Siostry mnie biły w dzieciństwie, wiem więc, że to akurat jest niewybaczalne.kajman pisze:Chyba raczej jak siostrze.słoik pisze:Katuj, tratuj, ja przebaczę wszystko jej jak bratu.
Notowanie 1638 (Marek Niedźwiecki)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Re: Notowanie 1638 (Marek Niedźwiecki)
Ja raczej stawian na opcję:FOXD pisze:Nisk się ostał, to ja stawiam do wylotu na Maryjke, Jaroczecha
słoik pisze:Czyżby dziś wypadły dwie grzeczne pensjonarki: Marysia i Alicja?
Kod: Zaznacz cały
| 22 | 22 | 2 | 0 | Easier That Way - Ray Wilson | ZG |
| 21 | 26 | 8 | +5 | Stone - Alice in Chains | ZG |
Aaaa, proszę jednak Alicja zostajekajman pisze:Ja raczej stawian na opcję:FOXD pisze:Nisk się ostał, to ja stawiam do wylotu na Maryjke, Jaroczechasłoik pisze:Czyżby dziś wypadły dwie grzeczne pensjonarki: Marysia i Alicja?

- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
Ooo, pogłaskać Cię po główce? Pewnie byłeś niegrzeczny.słoik pisze:Siostry mnie biły w dzieciństwie, wiem więc, że to akurat jest niewybaczalne.kajman pisze:Chyba raczej jak siostrze.słoik pisze:Katuj, tratuj, ja przebaczę wszystko jej jak bratu.
- Lemmy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: jakiegoś czasu
Jest, jest, jest. 'Kamień' wbrew prawom fizyki potoczył się do góry.
Uff. Alice ocalała, czyli jeden z największych gniotów wszech czasów (jeśli nie największy) wyniósł się z listy.
No akurat od Spadochronu nie udało im się nic gorszego nagrać. A najlepsze utwory (Nie zasytpiaj, Meantime, Drzewa) nigdy się do zestawu nie załapały.gżegoż pisze:jej dwa pierwsze utwory (Spadochron i Melodia ulotna) były tak dobre, że może być jej trudno nagrać coś równie dobrego
No myślałem przez chwilę, że przez Alicję i brak Jaromira wtapiam znawcę ale to tylko dwa punkty w tył. Teraz wszystko u mnie zależy od Męskiego.
Ostatnio zmieniony pt cze 21, 2013 8:39 pm przez kajman, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko, że drugi tego samego wykonawcy oscyluje w 10.seblit pisze:Uff. Alice ocalała, czyli jeden z największych gniotów wszech czasów (jeśli nie największy) wyniósł się z listy.
- Emilia
Powiem krótko: jestem bardzo zadowolona. 

Nie lubię, gdy się mnie dotyka.Emilia pisze:Ooo, pogłaskać Cię po główce?
W sumie szkoda Marii, ale i tak mocno namieszała. Ciekawe u kogo należy wybłagiwać jeszcze jednego singla.
Mam nadzieję, że szybciej przestanie zaśmiecać to szacowne miejsce.FOXD pisze:Tylko, że drugi tego samego wykonawcy oscyluje w 10.seblit pisze:Uff. Alice ocalała, czyli jeden z największych gniotów wszech czasów (jeśli nie największy) wyniósł się z listy.
| 20 | 18 | 5 | -2 | Patrzę w okno - Mirosław Czyżykiewicz | PL |
Dawno Alicji nie było w całości 

- Emilia
Cóż, szkoda.słoik pisze:Nie lubię, gdy się mnie dotyka.Emilia pisze:Ooo, pogłaskać Cię po główce?
Ech, ledwo wejść do 20 i już spadać... 

Męskie do góry poszło raczej, .... niestety. Ale mam nadzieję, że tylko ten tydzień.kajman pisze:Teraz wszystko u mnie zależy od Męskiego.
FOXD pisze:Nisk się ostał, to ja stawiam do wylotu na Maryjke, Jaroczecha
A ja mam nadzieję, że dzisiaj wróci na szczyt wywalając stamtąd Pafta i nie wpuszczając Trójkądratów.FOXD pisze:Tylko, że drugi tego samego wykonawcy oscyluje w 10.seblit pisze:Uff. Alice ocalała, czyli jeden z największych gniotów wszech czasów (jeśli nie największy) wyniósł się z listy.
| 19 | 16 | 17 | -3 | No Freedom - Dido | ZG |
Dla mnie cała Trojka powinna polecieć ostro w dół.kajman pisze:A ja mam nadzieję, że dzisiaj wróci na szczyt wywalając stamtąd Pafta i nie wpuszczając Trójkądratów.FOXD pisze:Tylko, że drugi tego samego wykonawcy oscyluje w 10.seblit pisze:Uff. Alice ocalała, czyli jeden z największych gniotów wszech czasów (jeśli nie największy) wyniósł się z listy.
Ostatnio zmieniony pt cze 21, 2013 8:44 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.
Na kolana, chamy. Śpiewa Mirek Czyżykiewicz.Brian pisze:Ech, ledwo wejść do 20 i już spadać...
| 18 | 20 | 2 | +2 | Jutro jest dziś - Męskie Granie 2013 (Nosowska i O.S.T.R.) | PL |
Sorry, ale gniotem jest dla mnie to Męskie ...
No weźcie z tą Nosowską, wstyd słuchać listy przy otwartym oknie. Może jakaś emerytura pomostowa?