1337 (14.09.2007)

Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

ku3a

Post autor: ku3a »

:shock:
"AutumnSong' 9 w dol :?: :evil:
GregF

Post autor: GregF »

22 (-3). Wydawało się, że Sinead po wejściu do 30-tki najgorsze ma już za sobą, ale i tutaj furory jednak nie zrobi, a szkoda.
Kiefer

Post autor: Kiefer »

Uuuu, chyba fani zaspali. Albo jesieni w tym roku nie bedzie, tylko od razu zima?
prz_rulez
Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
Kontakt:

Post autor: prz_rulez »

zbyszu pisze:
ku3a pisze:
zbyszu pisze:Widzisz róznicę???
oczywiscie, ze tak, ale metoda przyblizen dojdziemy do sytuacji w ktorych nie wiadomo co zrobic. W moim przykladzie nie wywalamy piosenek, w Twoim wywalamy. Tworzymy przyklad posredni i decydujemy czy wywalamy czy nie. Jesli wywalamy to nastepny przyklad posredni pomiedzy tym a moim, a jesli nie wywalamy to nastepny przyklad posredni miedzy tym a Twoim. Chodzi mi o to, ze raczej nie zdefiniuje sie takich regul. Bo generalnie idea jest dobra, tylko jak ja zrealizowac...
I od tego jest autor Listy - czyli w tym przypadku Balon!!!

Niedzwiedz tak robił - tylko bardziej ukrywajac (czyli bardzo inteligentnie!!!). Wiadomo, ze teraz - w erze bezdusznego głosowania internetowego to nie przejdzie - ale drzewniej, w latach 90-tych to było normą (Niedzwiedziową). I bardzo dobrze!!! Mi się podobało - i np. miałem okazję usłyszeć jakiś wynalazek Niedzwiedziowy, który wprawdzie nie miał wymaganych na miejsce 50 tych np. 200 głosów - tylko miał np. 73...Jelsi załlapało - Słuchacz zagłosował na przyszły tydzien - jeśli nie - Niedzwiedz już nie wciskał tego utworu sztucznie np. na 49 miesce!!!

I Tyle

Widzisz różnicę???

Do nasłuchania
Zbyszu, czy to potwierdzone informacje??
Gravitation pisze:TOMEK MAKOWIECKI - OSTATNIE WSPÓLNE ZDJĘCIE BONNIE & CLYDE - PREMIERA 21 PAŹDZIERNIK 2007
Jest już znany singiel promujący?

Co do trzeciej dziesiątki listy - rozczarowująca. Manici ostro w dół - u mnie co prawda na liście to dopiero poleciały (8-->50-->bye bye), mimo to na liście Trójki trochę mnie to dziwi, zwłaszcza przy stałej formie "Your Love Alone"...
GregF

21 (-9). Największa niespodzianka in minus - w przededniu jesieni "Autumnsong" Manic Street Preachers, zamiast wrócić do pierwszej dziesiątki, nie utrzymali się nawet w drugiej :cry: .
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

30. AVOCADO - Dubska
29. GOODBYE - Lionel Richie
28. TERAZ I TU - Anna Maria Jopek
27. SOMEWHERE OVER THE RAINBOW - Katie Melua & Eva Cassidy
26. CLOSER - Travis
25. 1973 - James Blunt
24. JA TU CZEKAM - Mr Zoob
23. ZNÓW WSZYSTKO POSZLO NIE TAK - Myslovitz
22. I DON'T KNOW HOW TO LOVE HIM - Sinead O'Connor
21. AUTUMNSONG - Manic Street Preachers
GregF

20 (b/z). Nagrania dobre na jesień radzą sobie dziś w 30-tce nieszczególnie, bo "Bossanova z Augustowa" nie poszła za ciosem.
prz_rulez
Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
Kontakt:

Post autor: prz_rulez »

Robinson pisze:Wygląda na to, że w znawcy idzie mi fatalnie tym razem.
Ja sobie tym razem zrobiłem tydzień przerwy - naprawdę nie mam teraz głowy na takie typowania :)
kajman

Post autor: kajman »

Szkoda, że Bossanowa nie awansuje.
a z Arcticów to się cieszę, chociaż nie spodziewałem się takiego awansu.
ku3a

no to Bossanova mnie zalatwila :-(
dobrze, ze chociaz Arctic do gory.
jszmiles

Post autor: jszmiles »

dzis juz chyba nie bedzie nic spektakularnego jak dla mnie :(
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

Szkoda ze MSP aż tak leci na łeb na szyję :cry:

Ale za to małpki skaczą o 3 schodki w górę :)
Ostatnio zmieniony pt wrz 14, 2007 8:36 pm przez Martyr, łącznie zmieniany 1 raz.
kajman

Post autor: kajman »

Gary pisze:Chcę tylko płaczącym za Bjork powiedzieć, że właśnie w zestawie pojawiło się "Innocente". :)
Dołożyli ją z poślizgiem w porównaniu do innych piosenek w bardzo oryginalnym towarzystwie: Foo Fighters i Maćka S.
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

