mrsap pisze:Wolałbym żeby było miejsce dla czegoś bardziej współczesnego... To takie żenująco archaiczne granie...
ale stoi w opozycji właśnie do nowoczesnego grania i dzięki temu zyskuje popularność w kręgach, którym nie specjalnie przypada do gustu właśnie to "nowoczesne granie" i wolą coś bardziej archaicznego
Tyle, że dla tego bardziej nowoczesnego, nie ma miejsca na liście. Było Foo Fighters, ale nic poza tym...
mrsap pisze:Tyle, że dla tego bardziej nowoczesnego, nie ma miejsca na liście. Było Foo Fighters, ale nic poza tym...
to w takim razie namów znajomych żeby głosowali. na liście przebojów jest demokracja. przebije się ten kto ma więcej głosów. reguły są proste. piszesz że nie mam miejsca, miejsce jest. całe 30 miejsc, tylko nowoczesne nagrania nie są na tyle przebojowe żeby zawładnąć sercami głosujących.
mrsap pisze:Wolałbym żeby było miejsce dla czegoś bardziej współczesnego... To takie żenująco archaiczne granie...
No tak ale akurat takiego Trivium czy Bullet For My Valentine do głosowania nie wpuszczą
Bullet For My Valentine było kiedyś w zestawie
A mnie chodzi raczej o zespoły typu Seether, Disturbed, Alter Bridge, Staind, Puddle Of Mudd, Avenged Sevenfold czy Three Days Grace. Są bardzo popularne w USA, a u nas wciąż o nich cicho...
mrsap pisze:A mnie chodzi raczej o zespoły typu Seether, Disturbed, Alter Bridge, Staind, Puddle Of Mudd, Avenged Sevenfold czy Three Days Grace. Są bardzo popularne w USA, a u nas wciąż o nich cicho...
Pogrubione były w zestawie, trzeba było głosować. Alter Bridge gra nowocześnie? (LOL )
mrsap pisze:Tyle, że dla tego bardziej nowoczesnego, nie ma miejsca na liście. Było Foo Fighters, ale nic poza tym...
to w takim razie namów znajomych żeby głosowali. na liście przebojów jest demokracja. przebije się ten kto ma więcej głosów. reguły są proste. piszesz że nie mam miejsca, miejsce jest. całe 30 miejsc, tylko nowoczesne nagrania nie są na tyle przebojowe żeby zawładnąć sercami głosujących.
Dla mnie lista Trójki dobra jest taka, jaka jest Bez "Nostradamusa"
Gary pisze:Pogrubione były w zestawie, trzeba było głosować. Alter Bridge gra nowocześnie? (LOL )
Na pewno bardziej niż dziadki z Judas Priest Wbrew pozorem głosowałem na wszystkie te zespoły i... wcale się nie dziwę, że się nie przebiły, bo w Trójce prawie nikt ich nie gra. Może i dobrze, że tak jest.
trzecia i druga dziesiątka:
30. NAPRAWDĘ KOCHAM DESZCZ - Robert Kasprzycki
29. YOU KNOW I'M NO GOOD - Amy Winehouse (Universal)
28. CHASING PAVEMENTS - Adele (Sonic)
27. GOBBLEDIGOOK - Sigur Ros (EMI)
26. MIESZKO I DOBRAWA - Czeslaw Spiewa (Mystic)
25. PAPIEROWY KSIEZYC - Muchy i Halina Frackowiak (Polskie Radio)
24. HOUSE OF CARDS - Radiohead (EMI)
23. W IMIENIU DAM - Hey (Ql Music)
22. THE ONLY ONE - The Cure (Universal)
21. MR. ROCK'N'ROLL - Amy MacDonald (Universal)
20. THE AGE OF THE UNDERSTATEMENT - The Last Shadow Puppets (Isound)
19. GAINED THE WORLD - Morcheeba (Isound)
18. NIE LICZY SIE NIC - Maryla Rodowicz i Andrzej Smolik (Sony BMG)
17. WARWICK AVENUE - Duffy (Universal)
16. FEELING GOOD - Muse (Warner)
15. NOSTRADAMUS - Judas Priest (Sony BMG)
14. JEST CUDNIE - Maryla Rodowicz (Sony BMG)
13. NIGDY WIECEJ NIE TANCZ ZE MNA - Ania (Sony BMG)
12. HYDROPIEKLOWSTAPIENIE - Lao Che (OpenSources)
11. WALK ASIDE - Renton (Polskie Radio)