hm... ciekawe jak?Nivo pisze:Podaj, bo i tak każdy może sprawdzić.

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
hm... ciekawe jak?Nivo pisze:Podaj, bo i tak każdy może sprawdzić.
Potrzebne było 7 punktów.Neo01 pisze:No to już wiadomo że jedna z moich propozycji nie przeszła, ale nie powiem żeby to było wielkie zaskoczenie. Dobrze że nie ostatnia, ciekawe kto dał ten punkcik
![]()
Ale jest coś gorszego. Tylko tego chyba nie mogę napisać teraz.
Natomiast mam prośbę do Grycka - mógłbyś napisać ile punktów potrzeba było do "przejścia dalej"? Byłbym wdzięczny.
jak te utwory mogły odpaść??? IONA bez punktu?! u mnie miejsce 20-21...Grycek pisze:67. Bajka - The Bellman's Speech [4] (maarit)
71. Eyes of 99 - Together [0] (+ miejsce jedenaste) (mixplusik)
73. Iona - White Sands [0] (bear)
U mnie Bajka na miejscu 12, wysoko również Professor Fate.Yacy pisze:jak te utwory mogły odpaść??? IONA bez punktu?! u mnie miejsce 20-21...Grycek pisze:67. Bajka - The Bellman's Speech [4] (maarit)
Są to bowiem moje miejsca 9, 19 i 22 czyli czołówka lub przynajmniej prawie.Grycek pisze:66. Throll - Nie budź mnie [5] (PaTToN)
68. Dirty Granny Tales - Didi's Show [2] (iqh)
Ciekaweż skąd masz takie informacyjeAro pisze:w tym jeden trafił na utwór który zdobył 8 miejsce w eliminacjach.
nie wiem kto zgłosił ten utwór, ale ten ktoś dał chyba niezłą (kolejną już) plamę:Grycek pisze:Myśli Rozczochrane Wiatrem Zapisane - Góry Moje w nieskończoność zaklęte
Myślisz, że wtedy by się zmieściło w jednej linijce?bear pisze:nie wiem kto zgłosił ten utwór, ale ten ktoś dał chyba niezłą (kolejną już) plamę:Grycek pisze:Myśli Rozczochrane Wiatrem Zapisane - Góry Moje w nieskończoność zaklęte
nie ma żadnego powodu, by słowo "moje" było pisane z dużej litery...
Piosenka Bajki była jedną z dwóch ostatnich, które wypadły z mojej jedenastki. Na Ionę zagłosowałbym, gdyby był inny utwór -- najlepiej nie z pierwszego albumu (i tak była u mnie ok. #15).Yacy pisze:jak te utwory mogły odpaść??? IONA bez punktu?! u mnie miejsce 20-21...Grycek pisze:67. Bajka - The Bellman's Speech [4] (maarit)