"AutumnSong' 9 w dol
1337 (14.09.2007)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
-
prz_rulez
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Zbyszu, czy to potwierdzone informacje??zbyszu pisze:I od tego jest autor Listy - czyli w tym przypadku Balon!!!ku3a pisze:oczywiscie, ze tak, ale metoda przyblizen dojdziemy do sytuacji w ktorych nie wiadomo co zrobic. W moim przykladzie nie wywalamy piosenek, w Twoim wywalamy. Tworzymy przyklad posredni i decydujemy czy wywalamy czy nie. Jesli wywalamy to nastepny przyklad posredni pomiedzy tym a moim, a jesli nie wywalamy to nastepny przyklad posredni miedzy tym a Twoim. Chodzi mi o to, ze raczej nie zdefiniuje sie takich regul. Bo generalnie idea jest dobra, tylko jak ja zrealizowac...zbyszu pisze:Widzisz róznicę???
Niedzwiedz tak robił - tylko bardziej ukrywajac (czyli bardzo inteligentnie!!!). Wiadomo, ze teraz - w erze bezdusznego głosowania internetowego to nie przejdzie - ale drzewniej, w latach 90-tych to było normą (Niedzwiedziową). I bardzo dobrze!!! Mi się podobało - i np. miałem okazję usłyszeć jakiś wynalazek Niedzwiedziowy, który wprawdzie nie miał wymaganych na miejsce 50 tych np. 200 głosów - tylko miał np. 73...Jelsi załlapało - Słuchacz zagłosował na przyszły tydzien - jeśli nie - Niedzwiedz już nie wciskał tego utworu sztucznie np. na 49 miesce!!!
I Tyle
Widzisz różnicę???
Do nasłuchania
Jest już znany singiel promujący?Gravitation pisze:TOMEK MAKOWIECKI - OSTATNIE WSPÓLNE ZDJĘCIE BONNIE & CLYDE - PREMIERA 21 PAŹDZIERNIK 2007
Co do trzeciej dziesiątki listy - rozczarowująca. Manici ostro w dół - u mnie co prawda na liście to dopiero poleciały (8-->50-->bye bye), mimo to na liście Trójki trochę mnie to dziwi, zwłaszcza przy stałej formie "Your Love Alone"...
-
Robinson
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
30. AVOCADO - Dubska
29. GOODBYE - Lionel Richie
28. TERAZ I TU - Anna Maria Jopek
27. SOMEWHERE OVER THE RAINBOW - Katie Melua & Eva Cassidy
26. CLOSER - Travis
25. 1973 - James Blunt
24. JA TU CZEKAM - Mr Zoob
23. ZNÓW WSZYSTKO POSZLO NIE TAK - Myslovitz
22. I DON'T KNOW HOW TO LOVE HIM - Sinead O'Connor
21. AUTUMNSONG - Manic Street Preachers
29. GOODBYE - Lionel Richie
28. TERAZ I TU - Anna Maria Jopek
27. SOMEWHERE OVER THE RAINBOW - Katie Melua & Eva Cassidy
26. CLOSER - Travis
25. 1973 - James Blunt
24. JA TU CZEKAM - Mr Zoob
23. ZNÓW WSZYSTKO POSZLO NIE TAK - Myslovitz
22. I DON'T KNOW HOW TO LOVE HIM - Sinead O'Connor
21. AUTUMNSONG - Manic Street Preachers
- Gravitation
- Kontakt:
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
I od tego jest autor Listy - czyli w tym przypadku Balon!!!prz_rulez pisze: oczywiscie, ze tak, ale metoda przyblizen dojdziemy do sytuacji w ktorych nie wiadomo co zrobic. W moim przykladzie nie wywalamy piosenek, w Twoim wywalamy. Tworzymy przyklad posredni i decydujemy czy wywalamy czy nie. Jesli wywalamy to nastepny przyklad posredni pomiedzy tym a moim, a jesli nie wywalamy to nastepny przyklad posredni miedzy tym a Twoim. Chodzi mi o to, ze raczej nie zdefiniuje sie takich regul. Bo generalnie idea jest dobra, tylko jak ja zrealizowac...
Niedzwiedz tak robił - tylko bardziej ukrywajac (czyli bardzo inteligentnie!!!). Wiadomo, ze teraz - w erze bezdusznego głosowania internetowego to nie przejdzie - ale drzewniej, w latach 90-tych to było normą (Niedzwiedziową). I bardzo dobrze!!! Mi się podobało - i np. miałem okazję usłyszeć jakiś wynalazek Niedzwiedziowy, który wprawdzie nie miał wymaganych na miejsce 50 tych np. 200 głosów - tylko miał np. 73...Jelsi załlapało - Słuchacz zagłosował na przyszły tydzien - jeśli nie - Niedzwiedz już nie wciskał tego utworu sztucznie np. na 49 miesce!!!
I Tyle
[/size]
Do nasłuchania[/quote]
Zbyszu, czy to potwierdzone informacje??
e"...[/quote]
Nie na 100%. Ale rozmawiałem kiedyś z Niedzwiedziem w Szklarskiej Porębie - podczas "Markomanii" spod Szrenicy i sam mówił, ze nieraz przemyca do Poczekalni coś ze swpjej połi. Jelsi sie uda - słuchacz zagłosuje - jesli nie - trudno - podrzucimy coś nowego
W ostatnich latach (bezduszne głosowanie internetowe) sam Niedzwiedz zwyczajnie nudził się już Listą - a Poczelanią w szczególności. Albo ile to razy z zalem zapowiadał, ze w Top 30 mamy znów tylko 2 nowości???
Zwyczajnie Poczekalnia jest nudna z np. Silskim MSP Smashing P. czy REM sprzed miesięcy
Takie jest moje zdanie - i opowiastki Niedzwiedzia
Do nasłuchania
Ostatnio zmieniony pt wrz 14, 2007 8:38 pm przez zbyszu, łącznie zmieniany 1 raz.
- stavanger
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 683
1. Happysad - Milowy lasku3a pisze:Uwaga!
Pomysl na dzis. Tydzien temu Zbyszu zaproponowal, aby stworzyc liste piosenek ktore moznaby dodac do zestawu. Nie wiem czy w rezultacie ktos wyslal jakiegos maila do Balonika. Stworzmy taka liste dzisiaj. Wypisujcie jakie piosenki (najlepiej single) chcielibyscie zobaczyc w zestawie do glosowania, a ja to zbiore do kupy i za tydzien wrecze liste Balonikowi.
2. Surowa kara za grzechy - Godzina szczerości