Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
debiut na lp3 sierpień ... 1982krzysiek83 pisze:Wspaniały 1983Martyr pisze:Martyna Jakubowicz... i jeden z utworów które bardzo lubięKtóry to był rok?
![]()
![]()
To był rok!
Jeżeli 3 to co miałoby jeszcze wypaść? Chyba nie bedzie drugiej Kultowej nowości.Gary pisze:Przewiduję jeszcze 3 nowości: 2xKult + Kaczmarski.
Można nie lubić, ale jednak jest to świetny utwór imprezowy. Każdy to zaśpiewa, przynajmniej refren.Robinson pisze:Chyba Stelmi nie lubi Baranka.
Ja też nie przepadam.
Ja znam "Antibę" i bardzo lubięsłoik pisze:A moim zdaniem "Leszek Żukowski" to jedyny (oprócz "Antiba", którego nikt nie zna) utwór z tego wieku, który zasługuje na Top.
Hmm... Stelka rzekł, że 83, ponieważ wtedy ukazała się płyta Maquillage, chyba....Yacy pisze:debiut na lp3 sierpień ... 1982krzysiek83 pisze:Wspaniały 1983Martyr pisze:Martyna Jakubowicz... i jeden z utworów które bardzo lubięKtóry to był rok?
![]()
![]()
To był rok!to też był świetny rok, szczególnie dla polskiej reprezentacji
Na szczęście nie i nie przewidujemymrsap pisze:Witam wszystkich!
Topu słucham dopiero od tej godziny. Tak z ciekawości się spytam. Czy oprócz Leszka była jeszcze jakaś Coma?
do strawienia.krzychu78 pisze:#21 [N] Kult - BARANEK
myślę, że "Jolka mogła wypaść, ale moje przeczucie na ogół się nie sprawdzają.tadzio3 pisze: Jeżeli 3 to co miałoby jeszcze wypaść? Chyba nie bedzie drugiej Kultowej nowości.
A póki co jest zapowiadany "Baranek" i przedostatnia (chyba) nowość![]()
to były takie czasy, że rok wydania płyty wcale nie pokazywał, w którym roku została nagrana ...krzysiek83 pisze: Hmm... Stelka rzekł, że 83, ponieważ wtedy ukazała się płyta Maquillage, chyba....
Bez szans. Dobrze, że jest już teraz, a nie za dwie godziny. Co za chłambear pisze:myślę, że "Jolka mogła wypaść, ale moje przeczucie na ogół się nie sprawdzają.
"Mury" poprawiłyby mi humor i mam nadzieję, że będą
eeee tam , moja nieMash pisze:No i jest największa zmora wszystkich topowiczów...