MIEJSCE: 3814
PUNKTY 20
NAJWYŻSZA POZYCJA: 31 x1
ILE RAZY W POCZEKALNI: 1
2015 Roku
MIEJSCE: 24
PUNKTY 55
NAJWYŻSZA POZYCJA: 19 x2
ILE RAZY W TOP30: 5
Wszech Czasów
MIEJSCE: 3171
PUNKTY 5
NAJWYŻSZA POZYCJA: 19 x2
ILE RAZY W TOP20: 3
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Niestety. Nie dość, że polubiłem, to lubię rekordzistów (jeśli tylko nie są bardzo koszmarni).kajman pisze:No to już pewnie długo nie pobędzie.
Ja też lubię rekordzistów jeżeli ich lubię. Niestety ani ten rekordzista ani poprzedni kompletnie mi nie pasowali.kamil_snk pisze:Niestety. Nie dość, że polubiłem, to lubię rekordzistów (jeśli tylko nie są bardzo koszmarni).kajman pisze:No to już pewnie długo nie pobędzie.
I tak ma byćkajman pisze:No to U2 awansuje
Wyniki są z lekkim opóźnieniem.Miszon pisze:a co to się stało, tylko miejsce 50 na forum podano? bo dopiero teraz włączyłem (od 22 miejsca)
Jesteś w mylnym błędzie. JEst wszystko, tylko nie po-ciągu... znaczy po-kolei. Awaria łączności z interneciem.Miszon pisze:a co to się stało, tylko miejsce 50 na forum podano? bo dopiero teraz włączyłem (od 22 miejsca)
Ale może po wylocie przejmą ich głosy.FOXD pisze:Fajnie, że drugie Pioruny nie spadają, ale szkoda, że nie idą w górę w związku z wylotem starych
Jakim? Bo chyba coś mi umknęło...kajman pisze:A ja zapisuję ten utwór pod pierwotnym (i chyba poza Trójką nadal uznawanym) tytułem.
Raczej nie można oddać dwóch głosów na jeden utwór. A sądzę, że spora część słuchaczy głosowała na oba naraz.kajman pisze:Ale może po wylocie przejmą ich głosy.FOXD pisze:Fajnie, że drugie Pioruny nie spadają, ale szkoda, że nie idą w górę w związku z wylotem starych
Też mi to przez myśl przemknęło, stąd może wyhamowanie trendu spadkowego drugich Pierunówkajman pisze:Ale może po wylocie przejmą ich głosy.FOXD pisze:Fajnie, że drugie Pioruny nie spadają, ale szkoda, że nie idą w górę w związku z wylotem starych
A mi się ten podkład strasznie nie podoba.FOXD pisze:Instrumentalnie ten kawałek Nosowskiej znacznie lepiej brzmi