Czy jest na forum ktoś oprócz mnie, kto uważa, że "Poeci umierają" to lepszy utwór niż "Lucy Phere"
Na Of Monsters... nawet ja w tym tygodniu zagłosowałem, bo to jest zbyt fajne, by tak szybko wypaść, ale... nie sądziłem, że pójdzie aż tak mocno w górę Ciekawe zatem, co wypadnie
kajman pisze:No to wygląda na to, że poleciały UltraPumpkinsy, skoro potwory są. Lepsze T Love już było i zanosi się na to, że gorsze dopiero będzie. Może się okazać, że atram842 rozbije bank w znawcy.
Ja bym wolał, żeby Peszkowa wyleciała... A Lucy Phere to akurat jedna z najlepszych piosenek T.Love od lat!
Ostatnio zmieniony pt lis 16, 2012 9:27 pm przez Jopkolog, łącznie zmieniany 1 raz.
adrianec pisze:a może by tak w końcu Birdy wylądowała w 30-tce?
Najpierw musiałaby trafić do poczekalni. Ale za tak skopanych Nearodowców to jej się nie należy.
No to wygląda na to, że poleciały UltraPumpkinsy, skoro potwory są.
Lepsze T Love już było i zanosi się na to, że gorsze dopiero będzie. Może się okazać, że atram842 rozbije bank w znawcy.
jakie skopane???? yyy? rewelacyjne wykonanie. majstersztyk. uważam, że Grammy powinna dostać. coveruje jak mało kto. chyba jak nikt
gżegoż pisze:Czy jest na forum ktoś oprócz mnie, kto uważa, że "Poeci umierają" to lepszy utwór niż "Lucy Phere"
Na Of Monsters... nawet ja w tym tygodniu zagłosowałem, bo to jest zbyt fajne, by tak szybko wypaść, ale... nie sądziłem, że pójdzie aż tak mocno w górę Ciekawe zatem, co wypadnie
Odkąd na szkolnym koncercie usłyszałem bardzo fajny kawer tychże Monsterów (mężczyzna, kobieta, akustyk, bajka) oryginał już nie jest tak fajny i pozytywny. Mogliby w sumie lecieć. W przeciwieństwie do Ultravoxów.
Coś z arytmetyką nietęgo.
Smashingi mocno mnie zaskoczyły, chyba bardziej niż Monstra. Czyli poleciało Ultra i... Brodka, Luxtorpeda czy może Joe lub Vuvuś?
kajman pisze:Coś z arytmetyką nietęgo.
Smashingi mocno mnie zaskoczyły, chyba bardziej niż Monstra. Czyli poleciało Ultra i... Brodka, Luxtorpeda czy może Joe lub Vuvuś?