Kod: Zaznacz cały
| 27 | 26 | 19 | -1 | Lubię wrony - Młynarski Plays Młynarski | PL |Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
| 27 | 26 | 19 | -1 | Lubię wrony - Młynarski Plays Młynarski | PL |Liczyłem na szalony awans!PaTToN pisze:Awansuje i to najważniejszekrzysiek83 pisze:Nie spodziewałem się Turnaua tak niziutko, wielki zawód.
Chyba jednak nie ma aż takiego potencjału, by lecieć do góry jak rakietakrzysiek83 pisze:Liczyłem na szalony awans!
Lunatic Soul, Ray Davies, SBB i chyba Zanzibar (albo Andrus).kajman pisze:Na razie były nowości: najlepsza (Florka) i Najgorsza (Perfect). A lepszy Perfect niestety nie wszedł.
Jeżeli Młynarski się trzyma to co wyleci?
no jak to co : LS, MB, SBB i Zanzibar.kajman pisze: Jeżeli Młynarski się trzyma to co wyleci?
| 26 | 23 | 8 | -3 | Osioł - Voo Voo | PL |myślę że raczej RDAro pisze:MB
| 25 | 22 | 15 | -3 | Ballada o Baronie, Niedźwiedziu i Czarnej Helenie - Artur Andrus | PL |No jak to, nie wiedziałem czy się w ogóle pojawisz, a to by był poważny brak dziś. Bo o tym że świetnie sobie radzisz na nartach, nie śmiem wątpićlady pisze:Och, to miłe ... Ale kompletnie nie wiem z jakiego powodu
Jeszcze troche krąża nad listą heheNeo01 pisze:Czyli miast Wronów wypadnie SBB pewnie. Mogłyby już odlecieć i nie wnerwiać
Ja widzę kilku innych na czele z Balcarem i Caro.Aro pisze:Jno jak to co : LS, MB, SBB i Zanzibar.? pisze:eżeli Młynarski się trzyma to co wyleci?
| 24 | 24 | 4 | 0 | Back It Up - Caro Emerald | ZG |Kurcze..przypomniało mi się że u Kaczkowskiego zawsze rok miał nazwę alternatywną ..w tym roku tego nie było!słoik pisze:osioł tygodni na liście.
Jak miał się znudzić, jak przez większość czasu puszczany był we fragmencieJulia pisze:Oby Florencja nie wyleciała od razu za tydzień. To dziwne, ale ani trochę mi się nie znudził ten kawałek.