Umbrella brzmi rewelacyjnie, jeżeli słucha się jej w towarzystwie Jimmy'ego, Foundations, utworów Miki czy nowego koszmarku Sugababes - ale tylko wtedy.prz_rulez pisze:Uczepiliście się tej Umbrelli...![]()
Jak dla mnie to był jeden z najlepszych utworów na NL3. I w ogóle w tym roku.
Nasza Lista IV
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Hmm.... "Humanity" miało u mnie na liście chartrun 49, podczas gdy "Umbrella" 2-2-13-13-24-24-29-29-28-25-15-1-4-5-9-10-6-21-6-7-33-16 i nie wygląda na to, by miała pojutrze wypaść.dominik_fi pisze:Zgadzam się że to jedna z lepszych piosenek w tym roku, jednak nie najlepsza. Najlepsza to Humanity.prz_rulez pisze:Uczepiliście się tej Umbrelli...![]()
To tyle w kwestii parasolki-solki-solki
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
hm.... po kolei pozycje: 1,3, 2, 6, 10, 34, 23, 24, 12 i 5 mojej listy...kajman pisze:Umbrella brzmi rewelacyjnie, jeżeli słucha się jej w towarzystwie Jimmy'ego, Foundations, utworów Miki czy nowego koszmarku Sugababes - ale tylko wtedy.prz_rulez pisze:Uczepiliście się tej Umbrelli...![]()

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
- Kontakt:
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Heh, to jest dopiero powalająca argumentacjanastoletni_duch pisze:ale na okładce jest banga;pprz_rulez pisze:i w torrencie, i na CHC jest "Bamboo Banger" - tylko że akcent w utworze jest, jaki jestnastoletni_duch pisze:ja dopiero przesłuchuję propozycje prz_rulez'a, i taka mała uwaga przy m.i.a. tytuł powinien być 'Bamboo Banga' ;]

Co do placu Franciszka - u mnie tez nie chce tego odtwarzać

-
- Kontakt:
Łaa, źle przeczytałem ;] jak nie chce odtwarzać to może musisz zmienić tagi?Miszon pisze: Co do placu Franciszka - u mnie tez nie chce tego odtwarzać. Mówicie, że jak to obejść?
No w końcu wysłuchałem wszystkiego. I widzę, że w tych propozycjach raczej górują tutaj cięższe brzmienia i rock progresywny... we wcześniejszych edycjach też tak było?
Ostatnio zmieniony czw lis 15, 2007 11:42 am przez nastoletni_duch, łącznie zmieniany 2 razy.
- dominik_fi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.
A ja już teraz prawie na pewno wiem, że nie zdążę przesłuchać wszystkich utworów (poza tymi 25, które zdążyłem) a już na pewno zagłosować przed 25. Wczoraj spalił mi sie zasilacz od kompa dziś albo jutro wysyłam go do aż do Krakowa. Mam nadzieję, że zdążą naprawić. Choć mają na to 14 dni roboczych, więc do 6 grudnia. Teraz piszę ze starego kompa ojca, więc nie mam co marzyć że coś mi sie uda pobrać na niego. Nie ma też możliwości podłączanie tu mojego dysku bo jest pod ATA a drugi pod SATA. Jeszcze dziś jak będę na uczelni spróbuję zgrać ile się da na mp3. Ale jeszcze napiszę w środę czy dało by się ewentualnie przedłużyć głosowanie. Jeśli sie nie da, to zagłosuje po porostu na te utwory które pamiętam do tej pory, a więc na pewno na 3 utwory 3 osób a pozostałe 2 wskaże przypadkowo.
Ale obiecuję, że dziś i w poniedziałek na uczelni będę się starał pobrać jak najwięcej z chomika.
Ale obiecuję, że dziś i w poniedziałek na uczelni będę się starał pobrać jak najwięcej z chomika.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
No akurat ta edycja jest najbardziej metalowa. Bo bardziej progresywna była chyba trzecia. Za to druga była najbardziej spójna gatunkowo, ta ma jednak największy rozrzut. Ale też piosenek jest minimum kilkanaście więcej niż w poprzednich edycjach.nastoletni_duch pisze: No w końcu wysłuchałem wszystkiego. I widzę, że w tych propozycjach raczej górują tutaj cięższe brzmienia i rock progresywny... we wcześniejszych edycjach też tak było?
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
- Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove
Ja jestem za tym by przedłużyć głosowanie o tydzień.dominik_fi pisze:A ja już teraz prawie na pewno wiem, że nie zdążę przesłuchać wszystkich utworów (poza tymi 25, które zdążyłem) a już na pewno zagłosować przed 25. Wczoraj spalił mi sie zasilacz od kompa dziś albo jutro wysyłam go do aż do Krakowa. Mam nadzieję, że zdążą naprawić. Choć mają na to 14 dni roboczych, więc do 6 grudnia. Teraz piszę ze starego kompa ojca, więc nie mam co marzyć że coś mi sie uda pobrać na niego. Nie ma też możliwości podłączanie tu mojego dysku bo jest pod ATA a drugi pod SATA. Jeszcze dziś jak będę na uczelni spróbuję zgrać ile się da na mp3. Ale jeszcze napiszę w środę czy dało by się ewentualnie przedłużyć głosowanie. Jeśli sie nie da, to zagłosuje po porostu na te utwory które pamiętam do tej pory, a więc na pewno na 3 utwory 3 osób a pozostałe 2 wskaże przypadkowo.
-
- Kontakt:
Dla mnie to najbardziej nierówna edycja. Sporo utworów znakomitych i wyjątkowo dużo rzeczy, które bez problemu trafiłyby na moją koszmarlistę. Było kilka piosenek, których nie dałem rady przesłuchać w całości, a jedną z nich uznaję za zdecydowanie najsłabszą w historii Naszych List. Od razu informuję, żeby uciąć ewentualne spekulacje, że nie chodzi mi o Bambo banger.
-
- Kontakt: