zbyszu - super, że będziesz !

w piatek do Otwocka czym sie zabierzemy? jakiś autobus czy Koleje Mazowieckie?ku3a pisze:Potem pewnie krótka narada, kupno biletów i podróż na Myśliwiecką.
mam prawo jazdy. może byc?ku3a pisze:Nie zapomnijcie o dokumencie tożsamości.
Martyrka już odnalazła głęboko pochowane atrybuty kibica i sie zastanawia czy wziąćku3a pisze:Czy ktoś jest chętny na rozegranie meczu? (jeśli już, to pewnie w sobotę późnym popołudniem)Bo nie wiem czy brać sprzęt
. I Martyrka pewnie też nie wie czy brać atrybuty kibica
.
KMMartyr pisze:w piatek do Otwocka czym sie zabierzemy? jakiś autobus czy Koleje Mazowieckie?
trochę się spóźniłam. w takim razie pomponiki idą znów spaćku3a pisze:Tym razem meczu nie będziemy rozgrywać. Wybadamy teraz i ewentualnie skorzystamy z okazji następnym razem.
Ja jestem chętny, brać sprzęt i atrybuty. Chyba, że będzie lało lub oliwki mi pokrzyżują plany.ku3a pisze:Czy ktoś jest chętny na rozegranie meczu? (jeśli już, to pewnie w sobotę późnym popołudniem)Bo nie wiem czy brać sprzęt
. I Martyrka pewnie też nie wie czy brać atrybuty kibica
.
Może być też Mini-Blus.ku3a pisze:KM
ku3a pisze: lista obecności:
- LLucky (bez noclegów)
Mam nadzieje, że to lista niedalekiej przyszłości. Pominąłem Tych co znam - szkoda, że Was nie będzie Stare Wyjadaki Zlotowe. Fajnie byłoby poznać "sąsiadów" (skoda, że nie byłem na zlocie lpmn):ku3a pisze: lista przyszłości:
- adamwadameria
- Aro
- bear
- Dede
- Kertoip
- mateusz15
- Neo01
- Tomekk
Neo01 pisze:Ok. Podjąłem ostateczną decyzję że się jednak pojawię, takiej okazji nie można przegapićquote]Jeśli nie byłeś na Myśliwieckiej to zobaczysz jakie to wypieki na policzkach. Jedziesz aż z okolic Rzeszowa? Przejeżdżaliśmy przez Rzeszów jak gnaliśmy do Mucznego ale byliśmy tam około 17:00? więc nie było czasu na pogawędki.
ku3a to może być y, bo na x jest po pierwsze za duży, a po drugie tutaj x oznacza godzinę.Martyr pisze:x = ku3aGrycek pisze:Teraz pytanie. Ile się równa x?![]()
![]()
okbobby-x pisze:Ja jestem chętny, brać sprzęt i atrybuty. Chyba, że będzie lało lub oliwki mi pokrzyżują plany.ku3a pisze:Bo nie wiem czy brać sprzęt. I Martyrka pewnie też nie wie czy brać atrybuty kibica
.
Jest ewentualność, że ktoś nie pójdzie spać i przegada całą noc.Neo01 pisze:Ja raczej na nocleg nie planowałem się pisać, raczej nie będę się nikomu wciskał do łóżkaNo chyba że darmowa podłoga by wchodziła w grę
Czy będzie nietaktem jak założę starą czarną koszulkę forumową z zawijasem Marka, chyba nowej nie kupiłemMartyr pisze:to idę prasować koszulkę martyrową
a wiesz, Bobby, że ja tez miałam to pytanie na końcu języka. Według mnie byłoby w porządku. Marek jest w Trójcebobby-x pisze:Czy będzie nietaktem jak założę starą czarną koszulkę forumową z zawijasem Marka, chyba nowej nie kupiłem.
To może Ci co mają koszulki forumowe, Trójkowe to niech wezmą.Martyr pisze:a wiesz, Bobby, że ja tez miałam to pytanie na końcu języka.
da radęNeo01 pisze:Ale jakby się dało jakoś przekimać parę godzin choćby na podłodze, byłoby super...
znajdź nas na Centralnym. jakby co, mamy swoje numeryNeo01 pisze:Będę busem koło 17 na al. Jerozolimskich. Ku3a zaraz Ci wyślę mój nr na pw.
pogoda chyba nie jest najgorsza jeśli taka bedzie. nie ma padać a to chyba najważniejsze? zachmurzenie powinno być do ok. 18 a potem już lepiejabd3mz pisze:a w co ten mecz?![]()
btw - pogoda dla zainteresowanych: http://pogodynka.pl/miasto.php?miasto=warszawa [chyba, że ktoś ma lepszą.]
my śle że nie wszystko stracone. zawsze możesz tą pierwszą forumową koszulke w sobotę na zlotowanie albo po powrocie z Trójki w piątekbobby-x pisze:To może Ci co mają koszulki forumowe, Trójkowe to niech wezmą.
A to już jest Zlot Fanów...„Zlot Fanów Listy Przebojów Trójki”.