w dyspucie o podłożu politycznym "leciały by więc talerze", dlatego lepiej rozmawiajmy tylko o muzyce.FOXD pisze: Chyba że takNie ganię owej identyfikacji z "polskością" z założenia, byleby nie była przesadą

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
w dyspucie o podłożu politycznym "leciały by więc talerze", dlatego lepiej rozmawiajmy tylko o muzyce.FOXD pisze: Chyba że takNie ganię owej identyfikacji z "polskością" z założenia, byleby nie była przesadą
w punkt.Emilia pisze:Nudny ten Taco jak posty FOXDa. Zresztą cała czołówka mdła.
Dawid Podsiadły w "męskim" czymkolwiek to też nieporozumieniejerzyko70 pisze:Ten OSTR to nieporozumienie w Męskim.
Szkoda, że urwałaś w tym miejscu moją wypowiedź, bo dalsza miała istotne uzupełnienie rzutujące na kontekst wypowiedzilady pisze:Mistrzowie coverówFOXD pisze:Jakoś covery właśnie nigdy do mnie nie przemawiały. Weźmy np. takich LZ![]()
Słaby Hey faktycznie mógłby zastapić słabiutkiego Podsiadłe. Zresztą co by nie gadać z piątki jest najlepszy z najsłabszych. Dopiera Maria awaria zawsze jak dotąd beznadziejna w tym utworze mogłaby wskoczyć na Top. Anita też by tam mogła być.Tomekk pisze:w punkt.Emilia pisze:Nudny ten Taco jak posty FOXDa. Zresztą cała czołówka mdła.
Hey awansuje. Oby na pierwsze
Wiem, wiem, "coś swojego" byś wolał. Ale Clapton też miał niektóre swoje utwory bardzo dobre.FOXD pisze:Szkoda, że urwałaś w tym miejscu moją wypowiedź, bo dalsza miała istotne uzupełnienie rzutujące na kontekst wypowiedzi
Niekoniecznie, załeży od podejściaNicoletta pisze:w dyspucie o podłożu politycznym "leciały by więc talerze", dlatego lepiej rozmawiajmy tylko o muzyce.FOXD pisze: Chyba że takNie ganię owej identyfikacji z "polskością" z założenia, byleby nie była przesadą
Przede wszystkim niekocznie coś mojego, bo nigdy nie miałem takich zapędówlady pisze:Wiem, wiem, "coś swojego" byś wolał. Ale Clapton też miał niektóre swoje utwory bardzo dobre.FOXD pisze:Szkoda, że urwałaś w tym miejscu moją wypowiedź, bo dalsza miała istotne uzupełnienie rzutujące na kontekst wypowiedzi
100% racji.1981 pisze:Cieszy mnie Hey na szczycie, ale martwi mnie stagnacja personalna. Brak świeżości. Brak kilku zagranicznych przebojów.
Katy Perry i "Rise". Frans i "If I Were Sorry". The Last Shadow Puppets i "Miracle Aligner". Massive Attack i "The Spoils". PJ Harvey i "Guilty". Wymieniać więcej? Mógłbym.
Zwłaszcza z tym wąsikiem.Nicoletta pisze: Dawid Podsiadły w "męskim" czymkolwiek to też nieporozumienie