Ech...myślałem, że "AutumnSong" to będzie przebój na liście. :(
GregF

19 (+3). Historyczny moment - Arctic Monkeys po raz pierwszy weszli do Top 20 :).
ku3a

kajman pisze:Dołożyli ją z poślizgiem w porównaniu do innych piosenek w bardzo oryginalnym towarzystwie: Foo Fighters i Maćka S.
hurra, jest "The Pretender" :-)
Awatar użytkownika
Gravitation
Kontakt:

Post autor: Gravitation »

prz_rulez ... co do Makowieckiego - singiel promujący ten krążek w radio już za tydzień (mam nadzieję że Trójka będzie go grać), ale tytułu nie znam...
Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Post autor: zbyszu »

prz_rulez pisze: oczywiscie, ze tak, ale metoda przyblizen dojdziemy do sytuacji w ktorych nie wiadomo co zrobic. W moim przykladzie nie wywalamy piosenek, w Twoim wywalamy. Tworzymy przyklad posredni i decydujemy czy wywalamy czy nie. Jesli wywalamy to nastepny przyklad posredni pomiedzy tym a moim, a jesli nie wywalamy to nastepny przyklad posredni miedzy tym a Twoim. Chodzi mi o to, ze raczej nie zdefiniuje sie takich regul. Bo generalnie idea jest dobra, tylko jak ja zrealizowac...
I od tego jest autor Listy - czyli w tym przypadku Balon!!!
Niedzwiedz tak robił - tylko bardziej ukrywajac (czyli bardzo inteligentnie!!!). Wiadomo, ze teraz - w erze bezdusznego głosowania internetowego to nie przejdzie - ale drzewniej, w latach 90-tych to było normą (Niedzwiedziową). I bardzo dobrze!!! Mi się podobało - i np. miałem okazję usłyszeć jakiś wynalazek Niedzwiedziowy, który wprawdzie nie miał wymaganych na miejsce 50 tych np. 200 głosów - tylko miał np. 73...Jelsi załlapało - Słuchacz zagłosował na przyszły tydzien - jeśli nie - Niedzwiedz już nie wciskał tego utworu sztucznie np. na 49 miesce!!!
I Tyle
[/size]
Do nasłuchania[/quote]
Zbyszu, czy to potwierdzone informacje??
e"...[/quote]
Nie na 100%. Ale rozmawiałem kiedyś z Niedzwiedziem w Szklarskiej Porębie - podczas "Markomanii" spod Szrenicy i sam mówił, ze nieraz przemyca do Poczekalni coś ze swpjej połi. Jelsi sie uda - słuchacz zagłosuje - jesli nie - trudno - podrzucimy coś nowego

W ostatnich latach (bezduszne głosowanie internetowe) sam Niedzwiedz zwyczajnie nudził się już Listą - a Poczelanią w szczególności. Albo ile to razy z zalem zapowiadał, ze w Top 30 mamy znów tylko 2 nowości???

Zwyczajnie Poczekalnia jest nudna z np. Silskim MSP Smashing P. czy REM sprzed miesięcy
Takie jest moje zdanie - i opowiastki Niedzwiedzia
Do nasłuchania
Ostatnio zmieniony pt wrz 14, 2007 8:38 pm przez zbyszu, łącznie zmieniany 1 raz.
GregF

18 (-1). Drugiej takiej szansy na sto Strachy na Lachy już chyba nie będą mieć, bo systematycznie obniżają loty.
jszmiles

Post autor: jszmiles »

Ku3a za tydzien na Mysliwiecka, Helen nie bedzie :) bedziemy prowadzic liste :P go go go :P
GregF

17 (-4). "Cisza i wiatr" - Rojek spada stanowczo zbyt szybko (17 tyg.), biorąc pod uwagę to, że czołówka Podsumowania 2007 będzie prezentować się wyjątkowo marnie.
Awatar użytkownika
stavanger
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 683

Post autor: stavanger »

ku3a pisze:Uwaga!
Pomysl na dzis. Tydzien temu Zbyszu zaproponowal, aby stworzyc liste piosenek ktore moznaby dodac do zestawu. Nie wiem czy w rezultacie ktos wyslal jakiegos maila do Balonika. Stworzmy taka liste dzisiaj. Wypisujcie jakie piosenki (najlepiej single) chcielibyscie zobaczyc w zestawie do glosowania, a ja to zbiore do kupy i za tydzien wrecze liste Balonikowi.
1. Happysad - Milowy las
2. Surowa kara za grzechy - Godzina szczerości
Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Post autor: zbyszu »

Yacy - chyba działa ;-)

Do zaczatowania
GregF

16 (-5). Dobrze, że jeden Linkin Park w końcu spada (18 tyg.) :), szkoda, że drugi wyraźnie awansuje.
ku3a

jszmiles pisze:Ku3a za tydzien na Mysliwiecka, Helen nie bedzie :) bedziemy prowadzic liste :P go go go :P
chlopie, za tydzien to Ci sie tam kupa ludzi zwali na glowe :D
ODPOWIEDZ