Zresztą miesiąc czytania forum nie daje pełni obrazu - możesz poczytać sobie komentarze do notowań sprzed trzech lat, później sprzed dwóch i sprzed roku, to zauważysz, że wiele się tu działo, oj wiele.
Co prawda to archiwum ale sił i czasu nie wystarczy by się przekopac przez setki tysięcy wpisów. Dlatego zaczynam od tego co mam "doświadczone".
Możesz rozwinąć tą myśl, bo nie do końca wiem o co Ci chodzi.
Nawiązuje do słów jednego z redaktorów muzycznych ze muzyki to należy słuchać wyłącznie na super sprzęcie z płyt winylowych, najlepiej w audioroomie a słuchanie muzyki z laptopa, komórki albo w samochodzie to barbarzyństwo. Wszystko zależy od sposobu odbioru listy, u mnie lista jest porządkującym elementem piątku, kiedy sporo pisze i nie wsłuchuje się w niuanse utworów (dlatego Elektryczny moim zdaniem fatalnie brzmi przez te urwane głoski)
Pewnie nie, ale i tak sądzę, że Trójkę ludzie wybierają właśnie ze względu na jej nie komercyjność muzyczną i tej nie komercyjności od niej oczekują.
Popatrz, ja wybieram Trójkę dlatego że jakość ogólna utworów jest premiowana a nie pochodzenie jak również przekrój przez współczesną muzykę (o co bardzo trudno na innych rozgłośniach).