A w tekst się wsłuchałeś?jerzyko70 pisze:![]()

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
A w tekst się wsłuchałeś?jerzyko70 pisze:![]()
Kod: Zaznacz cały
| 5 | 6 | 4 | +1 | What Kind of Man - Florence & The Machine | ZG |
A mi pasujeFOXD pisze:Florka zecydowanie mi nie pasuje obecnie w tej obecnej "szczytowej" układance
Raczej "hamuje", stąd możliwy już jej spadek za tydzieńjerzyko70 pisze:Florka za 2 tygodnie chyba na 1. miejscu.
No to od siebie dodam, że nasza kotka ma na imię Florka w skrócie Flo.gżegoż pisze:Jak się fajnie złożyłoNajpierw było o psach, a potem Piotr zapowiedział Florence jako Flo
A moja ulubiona psia sąsiadka się nazywa Florencja, w skrócie właśnie Flo
| 4 | 4 | 8 | 0 | Beryl - Mark Knopfler | ZG |
Pogłaszczcie ode mnie swoją Flo!gaja6 pisze:No to od siebie dodam, że nasza kotka ma na imię Florka w skrócie Flo.
| 3 | 3 | 6 | 0 | Gdybym - Voo Voo | PL |
Chyba pojechał na manewry wojskowe.bobby-x pisze:a gdzie różowy, jak mu tam Kapitan Bomba?
Tak cudowne, a jakie przymilne, mamy dwie (Bunia) i psa o dziwnym imieniu (Melongżegoż pisze:Pogłaszczcie ode mnie swoją Flo!gaja6 pisze:No to od siebie dodam, że nasza kotka ma na imię Florka w skrócie Flo.![]()
Koty to cudowne zwierzęta (psy zresztą też)
Ostatnio przeglądałem listę albumów w Stanach, Mark rządził całą jesień z pewnym albumem.JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 4 | 4 | 8 | 0 | Beryl - Mark Knopfler | ZG |
| 2 | 2 | 15 | 0 | Ślady - Fisz Emade Tworzywo feat. Justyna Święs | PL |
To proszę gorąco pogłaskać i pozdrowić całą trójkę!gaja6 pisze:Tak cudowne, a jakie przymilne, mamy dwie (Bunia) i psa o dziwnym imieniu (Melongżegoż pisze:Pogłaszczcie ode mnie swoją Flo!gaja6 pisze:No to od siebie dodam, że nasza kotka ma na imię Florka w skrócie Flo.![]()
Koty to cudowne zwierzęta (psy zresztą też)
)