Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Top godziny zerowej:
1. DŻEM — Sen o Victorii
2. GUNS N’ ROSES — Sweet Child O’Mine
3. BUDGIE — Parents
4. BLACK SABBATH — Iron Man
5. THE JIMI HENDRIX EXPERIENCE — All Along the Watchtower
Pierwsza godzina:
1. URIAH HEEP — July Morning
2. PRINCE AND THE REVOLUTION — Purple Rain
3. AC/DC — Thunderstruck
4. EUROPE — The Final Countdown
5. STING — Fragile
6. THE POLICE — Roxanne
7. BOB DYLAN — Knockin’ on Heaven’s Door
8. TADEUSZ WOŹNIAK — Zegarmistrz światła
Ajtek pisze: (...) Swoją drogą byłem w Trójce na odsłuchu "Wish you were here" i SOYCD parts I-V zabiło mi resztę płyty, to było fenomenalne. Na odsłuchu "Ciemnej strony księżyca" też byłem .
Też byłam, też na obu, też zbita z obu nóg.
Edit: musieć poprawiać 2 razy? To chyba mocno śpię.
Ostatnio zmieniony ndz sty 01, 2012 11:11 am przez grawitacja, łącznie zmieniany 2 razy.
Pierwsza godzina:
1. URIAH HEEP — July Morning
2. PRINCE AND THE REVOLUTION — Purple Rain
3. AC/DC — Thunderstruck
4. EUROPE — The Final Countdown
5. THE POLICE — Every Breath You Take
6. STING — Fragile
7. THE POLICE — Roxanne
8. BOB DYLAN — Knockin’ on Heaven’s Door
9. TADEUSZ WOŹNIAK — Zegarmistrz światła
grawitacja pisze:Chyba jeszcze śpię, no ale Dzień Dobry.
Ajtek pisze: (...) Swoją drogą byłem w Trójce na odsłuchu "Wish you were here" i SOYCD parts I-V zabiło mi resztę płyty, to było fenomenalne. Na odsłuchu "Ciemnej strony księżyca" też byłem .
Też byłam, też na obu, też zbita z obu nóg.[/quote]
Ty wszędzie jesteś:)
Gary pisze:Moje radełko też tak pokazuje. Zresztą nie od dziś.
Od wynalezienia radła w neolicie technika poszła mocno do przodu...
Bob nie głosowałem ale szkoda, że tak nisko. W sumie piosenka dobra do słuchania po sylwestrze, nie hałasuje i stawia na nogi.
Ostatnio zmieniony ndz sty 01, 2012 11:12 am przez albarn, łącznie zmieniany 1 raz.
Dostałem sygnały, że ludziska nie mogą połączyć się z Forum -- macie coś podobnego? Bo chyba jak na razie działa normalnie i wszyscy mogą korzystać względnie sprawnie?
Edit: musieć poprawiać 2 razy? To chyba mocno śpię.
JaceK pisze:Dostałem sygnały, że ludziska nie mogą połączyć się z Forum -- macie coś podobnego? Bo chyba jak na razie działa normalnie i wszyscy mogą korzystać względnie sprawnie?
Ty wszędzie jesteś:)[/quote]
ale nieczęsto martwa z wrażenia.
JaceK pisze:Dostałem sygnały, że ludziska nie mogą połączyć się z Forum -- macie coś podobnego? Bo chyba jak na razie działa normalnie i wszyscy mogą korzystać względnie sprawnie?
W Jabłoniu na Lubelszczyźnie wszystko dzała sprawnie.
U mnie działa sprawniej niż w poprzednich latach. Ale pewnie jak ruch się zwiększy przed 20 będzie trudniej