marsvolta pisze:Jakim cuden ciagle wypadaja piosenki które tak fanomenalnie debiutuja nich mi to ktos wytłumaczy chba nas ktos robi w (za przeproszeniem ch..), ja sie z tym nie moge pogodzic kiedys nie było takiech jaj.
Jak dla mnie to po odejściu Niedźwiedzia zmniejszyła się słuchalność LP3... I mniej osób na nią głosuje, w związku z czym zdarzają się dziwne rzeczy.
Pokażę to na pewnym przykładzie: nasze forum musiało czekać 4 lata na przekroczenie progu 200 osób online naraz i to po wielu reklamach... Na forum LPMN ten próg został przekroczony drugiego dnia, po jednej reklamie.
ksch pisze:
Pokażę to na pewnym przykładzie: nasze forum musiało czekać 4 lata na przekroczenie progu 200 osób online naraz i to po wielu reklamach... Na forum LPMN ten próg został przekroczony drugiego dnia, po jednej reklamie.
Yacy pisze:Kawa polsko-turecka - kawa nazywana "po turecku" parzona w ten sposób tylko w Polsce Ale żeby nie było - pijam też kawę po turecku i też lubię. Jednak na codzień... polsko-turecka (kojarzy mi się jakoś ... historycznie )
a myślałam ze to jakaś specjalna receptura wypracowana przez Turków i Polaków
Pozdrowienia dla pracujących w kantorku - Helenki i Kuby
ksch pisze:(...)
Przyznam się, że ta Nelly podoba mi się znacznie bardziej niż Lady Pank, mimo, że jak dla mnie w jej wykonaniu było gorsze tylko All good things.
A Stare Dobre niestety aż 3 w dół. Ale i tak nie spodziewałem się, że zdoła się w ogóle do 30 załapać.
No no, to zaskoczenie. Jednak liczyłem na awans Bruce'a. No ale wcale mi to nie przeszkadza, bo piosenka taka sobie.
ksch pisze:
Jak dla mnie to po odejściu Niedźwiedzia zmniejszyła się słuchalność LP3... I mniej osób na nią głosuje, w związku z czym zdarzają się dziwne rzeczy.
No tak ale to by oznaczało że trójki to juz dzisiaj nikt nie słucha a to to mi sie wierzyc nie chce.
Poza tym tam wygrało the eagles to by na lp3 nigdy nie wygrało i cała to lista marka to takie tam grzeczne pioseneczki i bez kszty brytyjskiej nowosci. Kto by chciał słuchac czegos takiego.
Skoro Program III jest patronem medialnym Gali Mistrzów, a ta własnie teraz w TV się rozstrzyga, to czy nie bylo by fajnie, gdyby dziś Lista była na sportowo? Np.:
a) albo fragmenty relacji trójkowych i jedynkowych komentatorów z wydarzen sportowych Polaków 2007
b) albo Słuchacze - dzwoniąc - komentowali by po swojemu np. skok Małysza albo wygrany wyścig Otylii czy Kubicy...albo skok Blanika, albo gol Smolarka, albo...
To by były jaja i Lista jak nalezy i jak za dawnych lat
Do zakibicowania
Ostatnio zmieniony sob sty 05, 2008 9:24 pm przez zbyszu, łącznie zmieniany 1 raz.