szczerze mowiac wole Boysów i ich "Jestes szalona", sa bardziej szcerzy w tym co robia niz Lady Pank
blee zo co shit ten "Strach sie bac"
p.s. ostatnio ktos z tego zespolu rzucil butelka ze sceny podczas koncertu w jakas kobiety, oczywiscie byl pijany jak jasna cholera, co za prostactwo...
Editors - Smokers Outside The Hospital Doors
Klaxons - It's Not Over Yet
Bloc Party - Hunting For Witches
Fall Out Boy - The Take Over, The Breaks Over
zwłaszcza nowe editors nie moge sie od tego oderwac genialny utwór i teledysk
Editors i Bloc Party znakomite...pozostałych nie znam
Zawiesina pisze:Abstrahując jednak od wartości muzycznej i tekstowej, to nie wiem jak można swój głos oddawać na gościa, który wychodzi na koncert narąbany jak autobus (2 promile) i rzuca w widzów butelkami.
Nie trzeba chodzić na koncerty. A ważne jest czy piosenka jest dobra, a nie czy wykonawca na poziomie.
Zawiesina pisze:Abstrahując jednak od wartości muzycznej i tekstowej, to nie wiem jak można swój głos oddawać na gościa, który wychodzi na koncert narąbany jak autobus (2 promile) i rzuca w widzów butelkami.
Jacek Skubikowski takiego kału nie tworzyl...
powtarzam, co juz ze 2 razy pisalem - "jak bardzo mozesz sk....c sie, by sprzedac swa muzyke?"
z lady pank jest taki problem ze pisza piosenki słabe a podpieraja sie polityka. I tu powstaje problim czy powinno sie uzywac polityki w tekstach moze tak bo jest na to wiele przykładów a może nie
Zróbcie ze mną co chcecie...ale bez wahania powiem, że w porównianiu z tym kawałkiem to Strach Się Bać jest świetnym i wysmakowanym ideałem piosenki pop
Editors - Smokers Outside The Hospital Doors
Klaxons - It's Not Over Yet
Bloc Party - Hunting For Witches
Fall Out Boy - The Take Over, The Breaks Over
zwłaszcza nowe editors nie moge sie od tego oderwac genialny utwór i teledysk
Editors i Bloc Party znakomite...pozostałych nie znam
marsvolta pisze:to wszystko leci na okragło na mtv2
nie ogladalem juz MTV|2 od dosc dawna :/ a chetnie bym zobaczyl nowy klip Bloc Party, szczególnie ze to mój ulubiony "mlody" zespol, a "hunting for witches" to dla mnie wazna piosenka, bardzo...
editors owszem, ale z pieknego debiutu, nowa plyta w sumie niezla, ale jednak...
klaxons tez chce zobaczyc, bo oni sa niesamowici
marsvolta pisze:to wszystko leci na okragło na mtv2
nie ogladalem juz MTV|2 od dosc dawna :/ a chetnie bym zobaczyl nowy klip Bloc Party, szczególnie ze to mój ulubiony "mlody" zespol, a "hunting for witches" to dla mnie wazna piosenka, bardzo...
editors owszem, ale z pieknego debiutu, nowa plyta w sumie niezla, ale jednak...
klaxons tez chce zobaczyc, bo oni sa niesamowici
(26) ulubienica Zetki Justyna Steczkowska, która niestety nagrala nowa plyte, ktora niestety dobrze sie sprzedaje co pokazuje slabiutki masowy gust Polaków.