ha, wiec bedzie nowa Coma! Fantastycznie!
na razie Lista dla mnie bardzo pozytywna. Z tje okazji kapselek. Niech sobie nawet ta Madonna awansuje 3 pieterka.
mimo, ze nowa Coma nie zachwyca mnie, to trzeba ją zaliczyc do pozytywów, ale 1 płyta?! to bardzo źle
przeciez w lipcu i sierpniu za granicą ukazała/zuje sie masa znakomitych plyt
ku3a pisze:
Wiem, ze dla wielu osob tutaj Talk to cos nieziemskiego, ale ja juz od 20 tygodni nie moglem tego sluchac. Everything must spaść.
Ja też miałem okres ,gdy pragnąłem gorąco,by "Talk" opuściło listę,ale klika tygodni temu na nowo polubiłem tę piosenkę.W każdym razie jednak nie będę płakał po tej stracie-nic mnie tak nie cieszy jak odmłodzenie listy
Ostatnio zmieniony pt sie 11, 2006 8:57 pm przez szakal35, łącznie zmieniany 1 raz.
przy piosence madonny nie pozostalo mi nic innego jak nakarmic koty za oknem dzisiejsza moja kolacja bo po wizycie u "chinczyka" chyba musze zazyc tabletki na trawienie
tadzio3 pisze:ech... Coldplay wypadło. Co teraz? Nie ma nowego singielka?
4 chyba wystarczą, wolałbym nową płyte
Słyszałem, ze planują na razie odpoczynek i przez najbliższe dwa lata płyty nie wydadzą, może koncertową.
A na "X&Y" widzę co najmniej 3 piosenki zasługujące na singla- i to lepsze od "The Hardest Part"
Artur pisze:przy piosence madonny nie pozostalo mi nic innego jak nakarmic koty za oknem dzisiejsza moja kolacja bo po wizycie u "chinczyka" chyba musze zazyc tabletki na trawienie
Artur pisze:przy piosence madonny nie pozostalo mi nic innego jak nakarmic koty za oknem dzisiejsza moja kolacja bo po wizycie u "chinczyka" chyba musze zazyc tabletki na trawienie
Czy to nie było przypadkiem reklamowane Tao Tao ? Reklamacje do pani Loski
Dlaczego? ostatnio znika wszystko co im zostawiam na noc za oknem a dzisiaj maja pysznego wedzonego kurczaczka ktorego nie bylem juz wstanie zjesc, a jutro z rana wyjezdzam, chyba same kotki sa zadowolone bo strasznie chudziutkie
Czy to nie było przypadkiem reklamowane Tao Tao ? Reklamacje do pani Loski
mam nadzieje ze jadlem kurczaka ale zeby miec czyste sumienie dokarmiam teraz kotki
Na czwartą godzine już tradycyjnie "uciekam" od komputerka, aby oddać się tylko we władanie eteru.
Z wielką radoscią witam w "13"-tce swietne, choć mocno spóźnione Pustki
To, ze Jason wskoczy do top 10 to oczywistośc - ale czy dokona znacznego skoku? Oby. Balonik już zaciera ręce
Hey - niezmiennie głeboko człowieczyna wsłuchuje sie w ten tekst. Kurcze - ta Nosowska to bardzo mądra kobieta
Czeka anas jeszcze kilka perełek:
* Świetliki - skoro Nosowska to mądra kobieta, to Świetlicki to mądry facet
* T. Love - więcej Muńków
* RHCHP - 1 singiel przeciętny; 2 - dobry, czy 3 będzie bardzo dobry???
* Placebo - moze niektorzy się obudzą?
Są perełki - jest również Koszmarek - oby znów nie zakończył Listy
Pozostałe rzeczy bardzo dobrze znane: Melua, Gilmour, Nelly, S.O.A.D., DM...
Artur pisze:nie rób tego!!! prosze...szkoda kotków...
Dlaczego? ostatnio znika wszystko co im zostawiam na noc za oknem a dzisiaj maja pysznego wedzonego kurczaczka ktorego nie bylem juz wstanie zjesc, a jutro z rana wyjezdzam, chyba same kotki sa zadowolone bo strasznie chudziutkie[/quote]
ok, myślałam, ze chcesz im zafundowac chińszczyznę
Campari pisze:15 (-1) hmm z początku wydawało mi się, że nowa płyta Comy jest niemal doskonała, ale teraz z każdym przesłuchaniem ta płyta wydaje mi sie dużo gorsza od znakomitego "Pierwszego wyjścia..."
U mnie wprost przeciwnie- po każdym przesłuchaniu rośnie zachwyt nad ta płytą. jednak do "Pierwszego wyjścia..." jest jeszcze daaaaleeekooo i chyba nie dogoni jej, bo powoli staje się ona (pierwsza płyta) kultową