Brian pisze:Dzięki za recenzję, ale to jedno zdanie zdecydowanie bardziej mnie zachęciło:
Corleone pisze:Ten film jest taki głupi, że aż śmieszny...
Takich filmów jest mnóstwo. Np. prawie każdy horror.
Była mowa o utworach sprzed tysiąca itp., a mnie dużo bardziej wkurzają tacy goście jak ci. Mogłyby zamiast tego być piosenki w dłuższych fragmentach.
kajman pisze:Była mowa o utworach sprzed tysiąca itp., a mnie dużo bardziej wkurzają tacy goście jak ci. Mogłyby zamiast tego być piosenki w dłuższych fragmentach.
Ostatnio w ogóle całe pielgrzymki na LP3 jeżdżą. Co się dzieje?
Tak coraz mniej ludzi chodzi po górach. W sierpniowej nawale na 15-stego do Zakopanego padł chyba rekord. Park sprzedał 40.000 biletów wejścia do parku. A dodatkowo niektórzy jak Ja mogą wejść za darmo to ich nie liczą. No i poszedłem w te góry, w które nikt nie chodzi i był istny sajgon!
ADDY pisze:KoL na niebezpiecznym miejscu. Byc moze za tydzien juz go nie uslyszymy
zawsze lepiej być na trzydziestym niż nie wejść wcale.
Tak jak lepiej wejść do Ligi mirzów i dam dostać lanie, niż zagrać na zapleczu w pucharze Uefa czy tam Ligi Europy i też dostać lanie.
kajman pisze:Była mowa o utworach sprzed tysiąca itp., a mnie dużo bardziej wkurzają tacy goście jak ci. Mogłyby zamiast tego być piosenki w dłuższych fragmentach.
Ostatnio w ogóle całe pielgrzymki na LP3 jeżdżą. Co się dzieje?
Trójka to bardzo znane radio i dobrze się wszystkim kojarzy:)
ADDY pisze:KoL na niebezpiecznym miejscu. Byc moze za tydzien juz go nie uslyszymy
zawsze lepiej być na trzydziestym niż nie wejść wcale.
Tak jak lepiej wejść do Ligi mirzów i dam dostać lanie, niż zagrać na zapleczu w pucharze Uefa czy tam Ligi Europy i też dostać lanie.
Wisła wybrała mniejsze lanie
Wisła to dała plamę wczoraj... i to pokazuje jaki jest poziom naszej ligi....
kajman pisze:Takich filmów jest mnóstwo. Np. prawie każdy horror.
Ale niektóre filmy mają więcej tzw. "czynnika fajnej głupoty".
Ktoś oglądał "Śmiercionośny słój" (słoika to pytanie nie dotyczy)?
edit: "Ludzka stonoga" też może być
Ostatnio zmieniony pt wrz 16, 2011 8:21 pm przez Brian, łącznie zmieniany 1 raz.
Neo01 pisze:Inną sprawą jest czy słusznie, mnie on w tym towarzystwie najmniej pasował, chociaż nie uważam żeby nie miał wkładu w muzyczne podkopywanie PRL-u.
Na pewno w większym stopniu niż Kora, Młynarski, a nawet Janerka - skądinąd wybitni artyści. Aczkolwiek twierdził, że polityka go nie interesowała, wolał ośmieszać realia systemu, niż pisac o tym wprost (aczkolwiek miał kilka mocnych tekstów, ale nie weszły do oficjalnego obiegu - np. Imperium).
Sorry co do Kory i Janerki to może racja. Ale Młynarski? Przecież mało kto tak dowalał systemowi. Chociażby taki Walec, Babcia, Pucel, Róbmy, Wrony czy Dwa konie.
Neo01 pisze:Inną sprawą jest czy słusznie, mnie on w tym towarzystwie najmniej pasował, chociaż nie uważam żeby nie miał wkładu w muzyczne podkopywanie PRL-u.
Na pewno w większym stopniu niż Kora, Młynarski, a nawet Janerka - skądinąd wybitni artyści. Aczkolwiek twierdził, że polityka go nie interesowała, wolał ośmieszać realia systemu, niż pisac o tym wprost (aczkolwiek miał kilka mocnych tekstów, ale nie weszły do oficjalnego obiegu - np. Imperium).
Z Młynarskim to żartujesz, prawda? A Kora i Janerka... Janerka też mi nie pasuje, chyba najbardziej, bo Kora to jednak trochę rozrabiała, żeby wspomnieć tylko cały "Nocny Patrol"...
Brian pisze:Wybacz, ale nie wierzę, że nie znasz np. tego
To Cię zmartwię- nie znam.
Widziałam gdzieś z tym obrazek.- nawet kusi mnie zobaczyć o co chodzi z tymi trudnymi sprawami, ale ilekroć przeskakuje z kanału na kanał to mnie to odstrasza..słowem i chciałabym i boje się