jotem3 pisze:Ostatnio oglądnąłem film. TEN film. Tylko na prośbę syna. No i tak jakoś dziwnie się skończył. Jak serial jakiś normalnie
Ja dokonałem CUDU, bo namówiłem małżonkę na przeczytanie książki. Po mniej więcej 10 latach namawiania!
Jest już na 6 rozdziale, czyli tym najlepszym .
ALe od razu ją ostrzegłem, że po przeczytaniu może sobie owszem obejrzeć film, ale beze mnie.
Dawid jakoś mnie coraz bardziej pociąga w tym numerze. Jest w tym (ogniskowa) moc.
Ostatnio zmieniony pt maja 09, 2014 9:43 pm przez Miszon, łącznie zmieniany 1 raz.
No i znowu piosenka sprzed ogniska
Ale ładna, ładna.
Brak mi dziś, po tym koncercie KRWISTYCH, takiego łupnięcia Czy jest szansa jeszcze dziś w tej Liście??
August pisze:Uwielbiam się integrować z Grzesiem Markowskim
Ja natomiast lubię widzieć Grzesia na ulicy Curie-Skłodowskiej w pewnym mieście jak jedzie swoim białym samochodzikiem z "takim konikiem" na przedzie lub gdy "pomyka" tą sama ulicą swoim góralem z rozwianym włosem w ciemnych okularach.
August pisze:Uwielbiam się integrować z Grzesiem Markowskim
Ja natomiast lubię widzieć Grzesia na ulicy Curie-Skłodowskiej w pewnym mieście jak jedzie swoim białym samochodzikiem z "takim konikiem" na przedzie lub gdy "pomyka" tą sama ulicą swoim góralem z rozwianym włosem w ciemnych okularach.
Raz w życiu zobaczyć - BEZCENNE Za resztę zapłacisz Kartą...
jotem3 pisze:Ed wciąż na 5, ale już na 970 miejscu w podsumowaniu wszystkich List! Jeszcze chwila i zawita do top100
I kolejna w sumie piosenka ogniskowa...
Ostatnio oglądnąłem film. TEN film. Tylko na prośbę syna. No i tak jakoś dziwnie się skończył. Jak serial jakiś normalnie
A ja obejrzałem z wielką przyjemnością, razem z córkami w Imaksie na Sadybie w 3D. Na trzeciego Hobbita też pójdę.
Miszon pisze:Ja dokonałem CUDU, bo namówiłem małżonkę na przeczytanie książki. Po mniej więcej 10 latach namawiania!
Miszon pisze:Ja dokonałem CUDU, bo namówiłem małżonkę na przeczytanie książki. Po mniej więcej 10 latach namawiania!
Się chwali. Ja wolę rozdział 2, ewentualnie 12.
Drugi to we Władcy.
Co we 12 to nie pamiętam. Hobbita czytałem tylko 2 razy, ostatnio jakoś z 18 lat temu.
Się chwali. Ja wolę rozdział 2, ewentualnie 12.
CUD to będzie jak ją namówisz na Silmarillion, Hobbit to przy tym "małe piwo".