi Was karnawał czy to, że się kończy?
lady pisze:Powiedzcie dziewczyny czy Wam się Jack White podoba bardziej z krótkimi włosami, jak teraz czy z długimi, jak kiedyś ? Bo podobno szuka żony w Polsce
Chyba nigdy w życiu żadnego nie czytałem. Ja muzyki chcę słuchać, a nie o niej czytać.lady pisze:To Ty Teraz Rocka nie czytasz ?kajman pisze:nie mam pojęcia jak wygląda
Dla mnie bez znaczenia czy jest czy go nie ma. Na trzeźwo nie tańczę, po pijanemu nie ma znaczenia kiedy.Nicoletta pisze:nie obchodzi Was karnawał czy to, że się kończy?