Kod: Zaznacz cały
| 25 | 30 | 4 | +5 | Point of No Return - Electric Light Orchestra | ZG |
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
| 25 | 30 | 4 | +5 | Point of No Return - Electric Light Orchestra | ZG |
niech spada, przy tym nawet tańczyć się nie da, tylko trzeba dygać w miejscu ...jerzyko70 pisze: Kamp niech zostaje
A może nowy Kim, co by mnie bardzo ucieszyło.mefiu pisze:w takim razie ciekawe co wypadło pewnie ktoś z trójki kamp, Brodka, Florence
Dziwne, dziś wymieniłem ukłon z szanowną małżonką wokalisty.Kertoip pisze:znowu szarych dni pagóry......
Mocno przesadzasz, albo ja się tak starzeję, że Mamoń wzrasta we mnie niczym wilk, którego karmię. Nie ma szans, to spróbuj jeszcze raz. Eeee, słabe to było. Przepraszam, jak Wódz z poszukiwaczy wody sodowej.bear pisze:zespół dawniej znany jako Myslovitz w dół, może jednak w znawcy mi wyszło?
| 24 | 20 | 6 | -4 | Uwaga, uwaga - Artyści dla Polskiej Akcji Humanitarnej | PL |
Czarodziejka gorzałka tańczyła w nas,Kertoip pisze:znowu szarych dni pagóry...bear pisze:(...)
w tamten czas lub jego cień
pamiętasz to Jolka? gdy pisałaś
mi w liście, ja żebrałem o benzynę...
i znów trzy sny o tym samym
autobusie Arabów...
| 23 | 22 | 6 | -1 | Lover to Lover - Florence & The Machine | ZG |
to po czesku ?JaceK pisze:Bôczenié!
| 22 | 18 | 11 | -4 | Live - Ultravox | ZG |
może...adameria pisze:Mocno przesadzasz, albo ja się tak starzeję, że Mamoń wzrasta we mnie niczym wilk, którego karmię. Nie ma szans, to spróbuj jeszcze raz. Eeee, słabe to było.
ba!lady pisze:A propos - czy ktoś na Forum potrafi tańczyć Gangnam Style ?
nadciąga noc ognistych meteorówbear pisze:Czarodziejka gorzałka tańczyła w nas,
cicho i spokojnie w domu z małym oknem,
meta była o dwa kroki stąd,
chciałbym już z niego wyjść,
są wciąż różne koło mnie, nie budzę się sam,
bo to to jest właśnie czas który zmienia mnie na nowo.
Oj, nieładnie kajmanie cieszyć się z czyichś porażek.kajman pisze:Ultravox w dół bardzo cieszy.