Oczywiście nie oznacza to, że wyszczególnione osoby nie cieszą się z większej ilości - jest to tylko wykaz ile wykonawców z poszczególnych piątek dostało się do finału.
bez wzgledu na to ile topów sie zalapie, jestem za tym, aby top Metalliki zorganizowac w takim terminie, aby skonczyl sie on 27.05, czyli dzien przed koncertem.
ku3a pisze:bez wzgledu na to ile topów sie zalapie, jestem za tym, aby top Metalliki zorganizowac w takim terminie, aby skonczyl sie on 27.05, czyli dzien przed koncertem.
Czyli w razie 7 Topów Metallica bezpośrednio po Knopflerze. Popieram.
Robinson pisze:W przypadku organizowania 5 topów, najbardziej zadowoleni z wyników będą:(...)
0 - abd3mz(...)
Oczywiście nie oznacza to, że wyszczególnione osoby nie cieszą się z większej ilości - jest to tylko wykaz ile wykonawców z poszczególnych piątek dostało się do finału.
Na tym przypadku widać jak statystyka kłamie. Ja najbardziej zadowolony będę z przeprowadzenia 5 topów, a najmniej z 7.
polikut pisze:
abd3mz pisze:
45 1 The Chemical Brothers 1
(...)
45 1 Chemical Brothers 1
A to nie jest czasami to samo ?
Jak widać dla głosujących nie. Poprawiłem.
Uwaga !
Jeśli te osoby nie zgłoszą się w ciągu tygodnia do prowadzenia topu, będę szukał następnych.
2 37 Metallica - Gary
3 29 Radiohead - kleschko
4 25 King Crimson - kajman
kajman pisze:chociaż przy pierwszym jestem załamany, bo przez falstart wyprzedził mnie Robinson.
Z dużą przyjemnością odstępuję Ci ten top
Bardzo dziękuję! dla mnie ten top jest szczególnie ważny - zdecydowanie bardziej niż np. Beatlesi.
to już nie będę musiał potwierdzać chęci prowadzenia topu, ale skoro to nie wystarcza to oczywiście potwierdzam. Nota bene, gdyby nie moja wymiana zdań z Robinsonem (którą przedstawiłem w skrócie), to w ogóle nie ja powinienem być liczony jako prowadzący.
kajman - ja to wszystko wiem, ale formalności muszą być dopełnione. A co do wymiany zdań to wydało misie zbędne umieszczenie Robinsona jako prowadzącego skoro już to ustaliliście.
Ja niestety nie podołam tym razem temu wyzwaniu, zwłaszcza że ....
ku3a pisze:bez wzgledu na to ile topów sie zalapie, jestem za tym, aby top Metalliki zorganizowac w takim terminie, aby skonczyl sie on 27.05, czyli dzien przed koncertem.
..zgadzam się z terminem zaproponowanym przez Ku3ę, więc tym bardziej nie będę miał odpowiednio dużo czasu, więc sprezentuję ten top chętnemu.
Raczej nie chętnemu tylko następnej osobie w kolejce. Oprócz Garego na pierwszym miejscu Metallicę umieściła tylko IZA.
IZO - jesteś chętna do prowadzenia topu ?
To byłby mój pierwszy raz jeśli chodzi o poprowadzenie czegokolwiek na forum, więc nie wiem czy wypadłoby to tak jakby wszyscy chcieli. Nawet nie wiem czy dysponuję wystarczającymi zbiorami, gdyż chyba specjalnych "ciekawostek" muzycznych związanych z Metallicą nie mam na dysku. Więc powiedzmy, że mówię "tak", jeśli nie znajdzie się ktoś kto mógłby coś więcej zaoferować
IZO rozumiem Twoje obawy, ale każdy kiedyś miał ten pierwszy raz. Co do zbiorów to myślę, że z pomocą innych uda się je zebrać. Masz jeszcze 6 dni na zastanowienie, więc czekam na ostateczną decyzję.
Co do "kogoś kto mógłby więcej zaoferować" to następna osoba jest doświadczona w prowadzeniu różnych rzeczy na forum.
Apropo topu Queen to proponuję nie rozpoczynać go prędzej niż po zakończeniu rundy eliminacyjnej "Naszej Listy 5", bo i tam i tutaj jest sporo materiału do przesłuchania.
Moja propozycja rozwiązania problemu. Każdy niech odpowie na jedno pytanie:
1. Jaka kolejność przeprowadzania topów ?
a) kolejność według punktów
b) kolejność alternatywna (tak żeby zdążyć przed koncertem/koncertami)
2. Ile topów ?
a) 5
b) 6
c) 7
Myślę, że to przybliża nas do rozwiązania. Ja na razie nie mam zdania.
Oto proponowana przeze mnie kolejność:
Do 15.-16. marca Radiohead, do 12.-13. kwietnia King Crimson, do 1. maja Mark Knopfler /koncert/, do 26. maja Metallica /koncert/, do połowy czerwca Muse, a potem lekko zwolnić z topami ze względu na okres wakacyjny, czyli przeznaczyć jakiś miesiąc na Lady Pank i kolejny na Queen, aby również zakończyć tuż przed koncertem
ksch pisze:Oto proponowana przeze mnie kolejność:
Do 15.-16. marca Radiohead, do 12.-13. kwietnia King Crimson, do 1. maja Mark Knopfler /koncert/, do 26. maja Metallica /koncert/, do połowy czerwca Muse, a potem lekko zwolnić z topami ze względu na okres wakacyjny, czyli przeznaczyć jakiś miesiąc na Lady Pank i kolejny na Queen, aby również zakończyć tuż przed koncertem
Tak, jak napisał wyżej Gary, troszkę zwolnijmy z tymi topami. Na razie będą eliminacje Naszej Listy V. Jest też Przebój Roku i Koszmar Roku. Potem niech będzie Radiohead w terminie proponowanym przez Ciebie na King Crimson, a King Crimson niech może wskoczy na termin czerwcowy.
Ostatnio zmieniony ndz lut 10, 2008 7:17 pm przez Robinson, łącznie zmieniany 1 raz.
Gary pisze:Apropo topu Queen to proponuję nie rozpoczynać go prędzej niż po zakończeniu rundy eliminacyjnej "Naszej Listy 5", bo i tam i tutaj jest sporo materiału do przesłuchania.
Z ust...eee... z klawiatury mi to wyjąłeś .
A tak w ogóle to też wydaje mi się, że top Queen i Metalliki powinny być z okazji koncertów, czyli odpowiednio we wrześniu i maju.