przecież o Baronie można napisać to samosaferłel pisze: Gdyby nie Stelmach, to kilku grup nikt by w Trójce nigdy nie usłyszał, wiec chwała mu za to.
XX Top Wszech Czasów w Trójce
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Re: XX Top Wszech Czasów w Trójce
- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Widać tu jak na dłoni podejście konserwatywne (FOXD) vs. liberalne (ja) ;PFOXD pisze:Nie podzielam tego stanowiska. Je3si już ktoś kogoś miałby zastąpić ekipę z TWC to jedynie na za Stelkę. Tak przy okazji , to moim zdaniem kolejność prezentowanie TOP-u powinna być zdecydowanie inna. A mianowicie licząc od końca. Stelka, Baron. Metz i Niedźwiedź.jedrzej2012 pisze:W PTWC Metza zastąpić może Tomasz Żąda.
...że jak???!!!! Chyba to nie ta "lista" o która koledze chodzisaferłel pisze:Zróbcie tak dzisiaj, Editorsi, Franc Ferdynandy i inne Stereofoniki.

zielonakoniczynka pisze:no! przypilnujemyAugust pisze:za dużo tych Floydów, nie wiadomo na który głosować...
Dlatego w tym roku żaden nie dostał mojego głosu i od razu widać skutki - wszystkie w dół.
W przyszłym roku obiecuję poprawę
Coś czuję, że ciężki rok mnie czekaalbarn pisze:Ależ synu, ja w Tobie grzechu nie znajduję...August pisze:za dużo tych Floydów, nie wiadomo na który głosować...
Dlatego w tym roku żaden nie dostał mojego głosu i od razu widać skutki - wszystkie w dół.
W przyszłym roku obiecuję poprawę

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Zważywszy na fakt ogólnopolskiego nucenia Whisky aż dziw że ta piosenka jest na 19.kajman pisze:konte pisze: Jedni ze słabszych Floydów tutaj, a Dżem jeden ze słabszych z tych, które były w zestawie.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1984
Mnie bardzo podobało się prowadzenie audycji przez Pana Stelmachajedrzej2012 pisze:Przyszedł Metz i tak jak rok temu powie kto mistrzem. Niedźwiecki jest najstarszy z tej grupy, potem Metz, Baron i Stelmach najmłodszy.
W PTWC Metza zastąpić może Tomasz Żąda.

- albarn
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosna 2007
- Kontakt:
Dlatego napisałem że jest bardzo oświecony. Ma mój szacun. Tylko te Myslo nieszczęsne...saferłel pisze:Gdyby nie Stelmach, to kilku grup nikt by w Trójce nigdy nie usłyszał, wiec chwała mu za to. Poza tym taki ludzki pierwiastek jest ok, nawet jeśli dot. Myslovitz

A ja Listu bardzo nie lubię.Brian pisze:METZ KRÓL. List do M. jest takim Metzem wśród utworów Dżemu.
I zawsze jedno skojarzenie - na przerwie w liceum przed religią kolega gra na gitarze ten numer, a ksiądz wchodzi do klasy na słowa "nie ma Boga".
Coś Ci się zgubiło.mara pisze:9. U2 - One
- saferłel
Hang the blessed DJ/Because the music that he constantly plays/It says nothing to me about my lifekrzysiek83 pisze:przecież o Baronie można napisać to samosaferłel pisze: Gdyby nie Stelmach, to kilku grup nikt by w Trójce nigdy nie usłyszał, wiec chwała mu za to.

- albarn
- Kontakt:
Nie panikuj, safciu, każdy ma swojego didżeja i tak jest dobrze. Skoro już poruszyłeś ten temat, to Metza lubię także za to, że z tej czwórki chyba najbardziej lubi Morrisseya.saferłel pisze:Hang the blessed DJ/Because the music that he constantly plays/It says nothing to me about my lifekrzysiek83 pisze:przecież o Baronie można napisać to samo
P moim nr 1, mój numer 3, czyli List do M:) Styczyński czyni cuda:)
mnie denerwuje jego afektacja wobec samego siebiealbarn pisze:Stelmach jest bardzo oświecony muzycznie, ale trochę mnie denerwuje afektacja wobec niektórych kapel

1. może jakieś PSB wskoczy zamiast np Guns N Roses...saferłel pisze:1. Jakoś daję radę. Moje pop-ego jest ściskane ze wszystkich stron, ale jest dobrzeJeszcze kilka dobrych numerów przed nami!
2. Akurat załapałeś się na naszego ulubionego DJ-a
2. Przejścia między piosenkami nadal bardzo płynne

Bardzo dobrzy Beatlesi.
- saferłel
Już nie będę wstawiał wersji Rowana Atkinsona, bo chyba większość osób wie, że to ona mi się najbardziej podoba ;P
jedna z piękniejszych najkrótszych piosenek ever. i ten piękny angielski.
czasami geniusz skrywa się w zwykłej prostocie. Jak tutaj. Zdecydowany nr 1 przed Revolverowych Bitli
- albarn
- Kontakt:
Kolejny kamyczek do ogródka PM - jest fanatykiem Bitli
Metz = McCartney polskiej radiofonii
I najbardziej przereklamowana bitelsowska piosenka.

Metz = McCartney polskiej radiofonii

I najbardziej przereklamowana bitelsowska piosenka.

18 19. YESTERDAY - The Beatles
ciekawe czy za chwilę będzie dalszy spadek PF...
-
Awans o jedno Beatlesów. Byli we wszystkich topach. To najkrótszy utwór z Top 100.
- zielonakoniczynka
mi teżsaferłel pisze:Już nie będę wstawiał wersji Rowana Atkinsona, bo chyba większość osób wie, że to ona mi się najbardziej podoba ;P

Konserwatyzm, czy liberalizm nie ma tu żadnego znaczenia, po prostu pewna dojrzałość emocjonalna, którą nabywa się z czasem (wiekiem). Potwierdza to zresztą wiele zjawisk.saferłel pisze:Widać tu jak na dłoni podejście konserwatywne (FOXD) vs. liberalne (ja) ;PFOXD pisze:Nie podzielam tego stanowiska. Je3si już ktoś kogoś miałby zastąpić ekipę z TWC to jedynie na za Stelkę. Tak przy okazji , to moim zdaniem kolejność prezentowanie TOP-u powinna być zdecydowanie inna. A mianowicie licząc od końca. Stelka, Baron. Metz i Niedźwiedź.jedrzej2012 pisze:W PTWC Metza zastąpić może Tomasz Żąda.
Beatlesi, jak dla mnie mogą nie istnieć z TWC, ale jeśli już to także tylko w drugiej 50-ce.
Myslo było szczęsne, kiedy miało i Stelmacha, i Rojka. Teraz został im tylko Stelmach, i tak trochę bieda. :calbarn pisze:Tylko te Myslo nieszczęsne...
Szkoda, że najwyższe Bitle to coś tak na nich średniego, jak Yesterday... KASHMIR!

-
Cała siedemnastka ma ten sam skład.
"Kashmir" bez zmian na 17.
"Kashmir" bez zmian na 17.
- saferłel
1. Podobno jeden z ich singli niemal wyprzedził jakiś unreleased Gunsów, który nawet nie został nagrany. Odpowiednie na 1578 i 1579 miejscu.Kertoip pisze:1. może jakieś PSB wskoczy zamiast np Guns N Roses...
2. Przejścia między piosenkami nadal bardzo płynne
2. Slick & Elegant!
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Zeppelin