XVIII Top Wszech Czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: XVIII Top Wszech Czasów
"High Hopes"! Ach, te dzwony. Czyżby mój ulubiony Floyd?
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
W zestawie jest ich od groooma.saferłel pisze:The Beatles nie mają szczęścia do topuIch najlepsze utwory nie są w nim brane pod uwagę.

Oooooo piosenka z avataru saferłela

yes yes - ładny skok
- to jeszcze dwa PF

Kolejny mój typ "Nadzieje", choć mogło być kilka pozycji wyżej 

- zielonakoniczynka
o, już pierwsze miejsce? 

HH na 16 miejscu, a to oznacza, że "November Rain" śrubuje swój najlepszy wynik! 

a teraz mój nr 1 , awans nieduży ale zawsze to awans 

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
Kocham ten utwór za teledysk przede wszystkim.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
W górę 

na pierwszym Whish ...zielonakoniczynka pisze:o, już pierwsze miejsce?
Nie przepadam za Pink Floydami. Za dużo ich w Topie
- radzio89
- Kontakt:
"High Hopes" miodzio .... ale wierzę że wyżej jest "Shine on You Crazy Diamond"
Trochę jak cymbałki w "Somebody that I used to know" (zaraz zostanę pożarty przez koniczynę)>1981 pisze:"High Hopes"! Ach, te dzwony. Czyżby mój ulubiony Floyd?
Ja nie mogę się zdecydować pomiędzy HH a Echoes. Dobrze, że dzwony w górę, chociaż przydałoby się wyżej.1981 pisze:"High Hopes"! Ach, te dzwony. Czyżby mój ulubiony Floyd?
- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Aż dziw, że przy tej wylewającej się miłości z forum, HH nie może wskoczyć do top 10.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
Ciekawe gdzie wylądował "Learning to fly" ?
Ostatnio zmieniony ndz sty 01, 2012 6:37 pm przez semuś, łącznie zmieniany 1 raz.
Żuki mają lepsze kawałki, ale Yesterday to przełomowy utwór - polecam przesłuchanie ich dyskografii w kolejności chronologicznej, przez 4-5 albumów grają takie typowe umpa-umpa love me do, aż tu nagle w połowie "Help" pojawia się "Yesterday" i szczęka opada do podłogialbarn pisze:Szkoda, że te oklepane Yesterday. Śliczna piosenka, ale to nie w porządku, że najwyżej notowaną piosenką Beatlesów jest ta, gdzie gra tylko jeden z nich.

Bo to bardzo przeciętny utwór jak na Flojdów, jak cała płyta zresztąsaferłel pisze:Aż dziw, że przy tej wylewającej się miłości z forum, HH nie może wskoczyć do top 10.

Ostatnio zmieniony ndz sty 01, 2012 6:38 pm przez nobby, łącznie zmieniany 1 raz.
- saferłel
I przeze mnie.słoik pisze:Trochę jak cymbałki w "Somebody that I used to know" (zaraz zostanę pożarty przez koniczynę)>1981 pisze:"High Hopes"! Ach, te dzwony. Czyżby mój ulubiony Floyd?
HH to swego rodzaju fenomen, niewypromowany przez LP3, lecz przez głosy na kartkach pocztowych i był wówczas utworem współczesnym, więc miał o tyle trudniej.
- mara
Idiotyczna myśl " to ja na moim pogrzebie poproszę o odtworzenie tych dzwonów a nie takie z wieży"
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Myślę, że w top200 jest.semuś pisze:Ciekawe gdzie wylądował "Learning to fly" ?
to prowokacja słoikasłoik pisze:Trochę jak cymbałki w "Somebody that I used to know" (zaraz zostanę pożarty przez koniczynę)>

Na learning tez glosowalam - ciekawe jak wysoko - choc ponizej 100krzysiek83 pisze:Myślę, że w top200 jest.semuś pisze:Ciekawe gdzie wylądował "Learning to fly" ?to prowokacja słoikasłoik pisze:Trochę jak cymbałki w "Somebody that I used to know" (zaraz zostanę pożarty przez koniczynę)>

- saferłel
Ale to dobra myśl, też tak zawsze myślałem.mara pisze:Idiotyczna myśl " to ja na moim pogrzebie poproszę o odtworzenie tych dzwonów a nie takie z wieży"
Mara, podoba mi się ta myśl.mara pisze:Idiotyczna myśl " to ja na moim pogrzebie poproszę o odtworzenie tych dzwonów a nie takie z wieży"
- zielonakoniczynka
już nie będę mówiła, kto tu jest cymbałkiemsłoik pisze: Trochę jak cymbałki w "Somebody that I used to know" (zaraz zostanę pożarty przez koniczynę)>